פברואר כבר פה

The Blue Fairy

New member
פברואר כבר פה

וזה הזמן ל...שרשור התפקדות! |מסכהשם\כינוי
מאיפה בארץ? ולכבוד האייקונים של פורים (מתי פורים בכלל?)
התחפושת הראשונה שאת זוכרת שהתחפשת אליה?
התחפושת הכי מקורית שהתחפשת אליה?
התחפושת הכי אהובה
והשנה..מתחפשת?

EVE Lights

New member
קאבום

25 אזור המרכז וואו, נסיכת השקרכלשהו. כל כך הרבה תחפושות של נסיכות היו לי פעם. מקורית - בכיתה ח' לבשתי ג'ינס קצרצר ולבשתי צעיף פרווה כחול על הציצי. והלכתי ככה לבי"ס. כן, כן... לא יודעת מה עבר לי בראש
הכי אהובה - התחפשתי לסינית וזה היה נחמד. עם קימונו! השנה - בגיל מסוים פורים כבר לא מושך כל כך... :/ אז לא. חוצמזה אני במשרד מתחת לאדמה עם 3 אנשים חוץ ממני, מה כבר יש לי להתחפש?

Maldini Girl

New member
מתפקדת D:

שם: שבו, כולכן כבר יודעות.
מאיפה בארץ? רוב הזמן ירושלים. שאר הזמן בכינרת.
התחפושת הראשונה שאני זוכרת שהתחפשתי אליה: יפנית!
התחפושת הכי מקורית שהתחפשת אליה: אני וחברות התחפשנו למועדון ווינקס.
התחפושת הכי אהובה: אני שונאת להתחפש.
והשנה...מתחפשת? חייבת, עוד לא יודעת למה.

מתחפשים בצבא?

שם\\כינוי:
מאיפה בארץ? צפון! עם כמיהה עזה למרכז.. ולכבוד האייקונים של פורים (מתי פורים בכלל?)
התחפושת הראשונה שאת זוכרת שהתחפשת אליה? הודית חח...
התחפושת הכי מקורית שהתחפשת אליה? אוזה מפרפר נחמד! אבל בגודל ענק... *תמונה מצורפת*
התחפושת הכי אהובה: אוזה! גם תפסה הכי הרבה מחמאות ותשומת לב
והשנה..מתחפשת? נראה... מתחפשים בצבא? התמונה לא נראת משהו, כי זה כבר אחרי שהספקתי לעבור בשירותים, לפשוט אותה מעליי, וללבוש שוב בצורה עקומה חחח

The Blue Fairy

New member
ו..אני כמובן פה :)

שם\כינוי - עדי גיל - 24 מאיפה בארץ? חיפה ולכבוד האייקונים של פורים (מתי פורים בכלל?) התחפושת הראשונה שאת זוכרת שהתחפשת אליה? אמממ בטח נסיכה כלשהי התחפושת הכי מקורית שהתחפשת אליה? האמת שאני לא מקורית :) התחפושת הכי אהובה - כל תחפושות הנסיכות :) והשנה..מתחפשת? כנראה שלא, נראה אם תהיה מסיבה כלשהי

Mooa-Numi

New member
פורים + עזרה

שם\כינוי - מיכל גיל- 23 מאיפה בארץ? כרגע חיפה ולכבוד האייקונים של פורים (מתי פורים בכלל?) התחפושת הראשונה שאת זוכרת שהתחפשת אליה? לפי התמונות - תות. או ליצן. בטח ליצן כי בתות אני עומדת ואני לא כזאת מפותחת התחפושת הכי מקורית שהתחפשת אליה? בצבא התחפשנו כל המחלקה לג'ריקנים של הפלוגה. צבענו את הפנים בשחור ושפצרנו קרטונים על הגב ושמנו שקית בשיער והיה מעולה. זכינו מקום ראשון ומעולם לא מימשנו את הפרס. שנה שעברה התחפשתי בעבודה ל'מוצג מקולקל' (אני עובדת במוזיאון). שמתי על עצמי מדבקות שיש לנו של 'המוצג בתיקון', הרסתי את השיער ואת הבגדים, היו עלי סדקים.. לצערי אחד הבחורים אצלנו התחפש לרקדנים בטן וסקס מוכר. התחפושת הכי אהובה: בכיתה י' לבשתי מלא דברים לא קשורים: שרשרת חי, באגיז צבאיים, פרח בשיער וכל מיני כאלו, וכתבתי שלט של 'יצאתי לחפש את עצמי תכף אשוב'. אף אחד לא הבין. מי זוכרת, אגב? והשנה..מתחפשת? אני רוצה! בעבודה אני בטח אתחפש. האמת שאני והחבר (שגם עובד איתי) מחפשים תחפושת משותפת. זוג מפורסם שקשור למדע. לא בהכרח אנשים, יכול להיות גם קריוס ובקטוס או משהו ארטילאי כזה (פשוט אף אחד לא יבין אם נתחפש לחמצן ומימן). יש רעיונות?

שם\כינוי : אורנית (ornit) גיל : 20 מאיפה בארץ? קריות התחפושת הראשונה שאת זוכרת שהתחפשת אליה? מלכת אסתר או משו בסגנון
התחפושת הכי מקורית שהתחפשת אליה? מממ נראלי שנה שעברה.. חבר שלי ואני התחפשנו לשטן ומלאך.. שאני השטן והוא המלאך
התחפושת הכי אהובה: בילבי
זה היה מיוחד והשנה..מתחפשת?כמובן
אין פורים בלי תחפושת(בתקווה שזה יצא על סופ"ש)! עוד לא החלטתי למה

עלק כבר פברואר! יואו

שם: אילאיל גיל: 20 וחצי, יא אללה מאיפה בארץ? קרית אונו תכלס, אבל מחודש הבא- רמלה התחפושת הראשונה שאני זוכרת שהתחפשתי אליה: נראה לי שקאובוי, אהבתי תחפושות של בנים התחפושת הכי מקורית שהתחפשת אליה: אבוני מ'השבט'. אוף היו לי טובות, אני לא זוכרת התחפושת הכי אהובה: אהבתי את ה'זמרת ברים אדומה' שלי. בכלל תמיד ניצלתי את פורים כדי ללבוש המון אדום. אה! והתחפושת ספייס גירלז הקבוצתית שלי עם חברות בתיכון (כמובן שהייתי ג'רי) הייתה מעולה והשנה...מתחפשת? אני רוצה, אבל אין לי כ"כ לאן. אולי אני אתחזה למ.צ ואעמוד בתחנות מרכזיות ואלחיץ חיילים. לא יודעת

ThE uVa

New member
המהמ

שם\כינוי: יובל גיל: 20 מאיפה בארץ? בארץ במרכז, שאר הזמן בחו"ל. ולכבוד האייקונים של פורים (מתי פורים בכלל?) התחפושת הראשונה שאת זוכרת שהתחפשת אליה? הייתי פרפר באיזשהו שלב. התחפושת הכי מקורית שהתחפשת אליה? שאלה טובה. בכיתה ט' או משהו כזה אני וידיד היינו צוות רוקט מפוקימון.. היה נחמד. התחפושת הכי אהובה: אולי כשמתישהו התחפשנו הרבה חברים לדמויות מטקן (המשחק פלייסטיישן) וזה סתם היה כיף למרות שירד גשם... והשנה..מתחפשת?חח הממ לא ידעתי בכלל שזה פורים. מאוד לא סביר שאני אתחפש. מקסימום אכין אוזני המן. גם בהאלווין לא התחפשתי האמת כי הייתה סופת שלגים ולא רצינו ללכת לשום מקום..

למעלה