ראש בראש השיר שניצח בראש בראש הקשה השבוע הוא- Forgotten השבוע מתחרים- Runaway VS. Easier To Run
L LPMCR New member 21/12/11 #1 ראש בראש השיר שניצח בראש בראש הקשה השבוע הוא- Forgotten השבוע מתחרים- Runaway VS. Easier To Run
® ®NuLy® New member 21/12/11 #3 Easier To Run ללא ספק. אני חושבת שכבר חפרתי עליו פעם. אבל אני ממש אוהבת אותו, מתחברת למילים שלו וזה אד הדברים שאני יותר מאמינה בהם. נכון קל יותר לרוץ ולברוח מאשר להתמודד אשכרה עם הדברים, אבל זאת לא באמת הדרך להתמודד עם דברים בחיים
Easier To Run ללא ספק. אני חושבת שכבר חפרתי עליו פעם. אבל אני ממש אוהבת אותו, מתחברת למילים שלו וזה אד הדברים שאני יותר מאמינה בהם. נכון קל יותר לרוץ ולברוח מאשר להתמודד אשכרה עם הדברים, אבל זאת לא באמת הדרך להתמודד עם דברים בחיים
P PureSHIT New member 22/12/11 #7 Easier To Run אני מעדיף את Runaway בגלל המוזיקה שלו, אבל למילים של Easier To Run אני מתחבר יותר... אז לשם שינוי אני אלך עם המילים ולא עם הלחן.
Easier To Run אני מעדיף את Runaway בגלל המוזיקה שלו, אבל למילים של Easier To Run אני מתחבר יותר... אז לשם שינוי אני אלך עם המילים ולא עם הלחן.
א איתי96 New member 23/12/11 #10 שני שירים שאני מאוד אוהב! והיה לי נורא קשה לבחור אז עשיתי הגרלה ויצא: Runway