McWeekend

RockinKeren

New member
McWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
טכנית כבר יום שישי. ואני לא יודעת אם יהיה לי זמן לפתוח יותר מאוחר אז.
וד"א - לפני שבוע לא פתחתי את המקוויקנד מכיוון שהייתי בסמינר, אז תסלחו לי?
(עדי, למקרה שתהית
) סופ"ש נעים בנות

שבוע טוב.

מצעד הלהיטים של מקפליי:
AAY. וזהו, בערך.
כל הפסקול של Blue Skies From Rain שליווה אותי לאורך המעבר מ-2011 ל-2012, וכל מיני רנדומלים אחרים שיש לי בתיקיה של ה-Summer Mix.
הלהקה המגניבה של השבוע:
נה.
קליפ שעשה לכן את זה:
כל הראיונות עם ג'ניפר לאורנס. היא נהדרת ומצחיקה לחלוטין.
על טבעי
שרלוק (דמט, עדיין צריכה להשלים את פרק 2 ><)
בנות הזהב הישראלי
ספר / פיק השבוע:
קראתי ועשיתי לייב-בלוגינג הרבה, אז:
So I Called Chad
No Line on the Horizon שאומייגאד, אלוהים יקר שלי, בכיתי כמו תינוקת מהעצב.
נאמנות כחולה - דיוויד בלדאצ'י
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הבנים שלי זכו בשני פרסים של ה-PCA ולא הוזמנו לטקס.
המורה שלי לעבודה מעשית סרבה לבוא לצפות בי עקב בעיות טכניות מהצד שלי
משהו ששימח:
הבנים שלי זכו בשני פרסים של ה-PCA - גם תוכנית הדרמה הטובה ביותר וגם המד"ב הטובה ביותר.
מכירים לי בשיעור ההוא. אז הבא שאני אעביר יהיה מספר 18! אני רואה את הסוף!
תמר באה לשבת. זה נחשב, נכון?
יורד גשם
חגגנו יומולדת לתמר והיה שיא הכיף; ראיתי סופסוף חברה שלא ראיתי הרבה זמן.
הבנות אהבו את השיעור שהעברתי בכיתה ח'. ^^
אני אולי טסה במרץ לאנגליה; כלום עוד לא בטוח.
יצרו איתי קשר מתואר שני. אההההההההההההההההההה
משהו שהעציב:
אח של חבר של אח שלי נפטר היום בבוקר. ;; ברוך דיין אמת, רק בן 17.
ציטוטיה:
אומייגאד, אני זוכרת אחד. ביומולדת של תמר הסברתי ללאה על האפליקציית משחק שהיא כמו 'שבץ נא' באייפון, באנגלית. אני: ...כן, וקוראים לו Words With Benefits.. .... כולן פורצות בצחוק. אני: התכוונתי Words With Friends!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Gavin Degraw - I Don't Want to Be
המלצת השבוע:
אל תלכו לישון מאוחר אם עברתם את גיל 23; אתם לא תצליחו לקום בשעה נורמלית.
התמונה הכי חמה:
אני לא יכולה לחכות שהסרט הזה יצא. *-*

RockinKeren

New member
חשבתי שככל שמזדקנים,

ישנים פחות, לא?
איזה כיפלך שאת אולי טסה לאנגליה. *~* (למה רק אולי אבל?
) איזה סרט זה?

לא אצלי

אם אני הולכת לישון מאוחר אני קמה מאוחר. את יודעת, סיבה ותוצאה כזאתי.
ואולי, כי זה תלוי בחבילה שנשיג. אוף, אני לא רוצה לשהות במלון מעפן ופיכסוש.
אני מעדיפה לא לטוס בכלל. ובקצב הזה, זה לא נראה שנטוס. ;;;;;; וזה 'כמה טוב להיות פרח קיר' (The Perks of Being a Wallflower), שאמג, אם לא קראת את הספר תקראי כי הוא מדהים ונהדר ושובר לב, ואלוהים, צ'ארלי.

