Survivor 2404

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member

בשתי מילים - הם מטומטמים...

מתחילת הפרק היתה הרגשה שהבנים הולכים למועצה כי כל העריכה התמקדה בזה, ואז הם זוכים בחסינות ואתה אומר נו טוב טעינו ופתאום - מה הם חושבים לעצמם..

מי הולך למועצת שבט כאשר הוא מסכן את עצמו - חוץ מקולטון הגזען (לפחות ביל הוציא אותו החוצה) לידו אפילו ראסל מצטייר כאדם נאור ומתקדם (ותחשבו שהייתה זו המתמודדת השחורה שנתנה לו את החסינות - בסוף יתברר שהיא עוזרת הבית שלו שהוא השתיל בשבט השני).

בהחלט הייתה מועצת שבט מעניינת, החל מהפרצוף של ג'ף בהתחלה וכלה באמירות התמהונייות של טרזן (או טרויזן - אני לא מבדיל בינהם) שמצטיייר גם כRedneck גזען.

מצד שני - אני לא יודע אם הם ניסו אבל ביל ולייף יכלו לנסות ולארגן את הדוגמן בלי השכל(ג'יי) הבנקאי התככן (מייקל) ולגרור את השף הפחדן (ג'ונס) ולהעיף את קולטון - אז זו הייתה מועצת שבט מדהימה.

אורישקי

New member

דווקא ג'יי בכלל לא טיפש, הוא עושה בשכל שהולך מתחת לראדר בשלב הזה ולא משתדל לעשות בלאגן או להילחם יותר מדי, מאט ניסה לארגן הצבעות כדי שכל הרביעיה שלו תשאר וזה גרם לו לעוף, בינתיים אבל ג'יי ומייקל מוצאים חן בעיני מהשבט הזה במיוחד.

NP16

New member

אז לא הקשבת לטרזן,הוא אמר בדיוק ההפך,שכל השיחות האלה על גזע מרתיחות אותו ויצא נגד גזענות.זו הייתה התפרצות די הזויה, אבל ממש לא של גזען.

ואם יש ערבוב בפרק הבא,זה לא כזה נורא שהדיחו את ביל. (לא שהם מתארים לעצמם את זה..הם כל הזמן מרשים לעצמם להיות זחוחים בברית ה5 ולספר לאחרים שהם מחוץ לברית והבאים בתור)

willo

New member

הקשבתי, גם הקשבתי.

אחת הבעיות היא של אלו שמנסים להתעלם מכך שעדיין ישנה גזענות סמויה ואנחנו לא חברה שוויונית לחלוטין.

ההתבטאות שלו היא בדיוק הגזענות שמסרבת להכיר בקיומה וטוענת כולנו שווים ואני שונא את השחור בגלל שמו/התבטאותו וללא כל קשר לצבע עורו.

צר לי, אבל לדעתי זה היה נאום גזעני.

NP16

New member
אה ו

השף באמת פחדן בגלל זה לא היה מסכים למהלך כזה.

amitooshacham

New member

וואו. אני לא מאמין שההפקה אישרה דבר הזוי כמו לתת חסינות לשבט אחר, אבל כנראה שכבר פחות אכפת להם מהחוקים ויותר אכפת להם מהרייטינג. מצד אחד זה מציק, מצד שני, מה אכפת לי - הייתה מועצה שלא נשכח לעוד הרבה זמן.
קולטון דפוק בשכל אבל אני מקווה שהוא יגיע רחוק כי זה מדהים איך הוא מצליח לשלוט במשחק בצורה שלא נראתה עד היום. הוא לא טיפש אבל הוא גם לא פחדן שמנסה להיות נחמד לכולם כדי לקבל קולות. אני בטוח שבשלב כלשהו זה יתנקם בו ויעיפו אותו על טיל (או שיגררו אותו לסוף כדי שיקבל 0 קולות בגמר).
ביל היה דמות מוזרה - מצד אחד קומיקאי לא כל כך מצחיק, מצד שני הוא התנהג קצת כמו גנגסטר כשקולטון לא רצה לדבר איתו, ומצד שלישי הוא דיבר יפה ולעניין אחרי שהוא עף. מוזר.

Confide In Omer

New member

לא נראה לי שיש או היה אי פעם חוק כזה שאמר ששבט לא יכול לוותר על החסינות שלו. זה כמו שאחרי המיזוג מישהו שזכה בחסינות יכול לתת אותה למישהו אחר, רק שעכשיו זה עם שבטים ולא פרטני.

Nameless One

New member

אני משער שהתנאי לנתינת החסינות השבטית היה שכל השבט צריך להסכים לזה.
ביל וליף הסכימו לזה במחשבה שהשני יודח.
בקשר לקולטון, אין ספק שהוא מספק חומר טוב לעורכים, כמו גם שאין ספק שהברית שלו שומרת עליו כי הוא מתמודד מושלם לקחת למועצה האחרונה ולנצח נגדו.

