הקורבן השבועי!!

noa1510

New member
הקורבן השבועי!!

שאאאאלום.
יום חמישי (יום המשחק
),זאת הודעה תחילת המשחק! למי שלא קראה את ההודעה שהצאתי את המשחק\ סתם רוצה לרענן את הזיכרון- כמה כללים
מי שנבחרה צריכה לשלוח לי מסר את מי היא בוחרת לקורבן הבא מהרשימת בנות שמשתתפות שכתובה בסוף ההודעה הזאת.
מי שלא משתתפת ורוצה, יכולה בכל שלב להגיב להודעה של המשחק "" ואני אוסיף אותה לרשימה.
אם אני לא מקבלת מסר עד יום רביעי שלפני הסבב הבא, אני אבחר לבד מי תהיה הקורבן הבא אז יאללה!!
הקורבן השבועי הוא....
היא...
מורי לנצח
!!!!! תפציצו שאלות!!!!!!!!!!!!!!
הרשימה שממנה תבחרי את הקורבן הבא- דנה18 האחת terrapin ringo333 E l S i N o R i K o

אני רוצה להיות נציג הבנים

ואין לי מה לשאול את מוריה כי אני חולה לה על הטוסיק ויודע עליה הכול מואהאמוהאהא

noa1510

New member
שאלות שלילילי!!

שם: גיל: איזור מגורים: חוגים או משהו בסגנון: עבודה: כיתה: חית בר אהובה: חית מחמד אהובה: צבע אהוב: מאכל אהוב: חפץ אהוב: שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: חלום ילדות: הגשמת אותו? משהו שאת מתגאה בו: משהו שאת בכלל לא מתגאה בו: סידרה אהובה שבחיים לא תישכחי- ספר שאין לך בעייה לקרוא שוב ושוב- בנאדם שבחיים לא ימאס לך לדבר איתו- משהו בחייך שלא היית מוותרת עליו לעולם- מקום אהוב במיוחד- צייני שלושה דברים שאת מצטערת שעשית- צייני שלושה דברים שאת מצטערת שלא עשית- צייני שלושה אנשים משמעותיים בחייך- צייני שלוש תכונות אופי שאת מאוד מעריכה- שלוש מחשבות מוזרות שיצא לך לחשוב לאחרונה- המשפט האחרון בחייך יהיה- תסתכלי שמאלה. מה הדבר הראשון שראית? תסתכלי ימינה. מה הדבר הראשון שראית? אסוציאציות: כדור פורח- וורד- גלגל- נחושת- שיר- מטוס- קלפים- בית ספר- שלמות- חפירה- פרה- חדש- שרוף- שקיעה- אם היית יכולה להיכנס למישהו לראש, למי היית נכנסת? ולאיזו מטרה? יש לך דעת "טים" כלשהי בספרים? אם כן- איזה טים? וממתי? מהספרים- HG\ CF? ולמה? CF \ MJ? איזה סרט מכל הספרים את חושבת שיצא הכי מעניין וטוב? פרים או רו? נימוק קצרצר- אם היית יכולה לבחור להחיות דמות מהספר, מי זו הייתה? ולמה? את יכולה לשנות רק 3 דברים בכל 3 הספרים. מה את משנה? דמות שאת מאוכזבת מהליהוק שלה- דמות שאת מרוצה מהליהוק שלה- ירוק\כחול? וורוד\סגול? חורף\קיץ? מים\כל שתייה אחרת? בשרי\חלבי? פלאפון רגיל\טאץ'? טיסה\ הפלגה? אמריקה\אנגליה? ים\בריכה? שקיעה\זריחה? לבנות-שיער קצר\ארוך? לבנים-שיער קצר\ארוך? מתנה שימושית\ סמלית? יצא לך פעם- לסנן מישהו פשוט כי לא היה לך כח לדבר? לשקר שקר קטן שהתפתח לגדול? לעשן? להגיד משהו חסר טאקט מאוד? לשמוע משהו וממש להצטער על זה ששמעת את זה? לחשוב על משהו מסויים ממש כל היום? להאשים מישהו ואז לגלות שזאת לא אשמתו? לריב עם מישהו ריב ממש גדול של יותר מחצי שנה? לטרוק למישהו טלפון בפרצוף? לשנות את דעתך על משהו 180 מעלות? לקבל סתירה? להצטלם עם מפורסם? אם יהיו עוד אני אוסיף

לה לה לה (יש ספוילרים ל MJ בהודעה)

