העונה השישית של בלטור

העונה השישית של בלטור

ערוץ אגו טוטאל שקיבץ אוהדים חדשים רבים לספורט הMMA בישראל הפסיק השנה את שידורי הUFC לצער כולנו ואין ספק שהאבדה קשה ביותר. יחד עם זאת במקום ליגת הUFC ישודרו בערוץ ליגות אחרות שהעיקרית ביניהן היא ליגת הקרבות המצוינת של בלטור! מי שמכיר את הליגה הזאת כבר מאוהב ומי שלא ואוהב MMA כדאי מאוד שיתחיל לעקוב כי יש עוד MMA בעולם גם מחוץ לארגון של השמנקריח. רבים מהאוהדים שאינם מכירים את הארגון טוענים שהUFC היא כמו ליגת האלופות בעוד ששאר הארגונים הם כמו ליגה ארצית. ברמה העקרונית זה נכון כלפי רוב הארגונים בעולם אבל לגבי בלטור יותר נכון להשוות את זה דווקא לכדורסל. הUFC זה הNBA לכל הדעות אבל בלטור זה ליגה אירופית. הכוונה שהיא ליגה בפני עצמה עם לוחמים משלה שאינם פוזלים לUFC, עם קונספט משלה ורמה שהולכת ועולה. הארגון עובד בצורה כזאת: הארגון פעיל לפי עונות, בכל עונה יש אירוע קבוע פעם בשבוע שנערכים בו קרבות אליפות לצד הטורנירים של העונה לצד קרבות אילומינציה ובנייה לקראת הטורנירים הבאים. בכל טורניר מתחרים 8 לוחמים שלרוב ניצחו קרב בשביל להיכנס לטורניר עד שמוכרז מנצח לטורניר שהוא מקבל את הטייטל שוט הבא במחלקה. השיטה הזאת שומרת על רמה ספורטיבית גבוה ומוציאה את אלמנט בניית המאצ'אפים שג'ו סילבה קיבל תפקיד מרכזי בארגון הUFC רק בשביל לקבוע את הקרבות. רוב הלוחמים המובילים בעולם שאינם תחת חוזה עם זופה מגיעים לבלטור והעובדות מראות שזה כרטיס לכיוון אחד כשבלטור אינם מבקשים בלעדיות מרוב הלוחמים שלהם ומאפשרים להם להלחם איפה שירצו כשאין עונה שרצה ובכל זאת רוב הלוחמים נשארים בארגון ואינם מחפשים את הUFC. קבלו סקירה קצרה על הטורנירים הקרובים + הלוחמים המובילים בכל קטגוריה בארגון בלטור. שתהיה עונת MMA פורייה וטובה!

חחח.. כן אה?

תראה, אני בטוח שגם אתה מבואס פצצות מזה שאין שידורים של UFC. בתכלס, זאת היית גולת הכותרת של הערוץ. יחד עם זאת ועם כל הכבוד ל10-20 חברים כאן שהתנתקו מהערוץ יש כמה עשרות אלפי מנויים לחבילת אגו שכולם צופים פוטנציאלים של MMA. עד עכשיו היה UFC והרבה חבר'ה הגיעו לספורט ולפורום דרך הארגון הזה ועכשיו יהיה בלטור והרבה חבר'ה יצפו בזה ויכנסו לספורט ולפורום דרך הארגון הזה. אם לומר את האמת, לאוהד חדש אני באמת ממליץ להיכנס לספורט דרך בלטור. אירוע כל שבוע, טורנירים שקל לעקוב אחרי מתמודדים ולהבין איפה הם עומדים בקריירה וקרבות אליפות שנקבעים בשיטה ברורה ולא לפי מצב רוח. בכל מקרה זאת המציאות ואיתה צריך לזרום. זה לא שלא נראה יותר את הUFC, פשוט לא נראה אותו באגו טוטאל. לפחות עכשיו בלטור שאני וצחי חופרים על הארגון הזה כבר תקופה ארוכה סוף סוף יכנס למיין סטרים! לפחות בארץ וכאן בפורום..

elvis18

New member
אני מקווה שמנהלי הפורום

יפתחו שירשורי הימורים על אירועי בלאטור - אולי משנה מקום משנה מזל ... או שסתם רק אני ועוד 4 נהמר ,ואז מאה אחוז אני בחמישיה הראשונה !! חחחחחחח יאללה בלאטור !!

Guetaz

New member
אני מבסוט דווקא

האתר של הUFC מאוד נוח ומהיר ואני משלם כולה 7 דולר ורואה בHD והרבה יותר נהנה מכשהייתי רואה באגו טוטאל ובנוסף לכל אני יוכל לראות את בלטור באגו טוטאל בקיצור נהנה מכל העולמות...

iAsaf1

New member
ספר לי על ה 7 דולר בעבר עלה 45 דולר ולא HD...

אפשר פרטים נוספים?

iAsaf1

New member
וואלה אחי הבאת פה בשורה...

אני נכנס לאתר שלהם וזה באמת פאקינג 7 דולר... פשש יש מצב אני חוזר ללייב! שיחקת אותה "גוטהֿֿ..ז"

iAsaf1

New member
אתה בטוח שזה עובד מהארץ?!?

יש טעם לרשום להם מיילים ולבלבל להם ת'מוח אם אפשר או שזה בדוק עובד UFC.TV כן? יש לי מהירות 12.5 מגה אתה רוצה להגיד לי שאני רואה HD חלק ורוגן מפגיז לי באוזניות?!? יוווו אני שוב מתרגש! איך פיספתי את זה?

כתבתי על זה כבר לפני כמה אירועים

בפייסבוק אפשר להזמין מכל מקום בעולם את האירוע בלייב בתמורה ל7$. בשבילי זה משתלם.

Guetaz

New member
עובד מיליון אחוז אח שלי. עידו פריינטה קצת הרס

את החגיגה... כי אם השידורים של אגו טוטאל היו נפסקים בתקופת מלובני הייתי מאושר פי מאהההה מכל המצב הזה. אבל דווקא היה טוב לשמוע את פדות ופריינטה למרות שאני גם אוהב את רוגן אבל גולדברג האידיוט הזה מעצבן לאללה

Siberian Khatru

New member
אני גם אשמח לשמוע

ראיתי ב45 דולר באירוע האחרון (אני גר בניו יורק) - האיכות היתה מדהימה אבל הייתי שמח מאד לחסוך את הסכום הזה. :)

cat food

New member
נראה לי שזה קצת יותר מ-10-20

ועד כמה שהארדקוריסטים של הספורט כמונו אוהבים בלאטור וזירות פחות מיינסטרימיות, זה לחם לעניים. זה יותר כמו 40-50 חברים גג שיעניין אותם לקום לצפות בבאלטור לייב. לא רואה משהו מעבר לזה שיקרה. זה כמו שבארה"ב יקומו לראות משחקים של מכבי ת"א באדריאטית כי קרלוס ארויו/ג'ורדן פארמר משחקים בה.(הדוגמא לצורך המחשה בלבד). זה שיש כמה חברה מאוד מוכשרים בבאלטור, לא משנה את העובדה שזו ליגה צדדית. בלי UFC לא רואה סיבה להחזיק באגו טוטאל, לא אומר את זה ברוע. פשוט זה נראה לי הכי הגיוני. את הקרבות של בלאטור אפשר לראות בסטרים גם ככה.

LORSIN

New member
תן הערכה - 3 שנים מהיום?

יש לבלטור סיכוי להיות בגודל של הUFC (בהנחה שגם הוא לא יימכר)?

למעלה