תפוז אדיוט בכל מקרה, קשה להחליט בשעה כזאת.... דו-קרב קשה, אני מצביעה מחר
® ®NuLy® New member 14/12/11 #2 תפוז אדיוט בכל מקרה, קשה להחליט בשעה כזאת.... דו-קרב קשה, אני מצביעה מחר
L LPMCR New member 14/12/11 #1 ראש בראש השבוע בראש בראש של מאור השיר שזכה ברוב קולות [כי זה קל ] הוא- A Place For My Head השבוע מתחרים זה בזה- Forgotten VS. Hit the Floor תצביעו ותשפיעו
ראש בראש השבוע בראש בראש של מאור השיר שזכה ברוב קולות [כי זה קל ] הוא- A Place For My Head השבוע מתחרים זה בזה- Forgotten VS. Hit the Floor תצביעו ותשפיעו
T TheJosh New member 14/12/11 #6 JUST BEFORE YOU HIT THE FLOOR! תודו, Meteora יותר טוב מ-HT בכללי, אבל Hit The Floor זה השיר כמעט הכי כבד 3:
JUST BEFORE YOU HIT THE FLOOR! תודו, Meteora יותר טוב מ-HT בכללי, אבל Hit The Floor זה השיר כמעט הכי כבד 3:
P PureSHIT New member 14/12/11 #7 תלוי איזה כי Hit The Floor של BFMV לוקח את שני אלו (; בכלאופן, אני עם הצוציק(גם!) הפעם - אני הולך על Forgotten.
תלוי איזה כי Hit The Floor של BFMV לוקח את שני אלו (; בכלאופן, אני עם הצוציק(גם!) הפעם - אני הולך על Forgotten.
® ®NuLy® New member 14/12/11 #8 אוף זה קשה.הם כל כך שונים! אני בוחרת ב- Forgotten כי יש בו משהו מיוחד במוזיקה בפיזמון ובשירה.