סופ"ש פורימי נעים לכולן

EVE Lights

New member
יואואו, היה ענק!

הרבה זמן לא חגגתי ככה את פורים. נדמה לי שהדברים ממש משתפרים מאז שנהייתי רווקה!

בכל מקרה
אתמול יום חמישי התחיל מבחינתי ב- 5:00 בבוקר (!) כי בשעה הזאת התעוררתי כדי להגיע למשרד ב- 6:00
עינוי אבל סיימתי המון דברים, והמטרה הייתה ללכת ב- 16:00
אז יצאתי מהעבודה ב- 16:30, הספקתי לישון שנ"צ די קצרה של שעה+-, ואז ב- 22:30 יצאנו למסיבה.

מסיבה #1: חבר מהלימודים בבית פרטי בהרצליה.
היה נחמד, לא ממש רקדו, אבל הייתה בירה טעימה (שנדי דובדבן!!) וחבר'ה נחמדים. היינו שם שעתיים עד 24:00 בערך.
לקחתי לשם אוטו, אז החזרתי אותו הביתה, ואז נסענו לתל אביב.

מסיבה #2: מסיבת בית של בחורה שמישהו מהלימודים מכיר, אבל אנחנו לא. קצת נדחפנו

היה יותר נחמד, היו יותר ריקודים ומוסיקה טובה (אעפ"י שהיה שם בחור אחד שכל הזמן צרח את המילים וזה היה בזיוף מוחלט וזה היה הזוי וקורע בו זמנית...)
היה בחור שהתחפש לדקסטר - לייק!
היינו שם עד 2:00 וקצת

מסיבה #3: מווווווסדדדד!!!

מסיבת הפורים של הנוייז במועדון המוסד. תשמעו, הרבה זמן לא הייתי במסיבות כאלה, אבל איזה כיף היה!!!
סופסוף מוסיקה טובה, אפשר לרקוד כמו שצריך, לצרוח את המילים כמו שצריך, לקפוץ כמו שצריך..
תענוג. גם וודקה רדבול 1+1 זה תענוג.
התחיל איתי איזה בחור מוווווזר כל כך. זה היה ביזארי

בכל מקרה נשארנו עד 4:30 שהשירים התחילו להיות קצת מעפנים.

בנוהל חתכנו לטאבון בקינג'ורג', היינו עדים לסצנה של בחור שיכור שניסה להידבק לחברה שלנו - בעעעה אנשים שיכורים ומוזרים בת"א זה בעעע.
ואז היינו עדים לתאונת פגע וברח שזה היה ממששש לא נעים. (מישהו יצא מחנייה ולא הסתכל ובדיוק פגע באופנוע שעבר שם. האופנוען קם והתחיל לצעוק עליו, והבנזונה פשוט נסע משם!! כאילו, מה... לאן העולם שלנו מתדרדר)

אכלנו בדרך הביתה סמבוסק פיצה.
נכנסתי הביתה ב- 5:00 - 24 שעות אחרי שקמתי בשעה הזאת, הלכתי לישון בשעה הזאת!

וקמתי היום ב- 14:00 ליום אביבי שמשי ונהדר שגורם לי להרגיש חיה מבפנים.

והנה גם תמונה של אני עם פיאה נחמדה שליוותה אותי לאורך כל הערב (כי לא באמת התחפשתי
)

svety

New member
בונא יא קקה

יצאת למוסד ולא אמרת לי?

שקלתי אם ללכת או לא... ובסוף ויתרתי...

EVE Lights

New member
זה היה די ספונטני

לא ידעתי בתחילת הערב שמתוכנן מוסד.

היה ממש כיף!

ואני ממש רוצה ללכת שוב... בואי נלך מתישהו?

Mooa-Numi

New member
אני מתה על פורים!

למרות שבדר"כ הציפיה לפורים ממלאת אותי התרגשות ופורים עצמו תמיד מבאס, כי אני לא מוצאת תחפושת בזמן ותמיד קורים דברים מוזרים.

בעקרון השנה מצאתי תחפושת אבל עוד לא לבשתי אותה. החלטתי שאני ומאור מתחפשים לזוג מהארטיסט. עד כה כל מי שסיפרתי לו על זה לא הבין ולא ראה אז אני מקווה שהביצוע לא יהיה ממש מוזר. כבר יש לי כמעט הכל ואני מקווה שיבינו.

חמישי: עבדתי. התחפשתי לבילבי. הילדים לא מכירים אבל המבוגרים התלהבו. אם אני אמצא תמונה אני אעלה.
בערב חזרתי הביתה ותפס אותי חולי מזעזע. כאב גרון, צמרמורות קור, הכל. הלכתי לישון. קמתי והחלטתי שאין סיכוי שאני יוצאת, המחשבה על שמלה ועקבים עשו לי צמרמורת. החלטנו שנצא בקטנה לאכול סושי לבושים טוב. אכלנו סושי, התחלתי להרגיש יותר טוב, אז יצאנו לאיזה פאב עם חברים מהעבודה אבל לא ממש זרם. חתכנו הביתה כשאני מרגישה מצוין ומבואסת כי יכולתי להתחפש.

היום התכנונים להתקדם בעבודה. אני יושבת עליו שנצא בערב לסינקופה כי אם לא סתם השקעתי כבר 100 שקל בתחפושת שלא יצא לי ללכת איתה. אולי נצא לעוד מקום, נראה.

מחר: עובדת, מתחפשת לפיראטית. ארר!! ומתקדמת בעבודה.

צ'או בומבינוז

svety

New member
אני חושבת שאני עדיין בהאנגאובר

חמישי לא יצאתי. חתכתי מוקדם מהעבודה, הסתובבתי עם פורום אופנה אלטרנטיבית בסנטר, אכלתי סושי וגלידה, הלכתי לישון מוקדם, התעוררתי כשדניאל חזר מהעבודה, בסביבות אחת בלילה, ובילינו לילה שמן מול הטלוויזיה.

שישי בן זוגי שיחייה נסע עם המשפחה שלו לצפון. בבוקר הלכנו יחד לשתות קפה בסו אידלסון, אח"כ הלכתי לעזריאלי עם חברות. עשיתי מרתון האנטומיה של גריי, ואז יצאתי לשתות בירה בצימרמן עם חבר טוב מהטוויטר. הוא הלך הבייתה בסביבות 2, ואני המשכתי לסיבוב ברים עם חברים. שתיתי המון. אבל באמת המון.
חזרתי הבייתה ב6[!!!] בבוקר, אחרי שלושה ברים, מלא בלאדי מרי, וודקה רד בול, חצי בירה וצ'ייסר וודקה (לאו דווקא בסדר הזה).
קמתי בסביבות 9, כולי בהאנגאובר מטורף. התארגנתי, אספו אותי, נסעתי לפלמחים. עשינו פיקניק בים לכבוד יום הולדת של חברה טובה. מלא אוכל טעים, קצת אלכוהול, שמש ובריזה מהממת (ונשרפתי!! סעמק!!) ואז נהייה קר, כל כך קר... אז נסענו בחזרה.
הלכתי לישון (מוטיב חוזר) דניאל העיר אותי כשהוא חזר מהצפון, חזרתי לישון בשנייה שהוא הלך לעבוד.

למעלה