יואואו, היה ענק!
הרבה זמן לא חגגתי ככה את פורים. נדמה לי שהדברים ממש משתפרים מאז שנהייתי רווקה!
בכל מקרה
אתמול יום חמישי התחיל מבחינתי ב- 5:00 בבוקר (!) כי בשעה הזאת התעוררתי כדי להגיע למשרד ב- 6:00
עינוי אבל סיימתי המון דברים, והמטרה הייתה ללכת ב- 16:00
אז יצאתי מהעבודה ב- 16:30, הספקתי לישון שנ"צ די קצרה של שעה+-, ואז ב- 22:30 יצאנו למסיבה.
מסיבה #1: חבר מהלימודים בבית פרטי בהרצליה.
היה נחמד, לא ממש רקדו, אבל הייתה בירה טעימה (שנדי דובדבן!!) וחבר'ה נחמדים. היינו שם שעתיים עד 24:00 בערך.
לקחתי לשם אוטו, אז החזרתי אותו הביתה, ואז נסענו לתל אביב.
מסיבה #2: מסיבת בית של בחורה שמישהו מהלימודים מכיר, אבל אנחנו לא. קצת נדחפנו
היה יותר נחמד, היו יותר ריקודים ומוסיקה טובה (אעפ"י שהיה שם בחור אחד שכל הזמן צרח את המילים וזה היה בזיוף מוחלט וזה היה הזוי וקורע בו זמנית...)
היה בחור שהתחפש לדקסטר - לייק!
היינו שם עד 2:00 וקצת
מסיבה #3: מווווווסדדדד!!!
מסיבת הפורים של הנוייז במועדון המוסד. תשמעו, הרבה זמן לא הייתי במסיבות כאלה, אבל איזה כיף היה!!!
סופסוף מוסיקה טובה, אפשר לרקוד כמו שצריך, לצרוח את המילים כמו שצריך, לקפוץ כמו שצריך..
תענוג. גם וודקה רדבול 1+1 זה תענוג.
התחיל איתי איזה בחור מוווווזר כל כך. זה היה ביזארי
בכל מקרה נשארנו עד 4:30 שהשירים התחילו להיות קצת מעפנים.
בנוהל חתכנו לטאבון בקינג'ורג', היינו עדים לסצנה של בחור שיכור שניסה להידבק לחברה שלנו - בעעעה אנשים שיכורים ומוזרים בת"א זה בעעע.
ואז היינו עדים לתאונת פגע וברח שזה היה ממששש לא נעים. (מישהו יצא מחנייה ולא הסתכל ובדיוק פגע באופנוע שעבר שם. האופנוען קם והתחיל לצעוק עליו, והבנזונה פשוט נסע משם!! כאילו, מה... לאן העולם שלנו מתדרדר)
אכלנו בדרך הביתה סמבוסק פיצה.
נכנסתי הביתה ב- 5:00 - 24 שעות אחרי שקמתי בשעה הזאת, הלכתי לישון בשעה הזאת!
וקמתי היום ב- 14:00 ליום אביבי שמשי ונהדר שגורם לי להרגיש חיה מבפנים.
והנה גם תמונה של אני עם פיאה נחמדה שליוותה אותי לאורך כל הערב (כי לא באמת התחפשתי
)