אורישקי

New member

מה הפכתם את קולטון לזה ששולט במשחק? לדעתי טרוי וטרויזן אם כבר אלה ששולטים בשבט הבנים, ואם הם באמת היו רוצים להעיף את קולטון הוא היה עף, מה שלא היה קורה ההפך. עובדה שבסוף בהדחה של מאט הגזען לא הצליח להדיח את ביל והם אמרו (בצדק) שמאט איום גדול יותר ואכן הדיחו אותו.

Uri04

New member
איכס

קולטון הוא הייצור הכי דוחה שאיי פעם השתתף בהישרדות. אז מזל טוב, קולטון. לקחת מראסל את הכתר. עכשיו תחנק איתו
.

עכשיו כל הטמבלים וחסרי עמוד השידרה בשבט הזרגים הולכים לתת לו לנווט את דרכם אל הגמר. למה? כי לא צריך לקרוא להם גברים, זה למה. לוותר על חסינות בשביל להעיף סתם מישהו שקולטון קבע שהוא לא אוהב הוא אחד המהלכים ה-כי גרועים שאפשר לעשות במשחק הזה. אז היחידי שנשאר לי מהשבט הזה להמשיך ולעודד אותו הוא החתיך עם קול ההליום. קולטון, טראטראש, ג'ונס, טרויזן - לכו תקעווד. לגבי הנשים - גם הן לא משהו, אם בנות כמו קאט ואליסיה הן אלו ששולטות בשבט, המצב חמור מאוד

Nameless One

New member

נראה לי שלגנוב לראסל את הכתר הייתה אחת המטרות של קולטון, אם הוא רק יצליח להגיע למיזוג המקום שלו באולסטארז הבא מובטח.
אצל הנשים אני דיי בטוח שסברינה וקים מנהלות את העסק.

Jason2

New member

התוכנית שואבת השראה מהספר "בעל זבוב" נדמה לי שזו העונה שהכי מתקרבת לספר הזה.

Uri04

New member
סליחה, התכוונתי - ג'יי = ראלף

קולטון = ג'ק

Jason2

New member
התכוונתי בכללי |ספוילר

נדמה לי שאף פעם לא היה כזה מנהיג שהיה עורך משפטי שדה כמו קולטון. הוא מוציא גזר דין ודואג שזה יקרה במיידי למרות שאין צורך בזה. זה מזכיר משטרים רודניים, האמת "חוות החיות" יותר מתאים כאן.

Oukami Kun

New member

מרגיש לי יותר מדי התערבות ההפקה כדי שבפרק הבא יהיה מספר שווה של נשים וגברים.
אבל אם נניח את הצד הספקן שבי בצד לרגע, זה אחד המהלכים המטורפים שראיתי. קולטון פשוט מעצבן אותי ברמה אחרת.
הבנות נראות טיפה כמו המתמודדות האמריקאיות בעונה החדשה של ANTM אז קצת קשה לי כרגע לזכור שמות, אבל סברינה קולית.

Boran

New member
באופן כללי

אני חייב לציין שאני מאוד מאוכזב מהכיוון ש"וואן וורלד" לקח.
קיוויתי מאוד שהשורדים יחיו כמו שבט אחד, יהיו חברויות חוצות שבטים וכו', מה שייצור דינמיקה מאוד מעניינת כשבאים לתחרויות ולמועצות שבט, ואסטרטגיה מרתקת ברמות אחרות לגמרי.
המצב הזה של שני שבטים שחיים בנפרד שני מטר אחד מהשני מאוד מאכזב אותי.
אני בטוח שכשההפקה החליטה לחלק לבנים נגד בנות הם יצאו מנקודת הנחה שהבנים בלי הבנות והבנות בלי הבנים יימשכו אחד לשני, מה שייצור דינמיקה מעניינת. לצערי, זה לא קרה. אני לא בטוח שהבעיה היא אך ורק בגלל ההפרדה לבנים נגד בנות, אבל אם כבר מחליטים על הפרדה כזו, יכול להיות שהיה עדיף להודיע להם על חלוקת השבטים רק ביום השני/שלישי, ממש לפני אתגר החסינות השבטי הראשון, כדי שיהיו להם יומיים לפתח את החברויות שלהם ולבנות את המחנה לפני שמפצלים לשבטים.

amitooshacham

New member

אני לא כל כך מסכים. נוצרה דינמיקה שמי שהולך לדבר עם השבט השני הוא בוגד, שזה די לגיטימי. אבל מצד שני אני בטוח שנוצרו חברויות וכאשר יהיה חילוף או איחוד אני בטוח שזה יהיה שונה מכל חילוף או איחוד אחר, כי האנשים כבר מכירים אחד את השני די טוב. יהיה מעניין.

למעלה