סופ"ש!

The Blue Fairy

New member
סופ"ש!

וואי, האוזני המן האלה עשו לי חשק איך עבר השבוע? מה התוכניות לסופ"ש? ומה התוכניות לשבוע שיבוא?

EVE Lights

New member
סופ"ש גשום

השבוע עצמו עבר בסדר גמור - מלאאא עבודה בקבוטות. בכלל שכחתי לספר לכן שהמגעילה מהמשרד פוטרה לפני איזה שבוע. fucking A. זה רק אומר שעכשיו יש יותר עבודה, אבל לפחות האווירה חזרה להיות נעימה...
אניוואי היום - קמתי ב- 12:30 שזה ממש נחשב מאוחר בשבילי בשביל יום שישי. בכל מקרה רציתי ללכת לבנק אבל יש שביתה אז הוא היה סגור וגם ירד גשם מגעיל אז לא רציתי לצאת מהבית. :| עד עכשיו בעיקרון שוטטתי באסוס כמו מכורה אמיתית שאני, תיכף מקלחת ובערב ארוחת ערב אצל הדודים בהרצליה (הזדמנות להתלבש יפה לשם שינוי) מחר: יש מכירה של ארון הבגדים ברמת השרון (יד שנייה וזה) אז אם לא ירד גשם אולי אני אלך בצהריים. שאר היום - בטלה ומנוחה. איי לאב סופ"שים
שבוע שיבוא - עדיין מלא עבודה... אין שינוי :)

שבוע מעניין ביותרררררר

בתחילת השבוע הייתי אי שם בדרום הארץ, בגלל הבחור ;) וסיימתי אותו בהכנות מטורפות לחתונה של בת דודה מאוד קרובה אלי.. אתמול היה השיאאאאאא :) טירווווווווף סופש הולך להיות דיי משעמם... גשום ורטוב ואף אחד לא רוצה לעשות משהו מעניין באמת... (חוץ מלשבת בבתים אחד של השנייי........... :\ ) אני מקווה ששבוע הבא בעזרת השם בלי לפתוח פה לשטן (זה מצחיק שאני כותבת בעזרת השם בשבת...) הוא יבוא לצפון, אולי חרמון, אולי כנרת.. נראה :) וחמשוששששששש מסיבת גיוס (למרות שדיי מוקדמת, אבל חברה שלי הציעה לחגוג איתה אז למה לא לקרוא לזה מסיבת גיוס? חח) עושים חמשוש בכפר נופש בכנרת ויש פאב לפנים :) כיף כיף כיף הספירה לאחור החלה! 19 ימים למדים!

The Blue Fairy

New member
לי היה סופש חביב

השבוע הקודם עבר בסדר יחסית בסופ"ש קצת יצאתי להתרענן, אני כל כך לא מחוברת למבחנים שזה מדהים והיום היה לי מועד א' אחרון התוצאות, כמובן, צפויות להיות 4 מועדי ב' מתוך 4...עצוב אין לי כוחות ללמוד יותר

למעלה