שם: מוריה גיל:30 כן אני זקנה
איזור מגורים:ירושלים חוגים או משהו בסגנון:אין לי עבודה:מובילת מועדונית רווחה כיתה:א' חית בר אהובה:ג'ירפה חית מחמד אהובה: כלב צבע אהוב:כחול וסגול מאכל אהוב: שניצל חפץ אהוב: מחשב? שם אהוב לבנים:יש מלא בערך כל מה שמסתיים ב אל ולא יודעת וואי יש מלא שם אהוב לבנות: כנל חלום ילדות: להיות רקדנית
הגשמת אותו? ברוך השם שלא משהו שאת מתגאה בו: וומבלי יולי 11
משהו שאת בכלל לא מתגאה בו: וויתורים שעשיתי לעצמי סידרה אהובה שבחיים לא תישכחי- דוסון,גילמור,חברים ספר שאין לך בעייה לקרוא שוב ושוב- אליפים,ה"פ,גיא אוני,ציפורים מתות בסתר בנאדם שבחיים לא ימאס לך לדבר איתו- שוהם
הילה
שירי
משהו בחייך שלא היית מוותרת עליו לעולם- המשפחה שלי מקום אהוב במיוחד- לונדון צייני שלושה דברים שאת מצטערת שעשית- עבדתי בתור מובילת צהרון בגן ילדים איכס זה לא היה כיף .. ,לא אמרתי לאנשים מסויימים מה אני חשובת עליהם באמת , לא המשכתי בלימודים שלי צייני שלושה דברים שאת מצטערת שלא עשית- עזבתי את החוגי אומנות,עזבתי לימודי חינוך (וואוו אני ממש בקטע של לימודים אה .. ) טוב יש עוד משהו אבל הוא ממש לא לפה
צייני שלושה אנשים משמעותיים בחייך- אחותי,ירוחם שוהם צייני שלוש תכונות אופי שאת מאוד מעריכה- כנות אופטימיות ראש גדול שלוש מחשבות מוזרות שיצא לך לחשוב לאחרונה- וואלה לא יודעת המשפט האחרון בחייך יהיה- יאאלה ביי תסתכלי שמאלה. מה הדבר הראשון שראית?כוס קולה תסתכלי ימינה. מה הדבר הראשון שראית?מגבת אסוציאציות: כדור פורח- נוף וורד- סנואו
גלגל- אוטו נחושת- חמרן שיר- יותר מידי הרבה מטוס-לונדון קלפים- יניב בית ספר- שניים שלמות- רובי חפירה- עברי לידר פרה- מווווו חדש- ישן שרוף- חנות שקיעה- רומנטי אם היית יכולה להיכנס למישהו לראש, למי היית נכנסת? היטלר
ולאיזו מטרה? לשנות כמה דברים בעולם יש לך דעת "טים" כלשהי בספרים? יש אם כן- איזה טים? הייטמיץ/פיניק וממתי? מהשניה שפיניק הופיע והייטמיץ מבערך סוף הספר הראשון מהספרים- HG\ CF?HG ולמה? כי הוא היה הראשון והוא מעולה CF \ MJ? CF כי הוא פחות גרוע
איזה סרט מכל הספרים את חושבת שיצא הכי מעניין וטוב? הראשון פרים או רו? רו נימוק קצרצר- יש לה יותר אומץ והיא פחות פלקטית לדעתי אם היית יכולה לבחור להחיות דמות מהספר, מי זו הייתה? גייל ולמה? כי הוא מגניב ואנחנו יכולים להיות חברים ממש טובים את יכולה לשנות רק 3 דברים בכל 3 הספרים. מה את משנה? מלאאאא ספוילירים לסוף!!! אז תכינו את עצמכם 1. פיניק לא מת 2.קטניס מתמודדת עם המוות של פרים 3. קטניס באמת בוחרת מה יהיה הסוף שלה דמות שאת מאוכזבת מהליהוק שלה- פעם הייתי מאוכזבת מגייל היום השלמתי איתו דמות שאת מרוצה מהליהוק שלה- פיטה! הוא כל כך פיטה!!!! ירוק\כחול? כחול וורוד\סגול? סגול חורף\קיץ?חורף מים\כל שתייה אחרת?קולה בשרי\חלבי? בשרי פלאפון רגיל\טאץ'? רגיל למרות שיש לי טאץ טיסה\ הפלגה? הפלגה אמריקה\אנגליה? אנגליה ים\בריכה?ים שקיעה\זריחה?זריחה לבנות-שיער קצר\ארוך? ארוך לבנים-שיער קצר\ארוך? ארוך מתנה שימושית\ סמלית? גם וגם יצא לך פעם- לסנן מישהו פשוט כי לא היה לך כח לדבר?ברור לשקר שקר קטן שהתפתח לגדול? כן לעשן?כן להגיד משהו חסר טאקט מאוד?כן לשמוע משהו וממש להצטער על זה ששמעת את זה?כן לחשוב על משהו מסויים ממש כל היום?כן להאשים מישהו ואז לגלות שזאת לא אשמתו? יש מצב לריב עם מישהו ריב ממש גדול של יותר מחצי שנה?כן לטרוק למישהו טלפון בפרצוף?כן לשנות את דעתך על משהו 180 מעלות?כן לקבל סתירה? מילדים זה נחשב?? להצטלם עם מפורסם? יפ

