קרן השפע

N o R i K o

New member
קרן השפע

(חברה', זה שיש לנו פורום זה מגניב והכל, אבל זה לא יכול לתת לכם לגיטימציה לישון. עורו קומו
) אזז.... למי שלא מכיר את המשחק מהקומונה... הגעתם לאזור הכי מגניב בזירת משחקי הרעב- קרן השפע! הבעיה היא שהצלחתם לפלח משם פריט לא ממש יעיל... ובכל זאת... איך תשתמשו בו כדי לרצוח את היריבים שלכם?
ההוראות די קלות: אני נותנת פריט מסוים- המגיב מציין איך הוא הולך להרוג את היריב שלו ומציין בדרך פריט נוסף- וכן הלאה... זה הזמן לעורר את היצרים הסדיסטיים שלכם
והפריט הראשון שלנו הוא... רדיו-טייפ ישן למדי ס.ס

אוי זה ממש קל

מפרקת אותו לחלקים ממש קטנים ואת כוווולם זורקת על היריב ואז כשכבר לא יהיה לו כוח אני לוקחת את אחד החוטים שם וחונקת אותו למוות . מפתח

מקריאה לו תקצירים של טלנובלות עד שהוא ימות

רק מהשעמום או משו. ואז עושה לו מלא פייפר קאטס !!! אבל מללללא לק

KerenLin

New member
אוי סדיסטיות זה פאן

שופכת את תכולת הלק לאף של היריב, רעיל במידה מסויימת ויכול לגרום לחנק. שוברת את הקופסא ואת הזכוכיות לפיו. מפרקת את שיערות המברשת מהמברשת עצמה ודוקרת אותו בעין ובקנה הנשימה (במקום הזה שבו עושים קוניוטומיה, בדיוק שם) ועוזרת לו למות D: זר פרחים

מושכת איתו צרעות שיעקצו את כולם

או גג מרעילה איתם מישהו.
מכונת כביסה (חח עזבו איך לסחוב את זה, העיקר השימוש
)

N o R i K o

New member
זה מאתגר

אני מניחה שאני פשוט אתלוש את דלת המכונה, אדפוק אותה בראש של היריב כדי להמם אותו, כשהוא יתעלף אני אכניס אותו פנימה, אחזיר את הדלת למקומה, אפעיל את המכונה ואוודא בזאת שהוא לא מתעורר.
קופת חיסכון בצורת חזיר

noa1510

New member
אמ....

עובדת עליו שיש בפנים הפתעה וכשהוא מציץ בחור תוקעת לו סכין בגב
זתומרת באמת סכין.. לא הביטוי
מסגרת של תמונה

עושה מהם קוצקוצים קטנים

ודוחפת לו לאף ולכל חור אחר עד שהוא מאבד את הנשימה ומת. צבעי מים

noa1510

New member
אויש. טוב נו, אז

משתמשת בבעיטה הקטלנית שלמדתי בחוג שלי
זה מכסח כל אחד! ואם לא אז הוא לפחות היה נקרע מצחוק מאיך שזה נראה, ואז מת מצחוק
חצי שקל

N o R i K o

New member
עם או בלי גלגלת?!!?!?!?

עם... תולשת את הגלגלת, מעיפה לו לעין, מקווה שיתעוור, דופקת את שאר העכבר על הראש... יאללה ביוש D: בלי... קושרת אותו עם החוט ותוקעת את החיבור USB בגרון
חפיסת אקמול

ליזי133

New member
זהלא כ"כ קשה....

חפיסה שלמה?! זה בערך כמו להתאבד עם זה, רק להרוג מישהו! דוחפת את זה לגרון שלו, או מפתה עם אוכל ושמה את הכל באוכל (מוסתר בפנים) או שמכה אותו עם הזכוכית ודוחפת לו לגרון כשהוא מעולף ואז מקווה שהוא כבר לא יתעורר מהעילפון שלו...
טלק

ringo333

New member
גם די קל....

זורקת לו מלא טלק לעיניים, בזמן שהוא משפשף אותן, אני לוקחת לו את כל הציוד ומקווה למצוא שם כלי נשק והורגת אותו איתו... חולצה עם שרוולים קצרים

ringo333

New member
גם ליריב שלי אין?!

חצוף. אז אני זורקת לו טלק לעיניים וכשהוא צורח בכאב אני חונקת אותו עם הקופסא של הטלק.

למעלה