יום שני-
+שאלות

hovehe

New member
שרוך ארוך בנעל ספורט

היי , קניתי שרוך ארוך מידי לנעל ספורט שלי . למישהו יש רעיון לקשירה שמבזבזת יותר את השרוך ? חוץ מהקשירה הרגילה של ה X ים תודה

NyaPrawr

New member
יש בתיקיית הודעות נבחרות

לינק לאתר שמציע המון דרכים שונות לקשירת נעליים. בהצלחה <:

hovehe

New member
כן , אבל איזה מבניהם הכי מבזבז חוט ?

האם את מתכוונת ללינק הזה ? (מעבר לזה לא מצאתי הודעות אחרות) וגם איזו דוגמא מבזבזת הרבה חוט , ומתאימה לנעלי ספורט . נראה לי קצת מצחיק ללכת עם דוגמא שלא מתאימה לנעל ספורט תודה

Catty

New member
חנויות ביפן! מי שהייתה שם ^_^

ניסיתי לחפש הודעות ישנות ומאמרים - באמת שניסיתי, ולא מצאתי מידע בנושא. אז ממש אשמח לבדל מידע... חנויות אופנה ודברים מגניבים, לא יקרות בטירוף ביפן: בטוקיו, קיוטו, הירושימה, נארא, וכל עיר אחרת...

Catty

New member
למה לא לעשות שרשור אוף, במקום לשרשר

את ההודעה לנעליים..? בכל מקרה אשמח לתגובות

innocence

New member
איפה את הולכת להיות?

לשאול משהו כזה זה כמו להגיד " בארה"ב איפה יש חנויות אופנה מגניבות?" יפן ענקית, ובכל מקום יש דברים אחרים. בנוסף, איזה סגנון את מחפשת?

Catty

New member
טוקיו, קיוטו, כנראה גם נארא והירושימה.

אולי עוד ערים, עוד לא סופי. בקיצור טיול טיול ;) אני אוהבת את הסגנון היפני המסורתי, אם יש משהו כזה בצורה יותר מודרנית, אבל לא יקר מידי, זה יהיה מושלם. גם לוליטה "לייט" (נגיד שמלות יפהפיות שאפשר ללבוש גם ביום יום) יהיה נהדר. אשמח גם להמלצות לדברים אחרים, כמו פשוט אקססורי קוואיי מאוד ;) דומו אריגטו!

innocence

New member
מכיוון שאת לא מש ממוקדת

הייתי מציעה לבקר במארואי וואן בשינג'וקו, בטקשיטה דורי ולה פורט בשיבויה (ליד פארק יויוגי) ובאמריקה מורה (אממורה) באוסאקה

Catty

New member
פשוט אין לי עדיין מסלול סופי.

ותודה! רוב הסכויים שאקבל את המלצתך בטוקיו.

Shusho

New member
יש לך סנדלר קרוב?

לכל סנדלר יש מכונה שיכולה לקצר שרוכים (הוא גוזר ואז מוסיף בקצה את הפלסטיק הקשיח)...

היויו

New member
או שאפשר לעשות את זה לבד...

לוקחים סלוטייפ רגיל (עדיף קצת רחב אבל גם רגיל עובד), עושים כמה ליפופים ואז חותכים עם סכין יפנית (אחרי שמחממים אותה טיפה - אז זה יותר מהיר ונחתך יותר חלק וישר כי סה"כ זה חוטי ניילון לרוב). זה יוצא כמעט אותו דבר אבל הרבה יותר זמין, קל וזול.

MeshiNS

New member
יש עד דרך:

לחתוך ופשוט לשרוף את הקצה עם מצית והקצה מתקשה....

pennylane11

New member
שאלה על צבע שיער

אני מחפשת צבע לשיער (Crazy Color כזה) בצבע כחול כהה. מישהי יודעת איפה יש? תודה

Blue Emptiness

New member
יש בנוקס מאניק פאניק

ולא יודעת אם נשאר אבל בחנות למוצרי ספרות בסנטר (שער... 1? אאל"ט)

MeshiNS

New member
נשאר שם כחול אבל לא הכי כהה

יש ללה ריץ' 3 גיווני כחול הגוון הכי ככה שלהם אין לחנות למוצרי ספרות אבל אני מאמינה שיש בתומר (זה גם לה ריץ' וזה אותו מחיר).

HeLeNa 33

New member
שיער ורוד

אני וחברה רוצות לצבוע את הקצוות שלנו לוורוד פוקסיה צועק ואנחנו רוצות לעשות את זה במקום מסודר והכל... העניין הוא שאני מניחה שלא בכל מספרה יש צבעים משוגעים כאלה ולכן רציתי לדעת אם יש לכן המלצות למספרות שיש ברשותן צבעים כאלה בת"א או מודיעין? אני ממש לא יודעת לאן ללכת... אשמח גם אם המספרות שבת"א לא יהיו תקועות באיזה חור בדרום ת"א כי אני לא אדע להגיע לשם ומצד שני מקום לא מאוד יקר. וגם, ניראה לכן שלפני פורים במספרות דווקא כן יהיו צבעים כאלה..? הממ...
תודה רבה והמשך יום מקסים :)

למעלה