מ ס י ב ת
פ ו ר י ם |

מ ס י ב ת
פ ו ר י ם |

אז.................. לאור המשתתפים שבא להם על מסיבבבבבבבבה הוחלט: יום שישי 9/3 (יום ההולדת של אודליה) בשעה 20:30 אצלנו....לקראת היום אשלח מסר לכל מי שמגיע איך להגיע אלינו כל אחד מביא מאכל + שתיה ותחליטו.... עושים: תחרות תחפושות ? בינגו ? אוספים כסף לפרסים? רעיונות ואישורי השתתפות יאללה....תתחילו להריץ
מקסי

חובה בינגו מזמן לא צעקתי מספרים

אני חייבת לחדש גמדים חחחחחח עד שאני לא אזכה אני לא ארגע.
כמובן נאסוף כסף לפרסים. אני לא מהמתחפשים אז מיותר לי תחרות תחפושות אבל אני עם הרוב . יש לי מלא דיסקים חדשים של קריוקי אם יש לך מקרופון גם לי יש אני אביא אותם .....באם תרצו. מה אביא איתי לאכול זו דילמה אחשוב על זה ואחזור מאוחר יותר. ורק תזכרו שזו יומהולדת עגול 35
לחלק לכם פליירים? חחחח

מאשרות הגעה....

ענתי יוקי ואנוכי ... ולגבי הקונספט...זורמות
ולגבי האוכל... בהתאם לסגנון (בשרי/חלבי)
שבוע מקסים,
אנחנו

01041979

New member
זה בשבת!

אוקיי פורום חילוני!
שיקצע!
טפי עליכם!
הדרת דתיים פה!!!
ובכן. אחרי שנרגמתם באבנים
וירקתי עלייכם
וכיביתי עליכם סיגריות
הגיע הזמן לבקש יפה....
(חחח אני דפוקהההה)
לא רוצהההה לא יפההה איך אני אבוא וזה ביום שישי בלילה??? אני שומרת שבתתת לא יפההה גם אני רוצה אמאאאא אמאאאא אמאאא לא רוצההה לא יפההה לאאאאאא

יפעת*

New member
אנחנו החילוניים

קשה לנו לזוז לפני שבת, הרגל רע שקשה לשנות. נשתדל בפעם הבאה

בינגו + לאסוף כסף, הרבההה כסף

אני רוצה פרסים יקרים חחחחחחח ואין כמנו בינגו..... הכי הכי משעשע מדובר במאכל בשרי או חלבי? נראה לי עדיף חלבי לא?! חלוש..... אם את צריכה עזרה במשהו אל תהססי לבקש
הולכת להכין את המשלוח מנות הכי יפה במדינה יהיה החלפת משלוחי מנות נכון?!

אני אוהבת את פורים

בכיף מגיעים...
+
מאוד רוצה תחרות תחפושות.. אוכל תגידו בשרי או חלבי... אין שום בעיה!

יפעת*

New member
אנחנו נגיע

גם אני ממליצה על חלבי לגבי משלוחי המנות, ממליצה לעשות את הדברים בקטן. גם כדי לא להרקיע בהוצאות וגם כדי שכולם יתנו ויקבלו משהו דומה

אז.....................טומבלליילטומבליי טומבל

נלך על החלפת מישלוחי מנות !!!!!!!!!!! כל אחד יעשה מה שבא לו.... נלך על B I N G OOOOOO ארוחת ערב: מה שבא לכם.....נעשה הצבעה חלבי/בשרי.... מוסיקה...אולי נארגן קריוקי... יאלללהההההההההה בלאגן ! תחפושות חובההההההההההההההההה - יהיה פרס רק לתחפושת הטובה ביותר נעשה הצבעה! אז קדימה......להתחיל לחשוב על מספרים, לעשות מספרים
כל אחד והמספר שלו

אני בעד על חלבי..... פחות כבד מבשרי

אתחיל לחפש תחפושת....... מה הסכום שחשבת עליו? 50 ש"ח לאדם? יותר? פחות? שנזרים כספים בהתאם......

למעלה