סיכום שבועי

• פותח הנושא LPMCR
  • פורסם בתאריך

LPMCR

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע של LP שלכם
שיר השבוע לא של LP שלכם
להקת/זמר/זמרת השבוע
אלבום השבוע
תמונת השבוע
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה)
משהו טוב שקרה השבוע
משהו רע שקרה השבוע
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא
שאלת השבוע: סדרה שלא משודרת שהייתם רוצים שתחזור
(ותודה פעם אחרונה לגלי
)
שיהיה שבוע טוב
מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

shaharEB

New member
מסכמש"ת

שיר השבוע של LP שלכם : what ive done שיר השבוע לא של LP שלכם : שירים של אביב גפן
, GOOD FEELING - של מייקל בובלה,מיוז ופלורידה
, וlove generation-של בוב סינקלר
להקת/זמר/זמרת השבוע : מיוז
אלבום השבוע :
תמונת השבוע :
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) סרט : הארי פוטר ואוצרות המוות חלק 1 , סדרה- דוקטור הו
, סקראבס
, חברים,PLL, דה וויס=] ספר- :-X אני בהפסקה. משהו טוב שקרה השבוע : היה נחמד
משהו רע שקרה השבוע : עייפות.. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא : להצליח בכל הבחנים\מבחנים
כן כן .. חזרנו לזה
שאלת השבוע: סדרה שלא משודרת שהייתם רוצים שתחזור (ותודה פעם אחרונה לגלי ) : אממ..יומני הערפד עונה 3 ,הפסיקו אותי פעם באמצע מגרש ביתי
לא יודעת שבוע טוב

LPMCR

New member

שיר השבוע של LP שלכם
כל ATS
שיר השבוע לא של LP שלכם
השירים של A- Ha והאלבום האחרון של HIM
להקת/זמר/זמרת השבוע
HIM
אלבום השבוע
Screamworks: Love in Theory and Practice
תמונת השבוע
ווילה
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה)
משהו טוב שקרה השבוע
כל ערב בבסיס :)
משהו רע שקרה השבוע
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא
שיום ראשון יעלם.. יש לי בו משמרת לילה
שאלת השבוע: סדרה שלא משודרת שהייתם רוצים שתחזור
(ותודה פעם אחרונה לגלי
)
לא רואה סדרות :)
שיהיה שבוע טוב

איתי96

New member
סכמ"שי

שיר השבוע של LP שלכם: PMA בגרסא אקוסטית שיר השבוע לא של LP שלכם: הרבה פו פייטרס וגרין דיי.. להקת/זמר/זמרת השבוע: גרין דיי ופו פייטרס.. אלבום השבוע: אמריקן אידיוט!! תמונת השבוע:.... סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה): סרט: שבעה חטאים.. סדרה: אבודים.. משהו טוב שקרה השבוע: השבוע עבר דיי מהר.. בלי מבחנים וכאבי ראש.. וגשם! הרבה!!
משהו רע שקרה השבוע: מכבי הפסידו היופ (שוב!)
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: גשם ושקט.. שאלת השבוע: סדרה שלא משודרת שהייתם רוצים שתחזור (ותודה פעם אחרונה לגלי ): הייתי מאוד רוצה עוד עונה לפלאש פורווד! שיהיה שבוע טוב

®NuLy®

New member
לזניה

שיר השבוע של LP שלכם Waiting For The End שיר השבוע לא של LP שלכם עברי לידר - על קו המים להקת/זמר/זמרת השבוע עברי לידר!! אלבום השבוע עברי לידר - מלטף ומשקר תמונת השבוע מתבקש
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) השבוע ראיתי רק The Voice משהו טוב שקרה השבוע הופעה של עברי לידר! הייתי בכל כך הרבה הופעות שלו (באמת שהפסקתי לספור) וכל פעם אני נהנת ומתרגשת ומחדש. ההופעה השבוע הייתה לכבוד 15 שנה לאלבום הבכורה של (מלטף ומשקר) וכמובן שנהנתי מכל רגע
משהו רע שקרה השבוע התחלתי לחרוש לפסיכומטרי משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא ללמוד מלא מלא מלא מילים לפסיכומטרי! שאלת השבוע: סדרה שלא משודרת שהייתם רוצים שתחזור (ותודה פעם אחרונה לגלי ) אם זה שידורים חוזרים אז אריזה משפחתית והנסיך המדליק! ואם סתם עוד עונה - אז העשב של השכן והפמליה הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

הבל הבלים אמר קהלת הכל הבל הבלים

שיר השבוע של LP שלכם?iridescent, new divide שיר השבוע לא של LP שלכם?מה נעשה- הדג נחש, רמקולים- מוניקה סקס להקת/זמר/זמרת השבוע?לינקין, קולדפליי,מוניקה סקס ואביב גפן אלבום השבוע? תמונת השבוע? סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה)?סרט- אומץ אמיתי. סדרה- סקראבס משהו טוב שקרה השבוע?בקושי הייתי בבצפר, שבוע שוק,צופים, הוצאתי תעודה זהות משהו רע שקרה השבוע? צופים, בצפר מטומטם,מבחן בתנ''ך, האינטרנט שלי נכה משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא?להוציא טופס ירווק, שירד גשם והופעה של מוניקה סקס ואביב גפןן שאלת השבוע: סדרה שלא משודרת שהייתם רוצים שתחזור (ותודה פעם אחרונה לגלי )?

LPMCR

New member
את אף פעם לא בבצפר

תתחדשי על התעודת זהות :) ותהני בהופעות

אני כמעט כל הזמן בבצפר

פשוט אני מגיעה ואז אני רואה שיש יום מיותר אז אני חוזרת באוטובוסים הביתה

למעלה