RockinKeren

New member

כשטסתי לניו יורק הייתי במלון שדורג אחד מהמלונות הכי גרועים בעולם ואם אני לא טועה המלון הכי גרוע בניו יורק. ואני בן אדם שנגעל כמעט מכל דבר. אבל חו"ל זה חו"ל וזה לנצח יהיה שווה.
לא קראתי ואני חושבת שזאת הפעם הראשונה ששמעתי עליו, אז.

noa2ibiza

New member
מקוויקנדד!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
יש הרבה העיקר רדיו אקטיב
coldplay- fix you כנסיית השכל- ידיים למעלה הדג נחש- כאפה מצלצלת הדג נחש- סטיסטיקה הדג נחש- לא מספיק
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי הדג נחש
קליפ שעשה לכן את זה:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=zdrK5ARCuyI[/URL]
העוקץ
(לא הישראלי..) חברים האח הגדול
ספר / פיק השבוע:
לא יצא לי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הכלתי עם חברות לרוטשילד ברשל"צ ולא נהנתי האות ה' במקלדת שלי נדפקה ושמתי לב שאני משתמשת המון בה..
משהו ששימח:
קודם כל 100 במבחן במתמטיקה כבוד ! עבדתי קשה על זה נעליי ספורט ועקב חדשים ^_^ חברה שלי יצאה מדיכאון סופסוף ואם היא שמחה אני שמחה שבילה
משהו שהעציב:
האמת שכלום...
ציטוטיה:
חברה שלי דיברה עם מישהו שהיא נדלקה עליו בפלאפון בר: מה אני יגיד לו ?! אני: דברי איתו על דברים רגילים.. בר: אבל איך אני יתחיל איתו שיחה! אני: בואי נתחיל בבסיס.. "היי" אני חושבת שיספיק.. - לא יודעת למה זה הצחיק אותי ^^ בשיעור של"ח אני: המורה נרדמה לי הרגל אפשר לצאת לבחוץ להעיר אותה ?
מתנגן בראש / בפלייליסט:
fix you קולדפליי
המלצת השבוע:
לא לבקש מהמורה לצאת להעיר את הרגל! לרוב המורים אין חוש הומור ואחר כך הם ישלחו אותכם למנהלת..
התמונה הכי חמה:
אין

Hadar AllStar

New member
MCWEEKEND!!! YAYY קרן בשבילך הקליפ

מצעד הלהיטים של מקפליי:
HIWTHI DBTL star girl that's the truth ROT3F that girl black or white
dance with me tonight- olly murs jessi j feat. james morrison - up someone like you- adele יאיר לפיד מלך
חחחחחח LOL היו עוד מלא אני לא זוכרת כבר ><"
הלהקה המגניבה של השבוע:
mcfly john barrowman daniel boys olly murs
קליפ שעשה לכן את זה:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=ATB042uzHKM&[/URL]
twilight ---> לא היה מה לעשות אתמול בלילה אז צפיתי בזה ><" the holiday ועוד שאני לא זוכרת.... :S
ספר / פיק השבוע:
"כאן יעל וייס, תל אביב" - יובל אברמוביץ' percy jackson and the last olympian הגירסה הבריטית כמובן
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הצבא
הם פשוט יונות
קבעו איתי ב-7 וחצי בבוקר והכניסו אותי רק בשעה 11 וחצי|! גררררררררררררררררררר.........................
משהו ששימח:
הכנתי עוגה קרה, ממש טעימה... [לא טעמתי אותה עד לפני שעתיים]XDDDD אני מתגייסת כניראה ב- 5 במרץ אחד החברים הכי טובים שלי כניראה יגיע לארץ
יאייייייייייייייייייייייייייייייייייי
הייתי במצב האומה
משהו שהעציב:
הצבא
><"
ציטוטיה:
לא זוכרת משהו מצחיק מהשבוע, אבל היה לי קטע ממש מצחיק עם אחותי לפני שבוע ~רצינו לקנות כרטיסים לסרט אבל דיברנו לפני זה על לונדון ועל ההפסד של אבא שלי בהתערבות מה שהקנה לנו את כרטיסי הטיסה ללונדון השנה~ היא: נו..... איזה סרט ניראה? משדקים את החתול של שרק באנגלית רק בסינימה סיטי אני: אז בואי נלך לראות שם את זה היא: אבל אין לנו כסך לקנות את הכרטיסים אני: לא יש, אני אקנה את הכרטיסי הטיסה ואת תבקשי ממנו 50 שקל,התכוונתי את הכרטיסים לסרט ><" זה היה מאוד מאוד מאוד מצחיק באותו רגע... LOL
מתנגן בראש / בפלייליסט:
"המצב מייאש הכול כבר נכשל מי לא נפל שר,נשיא ורמטכ"ל ישראל מחכה לאיש חזק שיגאל, ישראל זקוקה למלך... יאיר לפיד שרירי ואצילי יאיר לפיד בעל ידע כללי יאיר לפיד אין לו אף תיק פלילי יאיר לפיד הוא המלך שלי...יאיר לפיד מלך" ><" תקוע לי בשכל
המלצת השבוע:
תקראו ספרים באנגלית
ותשקיעו בלימודים
התמונה הכי חמה:

