בוקר טוב עולם

ענתר

New member
בוקר טוב עולם

כרגיל השינה הטובה שלי היא בבוקר, מהרגע שאני יודעת שהשותף ער ולקח אחריות על הבית
קמתי עם כאב ראש חזק, לקחתי שני אדוויל

תרגישי טוב יקירה...ובוקר טוב

אני הלכת לישו מאוחר וקמה מוקדם... ולכן אני תמיד עייפה יש ימים שהכאבים הורגים אותי ויש ימי של הפוגות. מקווה שיהיה יום טוב כי,עד עכשיו בסד. אור

ענתר

New member
חסרת לנו בלילה

יופי שעד כה בסדר מקווה שהלאה יהיה נהדר

ציפור לילה!

אני בדיוק ההפך. מחזיקה את העפעפיים עד 23:00 רק כי יש תוכניות מעניינות בטלוויזיה. מקווה שעבר לך הכאב

ענתר

New member
כאב הראש חלף- תודה

מאז שעברנו למג'יק בהוט רק חדשות אני רואה בזמן השאר שמה להקלטה ורואה כשיש לי זמן

כנ"ל פה! איזו מכה..

יש לנו יס-מקס ואני מכורה להקלטות. אני פנויה בבקרים ומנסה להשלים פערים בהקלטות/VOD ובאותה הזדמנות להתפרקד על הספה ולתת לגב לנוח ממירוץ הכריכים וההסעות של הבוקר.

אני עדיין מתלבטתאם לעבור ליס- מקס

מצד אחד, אינ רואה שאני לא מגיעה לראות את מה שאני רוצה- או כי אני שוכחת, או כי אין לי זמן מצד שני, האם יהיה לי יותר זמן כשאקליט? ואולי.. זה שאקליט ימכר אותי יותר למרקע? לא יודעת... מי שמנוסה מוזמן להעלות טיעונים בעד ונגד

ענתר

New member
אני אוהבת לראות בזמני החופשי

כשיש סידרה שאני אוהבת, אני לא אוהבת להפסיד פרקים. אני גם אוהבת לראות כמה פרקים ברצף. אני גם שמחה לא להתחרות על זמן צפיה עם הבנות. יש פעמים שרוצים לראות משהו ואז אין שום דבר מעניין, כך יש אפשרות לראות משהו שהקלטתי קודם ואצלנו אוהבים לראות משהו מצחיק ביחד כך אפשר להקליט ארץ נהדרת ולשמור לסוף השבוע שכולם ביחד מקווה שעזרתי

dana david

New member
כאב ראש

היי ענתר אני סובלת מכאבי ראש מסוג tension וריצתי לדעת אם את גם ? אני אשמח להחליף חוויות דנה

ענתר

New member
כאבי ראש

מאחר וכאבי הראש שלי, הם הקטנה בדאגותי ממש לא ניסיתי לנתח אותם אינני יודעת מה זה כאבי ראש מסוג tension אני יודעת שיש פעמים שהכאב ראש שלי מאחורי הראש היכן שיש שתי בליטות ליד חיבור הצוואר ולפעמים כאבי הראש שלי משני צידי העיניים אבל בדרך כלל שני אדוויל ואפשר לתפקד אולי תפתחי שירשור חדש בפורום תציגי את עצמך ואחרים יוכלו לעזור לך?

למעלה