זהו שמעתי הכל
קצת חפירה שלי: YO - נחמד, האפקט שם בפזמון לא ממש לינקיני, אבל בכללי זה דיי חביב. לא רואה את צ'סטר/מייק שרים למוזיקה כזאת Slip- ממש לא מגובש. הבית (החלק של מייק) מזכיר קצת את A Place For Me Head. הפזמון נשמע ממש רע, לא גמור (ידוע לי שזה דמו) והאפקט שם על הקול של צ'סטר נשמע רע ממש. והתופים נשמעים רע ממש In The End - נחמד, כמובן שהמוכר יותר יפה. אהבתי את הקטע האחרון (I put my trust in you....), כאילו גרסא קצת יותר רגועה, אבל הרבה פחות עוצמתית מהגרסא הגמורה והמוכרת לנו. שימו לב שב-3:40 מתפלק להם שם איזה בס XD Program - מאוד לינקיני, בהחלט מתאים לתקופת מטאורה. יכולה לדמיין את צ'סטר צורח שם את חייו. קצת משעמם בלי מילים, דיי חוזר על עצמו. Bang Three - בטח סתם שם שעלה להם כשעוד לא היו מילים לשיר. מוכר, לא מחדש במיוחד. הסוף קצת שונה (3:00) ודווקא אהבתי את השינוי הזה, לדעתי יותר טוב מהשיר המוכר לנו, אבל באמת קשה להלביש עליו את המילים של WID Robot Boy - בכללי זה בין השירים הפחות אהובים עליי ב-ATS. גרסאת דמו, אין מה להגיד על זה מעבר. Broken Foot - וואו ממש אהבתי, יותר HT מאשר מטאורה, אבל שיהיה. חבל חבל חבל שאין כאן מילים לדעתי היה כאן פוטנציאל גדול. Esaul - התופים בהתחלה ממש מעצבנים. לא הבנתי מילה ממה שמייק אומר, צ'סטר נשמע כאילו הוא בדיוק קם ואין לי מושג מה הוא צורח שם בסוף. מזל שהם שיפצרו את השיר הזה כי בגרסא הזאת הוא נשמע ממש רע. GO AWAY!!! Blue - באס מגניב, נדיר לשמוע אותו כל כך בולט בשירים של לינקין. בכללי שיר קצת חלש ועייף, לא ממש HT, רק לקראת הסוף ששומעים (כנראה) את הגלגול הראשון של Crawling בשורה התחתונה - זה דמואים, קצת קשה לי לשמוע למשהו לא גמור ולא מגובש עד הסוף, במיוחד כלי הנגינה והשירה של צ'סטר, אז כמובן שלקחתי הכל בערבון מוגבל. לא התלהבתי מהכל עד הסוף. למרות שזה נחמד לשמוע איך מתפתח אלבום/שיר, נראה לי קצת טיפשי מצד לינקין להוציא את זה.... ובכללי - סחתיין על ההשקעה