בא לי להתפרע

בא לי להתפרע

מאחר שמצב הרוח שלי מושפע מהעניין הזה.. בא לי להתפרע ולכתוב כאן מילון תופעות לוואי. למה אני מתכוונת? נכין רשימה של כל התרופות שהשתמשנו בהן אי פעם. לא יודעת איך אתם, אני הצלחתי לפתח תופעות לוואי ותגובות לוואי לכל דבר שנתנו לי. תגובות מטורפות. בא לי להכין את הרשימה הזאת, כדי שאם מישהו נתקל בתופעה,שלא גילו לו שהיא עשויה להופיע - יוכל להשתמש במילון שלנו. למהאינ חושבת שזה חשוב? כי יש כל כך הרבה תופעות לוואי שלא כתובות בעלונים, אבל .. כן ידועות לרופאים, כי הן ה"נדירות" יותר, אבל.. הן אל כל כך נדירות. ו..בעיקר לא מגלים לנו אותן לפני התחלת השימוש, אבל כשאנחנו מגלים אותן חלק מהן הן לטווח ארוך, וחלק, לצערי, בלתי הפיכות. אז.. מה דעתכם? עוזרים לאחרים שרק נכנסו למעגל? כל מי שכותב - יכתוב בבקשה בשורת הנושא את שם התרופה. ככה כל מי שהיו לו תופעות אחרות ממנה יוכל לשרשר אליה. אני בטוחה שיש לנו הרבה מה לתרום, בזה - לכולנו, לצערי, יש ניסיון עשיר. (ואפשר גם לכתוב- שלא היו תופועת לוואי אבל לא הועילה, למשל, או לא עשתה כלום, או עשתה רק כאב באוזן אבל לא טיפלה בכאב ביד...
) (אפשר גם שמות של טיפולים - נגיד - זריקת מרקאין, זריקת סטרואידים - כדאי לזכור איזה ועוד) מי מצטרף?

ענתר

New member
ליריקה

ב 24 שעות הראשונות, ישנתי כל כך חזק שלא יכולתי לפקח עיניים היה כיף לישון חזק אחר כך לא היו לי תופעות לוואי וגם לא עזר לי (לכאבים בכפות הרגלים מסכרת) ולא היו תופעות גמילה להפסקה

izzy88

New member
אלטרולט

בשבועיים הראשונים היו לי את הסיוטים הכי גרועים שהיו לי אי פעם! עברו שנתיים ואלה בין החלומות היחידים שאני זוכרת כל רגע מהם ומצטמררת מחדש....

izzy88

New member
קספו 8

בעלון רשום עליה בתאבון.... אצלי היה ההיפך המוחלט! בכל משך השבוע שלקחתי את התרופה לא יכולתי להכניס כמעט שום דבר לפה. הכרחתי את עצמי לאכול ממש ושנאתי כל רגע מזה! הרגשתי מפוצצת אחרי ביס וחצי, ואחרי 5-6 שידעתי שאני חייבת לקחת כדי לתת לגוף את האנרגיה הדרושה לו - בחילה מטורפת. גם גרם אצלי לחוסר יציבות נפשית ושינויי מצבי רוח די קיצוניים.

izzy88

New member
חחח טוב לדעת שאני לא לבד!

נראה לי שעניין המצבי רוח היה בגלל שלקחתי במקביל לאלטרול... לכי תדעי...

למעלה