האם את מתכוונת ללינק הזה ? (מעבר לזה לא מצאתי הודעות אחרות) וגם איזו דוגמא מבזבזת הרבה חוט , ומתאימה לנעלי ספורט . נראה לי קצת מצחיק ללכת עם דוגמא שלא מתאימה לנעל ספורט תודה
ניסיתי לחפש הודעות ישנות ומאמרים - באמת שניסיתי, ולא מצאתי מידע בנושא. אז ממש אשמח לבדל מידע... חנויות אופנה ודברים מגניבים, לא יקרות בטירוף ביפן: בטוקיו, קיוטו, הירושימה, נארא, וכל עיר אחרת...
אולי עוד ערים, עוד לא סופי. בקיצור טיול טיול אני אוהבת את הסגנון היפני המסורתי, אם יש משהו כזה בצורה יותר מודרנית, אבל לא יקר מידי, זה יהיה מושלם. גם לוליטה "לייט" (נגיד שמלות יפהפיות שאפשר ללבוש גם ביום יום) יהיה נהדר. אשמח גם להמלצות לדברים אחרים, כמו פשוט אקססורי קוואיי מאוד דומו אריגטו!
לוקחים סלוטייפ רגיל (עדיף קצת רחב אבל גם רגיל עובד), עושים כמה ליפופים ואז חותכים עם סכין יפנית (אחרי שמחממים אותה טיפה - אז זה יותר מהיר ונחתך יותר חלק וישר כי סה"כ זה חוטי ניילון לרוב). זה יוצא כמעט אותו דבר אבל הרבה יותר זמין, קל וזול.
אני וחברה רוצות לצבוע את הקצוות שלנו לוורוד פוקסיה צועק ואנחנו רוצות לעשות את זה במקום מסודר והכל... העניין הוא שאני מניחה שלא בכל מספרה יש צבעים משוגעים כאלה ולכן רציתי לדעת אם יש לכן המלצות למספרות שיש ברשותן צבעים כאלה בת"א או מודיעין? אני ממש לא יודעת לאן ללכת... אשמח גם אם המספרות שבת"א לא יהיו תקועות באיזה חור בדרום ת"א כי אני לא אדע להגיע לשם ומצד שני מקום לא מאוד יקר. וגם, ניראה לכן שלפני פורים במספרות דווקא כן יהיו צבעים כאלה..? הממ...