Billy Shirs

New member
אני לא יודעת מה לשאול שלא שאלו מעליי

את מי מהדמויות תיקחי איתך לאי בודד? מה הפאנארט האהוב עלייך? מה את עושה בשעות הפנאי? מה הייתה האסטרטגיה שלך אם היית נבחרת? קוין או סנואו?
איזה ספר את קוראת כרגע? מי הקרייריסט האהוב עלייך (פיניק לא נחשב)?

את מי מהדמויות תיקחי איתך לאי בודד? פיניק או גייל מה הפאנארט האהוב עלייך? פשוט כי הוא קורע אותי מצחוק
מה את עושה בשעות הפנאי? מחשב טלביזיה וכאלה מה הייתה האסטרטגיה שלך אם היית נבחרת? לא למות? קוין או סנואו? סנואו ללא צל של ספק איזה ספר את קוראת כרגע? הזקן בן המאה שיצא מהחלון ונעלם מי הקרייריסט האהוב עלייך (פיניק לא נחשב)? שיט נווו טוב אז קייטו?!

שואלת

איך הכרת את הטרילוגיה? איזה ספר הכי אהבת? ואילו עוד ספרים קראת שאת ממליצה עליהם?

עונה

איך הכרת את הטרילוגיה? חברה אמרה לי שאני חייבת לקרוא איזה ספר הכי אהבת? הראשון ואילו עוד ספרים קראת שאת ממליצה עליהם? מלאא אני אוהבת את אשכול נבו מאוד ואת הספרים של קן פולט(אם את בקטע של רומנים היסטוריים עם תיאורים וכאלה זה הכיוון) ואני גם אוהבת ספרים ישראלים כאלה כמו גיא אוני וכאלה .. וספרים בסגנון של כמה טוב להיות פרח קיר או התפסן

N o R i K o

New member
מורי מורי מוריה~

(... לא אמרנו שנקרא לזה המיועד השבועי?
טוב ניחא, הכל זורם) 1. מוריה זה שם מהמם! למה נקראת כך? D: 2. בימי הקומונה היית טים פיטה מוצהרת... מה עכשיו?
ואל תתני תשובות "היימיץ'\פיניק"! השאלה היא מי את רוצה שיהיה עם קטניס... והיימיץ'\קטניס זה קצת...
3. כמה פעמים קראת את הסדרה? D: 4. מה המידת נעליים שלך? 5. אם הייתה לך הזדמנות לשחק עכשיו בסרט... את מי היית משחקת?
6. מה צבע החולצה שאת לובשת כרגע? 7. מה צבע הלק האהוב עלייך? וזהו אני סתם זורקת שאלות בראנדומליות
אולי יעלו לי עוד אח"כ

noa1510

New member
הללל
יו רייט!
לחץ של אתמול.

התלבלבתי..
שבוע הבא, "המיועד השבועי"

נוי נוי נוי

1. מוריה זה שם מהמם! למה נקראת כך? D: קודם כל תודה
ואני נקראת ככה בעיקר כי הורים שלי נורא אהבו את השם 2. בימי הקומונה היית טים פיטה מוצהרת... מה עכשיו? ואל תתני תשובות "היימיץ'\פיניק"! השאלה היא מי את רוצה שיהיה עם קטניס... והיימיץ'\קטניס זה קצת... קודם כל תני לי לתקן אותך . נכון שאני סוג של טים פיטה אבל!!! אני טים פיטה שמאווווווווווד אוהבת את גייל כפרות עליו ומאוד לא אהבה את הסוף. אבל אני גם רומנטית חסרת תקנה אז נו .. 3. כמה פעמים קראת את הסדרה? D: הממפ נראה לי ש3 בנתיים
4. מה המידת נעליים שלך? 39 5. אם הייתה לך הזדמנות לשחק עכשיו בסרט... את מי היית משחקת? קטניס! 6. מה צבע החולצה שאת לובשת כרגע? שחור 7. מה צבע הלק האהוב עלייך? אני אוהבת את הכהים (סגול כהה ,חמים שחורים וכאלה)

למעלה