RockinKeren

New member
מקוויקנד. D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
היו הרבה, אין לי באמת כוח לחפור.
גם פה היו הרבה, אני פשוט אקצר בלהקות.
הלהקה המגניבה של השבוע:
אירוסמית', גאנז נ' רוזס, מקפליי, לד זפלין, סקורפיונז, בון ג'ובי, רד הוט, פינק פלויד וכו'.
קליפ שעשה לכן את זה:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=NvgAe60Eaok[/URL]
אירופה אירופה X-מן ההתחלה
~ סקראבס
ספר / פיק השבוע:
כרגיל פיקים על כדורגל. ^^"
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
בצפר. מורים. חברות.
השופט והכוונים הטיפשים שבארסה קיבלו. והעובדה שאח"כ ילדים בכוח ניסו להשתמש בזה נגדי ולגרום לי להרגיש חרא. אבל החלטתי שאני שמה זין כי כשאני רואה משחק אני מצפה ממנו להיות פייר לשתי הקבוצות. ולצערי הרב זאת כבר לא הפעם הראשונה שאנחנו נדפקים השנה.
עדי
משהו ששימח:
בארסה
מסי היפה שלי :]]
יום מגמה של ביולוגיה.
אני חושבת שלא הרגשתי כ"כ טוב כבר הרבה זמן. חתכנו כליה ועין של חזיר. והייתי כ"כ עצבנית על המורה הבתזונה שלי שפשוט לקחתי מספריים והתחלתי לדקור את הכליה להוציא עצבים וזה היה פשוט כיף!@#!@!#
(כן. אני אדם חולה, ואני גאה בזה.
) טאמבלר
משהו שהעציב:
לא עבדתי השבוע. >: כל השבוע חיפשו אותי ולא שמתי לב לזה או שלא יכולתי.
(אבל עוד שעה אני הולכת לבייביסיטר, אז זה מפצה.
) מקסוול היפה שלי עזב.
:\
ציטוטיה:
הייתי אצל חברה שלי, וכל הזמן חיפשו אותי אז היא ענתה. ובשלב כלשהו אח שלי מתקשר. היא מדברת איתו ובשלב כלשהו מביאה אותו לי. אח שלי: "תקשיבי. תסתכלי עליה ותתחילי לצחוק סבבה?" אני: "אוקיי." ~מתחילה להתפקע לה מצחוק ממול הפנים, כי זה ממש הצחיק אותי לא כי התכוונתי.XD~ היא: "מה?!?! נו מה?!!" -יותר מאוחר- אני: "אז מה שלום עמנואל (החבר האיטלקי של אח שלי)? אולי אתה והוא תתחתנו?" אח שלי: "תראי הוא עשיר והוא גר באיטליה, אפשר לחשוב על זה." חברה שלי: "זה מה שאת מאחלת לו? להתחתן עם גבר?!" אני: "בטח." אח שלי: "תגידי לה שאני מעדיף להתחתן איתו מאשר איתה." *חברה שלי יוצאת בעצבים מהחדר* ( זה היה מאוד משעשע. אח"כ שניהם אמרו שהם נפגעו אחד מהשני והם ברוגז.
) היה משחק של בארסה, ואח"כ אח שלי התקשר אלי, ובאמצע שבאתי לומר לו משהו הוא ניתק לי בפנים. אז יום אחרי זה התקשרתי אליו. אני: "חתיכת זונה!" פתאום החבר האתיופי של אח שלי עונה: "מה?! למה אני זונה?! איך הגעת למסקנה הזאת?" *אני מתה מצחוק* החבר האתיופי: "ועוד את צוחקת עלי?! זה לא יאומן. אני מוקף פה בגזענים - גזענים כולכם! שונא אותכם." ואז הוא הביא לי את אח שלי ובשלב כלשהו אני שומעת מהרקע "איך בדיוק היא ידעה שאני זונה?" הרג אותי.
טוב זה בטח לא נשמע לכן משעשע, אבל אני פשוט בכיתי מצחוק. אח שלי שרוט לגמרה.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Wouldn't it be nice הצלצול בצפר החדש, אחד המדבקים.
המלצת השבוע:
האמ כשמתקשרים אליכם אל תתנו לאנשים אחרים לענות ולהעמיד פנים שזה אתן, יש כאלה שלא לוקחים את זה בשעשוע.
התמונה הכי חמה:
חתיכי
וחוצמזה יש עוד שתי תמונות, אבל זה רק לבעלי לב חזק.
- [URL]https://twitter.com/#!/keren4562/status/157044544163160064/photo/1[/URL] [URL]https://twitter.com/#!/keren4562/status/157016783096774656/photo/1[/URL] תודו שיתאים לי להיות איזה מנתחת בעתיד ושהולם אותי לבן.
*~*

למעלה