משחק חילופי התפקידים..

noam239

New member
משחק חילופי התפקידים..

עלה לי לראש כדי להחיות את הפורום קצת. משחק נחמד שכל אחד יגיד מי לדעתו הייתה מתאימה לשחק את אלנה חוץ מי נינה דוברב סתם דוגמה.. כל אחת או אחד יזרוק שחקניות שלדעתו/ה מתאימים לתפקיד.. וכן הלאה.. בא לכם?

noam239

New member
חח וואי נכון..

באמת היה מעניין לראות אותה משחקת את אלנה.. אממ השחקנית שאני חשבתי עליה היא כמובן שרה מישל גלר. כן למרות שהיא הייתה בבאפי ציידת הערפדים היה כייף לראות אותה שוב בסדרת ערפדים אחרת..

Ayelet 363

New member
חח אירוני

כי אני חשבתי על אלייזה דושקו (פיית' מבאפי).
ולדעתי שני הליהוקים האלה יגררו השוואות מיותרות. מראש אני מוצאת השוואות ממש ארוכות בין שתי הסדרות, ומצד אחד השוואות דיי מעניינות אותי, אבל מצד שני לפעמים אני מעדיפה להינות משתי סדרות בלי להשוואות, ולדעתי יש שוני גדול בין הסדרות (ואני מעולה בלמצוא דימיון גם כשאין...
אז אמנם אני מסכימה שיש דימיון מסויים, אבל הוא לא בולט מדיי לדעתי).

Ayelet 363

New member
אממ... לא ראיתי

התפקידים הנוספים היחידים שלה שראיתי אותה בהם חוץ מפיית' הם בדולהאוס. לפחות אני יכולה להגיד תפקידים ברבים.
ודרך אגב- אמנם זו לא הסיבה היחידה שאני חושבת שהיא מתאימה לתפקיד אלנה, אבל היא גם מעולה בלשחק דמויות שונות באותה הסדרה... וטכנית ברגע שמלהקים את אלנה מלהקים גם את קת'רין (מלבד זה שאני ממש מסוגלת לראות אותה גם בתור קת'רין
עד כמה שאני מסוגלת לדמיין שחקנית שהיא לא נינה בתפקיד הזה).

Ayelet 363

New member
אוקיי... אוסיף לרשימת הסדרות הארוכה ממילא

שאני צריכה לראות.
תודה רבה על ההמלצה!

jasika siton

New member
ממליצה גם!

רק הבאסה שהפסיקו את הסדרה באמצע העונה השניה. ככה שזה די מבאס לראות, אבל העונה וחצי שיש ממש טובות!

jasika siton

New member
היא שחקנית טובה!

לא ראיתי באפי, אבל אהבתי אותה במירוץ לאתמול. למרות שאני לא כלכך חושבת שהיא תתאים לאלנה, לאלנה מתאימה מישהי יותר עדינה יפה כזאת.. כמו נינה ;)

jasika siton

New member
אממ..

אלנה אין לי מושג. נינה מושלמת לתפקיד. אבל לקתרין מייגן פוקס יכולה להתאים! ( בלי קשר לזה שהיא המפורסמת שאני הכי אוהבת, ) היא יכולה להתאים לגמרי..

למעלה