Here we Go...

yair_bar

New member
מנהל
אני מת על ניק דה פייס. הוא כל כך מוכשר

אבל אפילו הוא לא הצליח ליצור פרומו שיראה שלליוטו יש כאילו סיכוי בקרב הזה

Indego

New member
אגב, ג'ון ג'ונס פירסם בטוויטר שלו:

שלו שהפרומו של ניק דה פייס הוא אחד הטובים שהוא ראה איי פעם. איזה אדיר. אני חושב שזה פעם ראשונה שזה קורה, כל הכבוד לג'ון ג'ונס שנותן קרדיט למישהו אלמוני, ועוד מציע לדיינה וייט לשכור אותו. תחשבו איזה קאונטדאונים מעולים היו יכולים לקרות עם מפיק כזה.

fatnoam

Active member
דעה על הקרב

מאצ'ידה הוא ללא ספק האתגר הכי גדול של ג'ונס במחלקה הזו. הוא יותר טכני ויותר זריז מבונס. הוא הוכיח KO POWER ובעיקר הוכיח שמתאבקים לא מפחידים אותו (ראשאד, קוטור). מצד שני הוא מעולם לא נלחם במישהו בגודל ובריץ' של ג'ונס, ובטח לא מישהו עם היכולות שלו. לג'ונס יש ג'יו ג'יטסו נהדר, יכולות האבקות בשמיים, והוא פיתח יופי של עמידה. אם בונס יבחר לעמוד עם משידה, אני נותן לקרב הזה 50-50. אם בונס יבחר לקחת את משידה לקרקע בכל מחיר, אני מאמין שהוא יצליח ויגמור את הקרב די בקלות בקרקע.

LORSIN

New member
קצת בא לי שמאצ'ידה ינצח

אבל לא נותן לו סיכוי.. הוא פשוט קטן מדי ליד ג'ונס..

danielmo1

New member
בונ'אה אני אשכרה מצליח לראות את ליוטו מנצח

לא יודע למה התסריט הזה עובר לי בראש, אם ה' עם היהודים שיעשה שזה יקרה

זקס11

New member
אם ה' באמת איתנו..

שיתן לי לזכות בלוטו, כדי שאוכל ללכת לראות את אוברים בקרב האליפות.

elvis18

New member
כולנו איתך ..

בא לנו גם שמאצ'ידה ינצח ..... אין דבר יותר כיף בעולם מאשר כש"האנדרדוג" מנצח את האלוף הבלתי מעורער !!

iratherdie

New member
דעה על הקרב

קודם כל הסיכויים ממש לרעת מצ'ידה. והנה ההסבר: בכל הקרבות של מצ'ידה ב-UFC האסטרטגיה תמיד הייתה אותו הדבר. לשמור את הקרב בעמידה ולהשתמש בקראטה שם, כיוון שמצ'ידה מחשיב את עצמו סטרייקר. נגד קוטור, אורטיז, ושאר המתאבקים זה עבד... אבל מול אנשים עם עמידה יותר טובה כמו קווינטון ג'קסון ושוגון רואה ראינו את מצ'ידה אבוד - בלי אסטרטגיה, נלחם בזירה שלו ומפסיד - קרב עמידה. ראיתי בראיון מהזמן האחרון שמצ'ידה אמר שהוא מסוגל להוריד את ג'ונס לקרקע... אני לא מאמין שהוא יכול. ראינו כמה נסיונות של רמפייג' להוריד את ג'ונס - והוא לא היה קרוב אפילו. הבסיס של ג'ונס כל כך חזק... הוא הבחור הכי חזק פיזית במחלקה. כל נסיון של נואש של מצ'ידה לטייקדאון במקרה והוא יפגע מהמכות בעמידה - ואני מאמין שכן - יגמר בקאונטר עם גיליוטינה, למרות שיש למצ'ידה הגנה טובה מהכנעות הוא צריך להתכונן לזה. אני חושב שג'ונס לעומת זאת בהחלט יכול להוריד את מצ'ידה. וגם יוריד אותו. בסיבוב הראשון אולי מצ'ידה יחזור לרגליים אבל ככל שהזמן יותר יתקדם - כפי שראינו בעבר - ג'ונס לא נחלש בפייס מהיר, לעומת זאת הקרדיו של מצ'ידה בקרבות מול אורטיז ורואה 1 היה גמור. אז יש לג'ונס יתרונות בעמידה, קרקע, קלינץ', כוח, וקרדיו. הסיכוי היחידי של מצ'ידה זה לבעוט הרבה בימין במקרה וג'ונס יעמוד שמאלי... הבעיה שאני לא רואה את מצ'ידה משתולל עם הבעיטות כי הוא ימצא את הקרקע מהר. תחזית שלי... צפו ממצ'ידה לנסות לסיים בסיבובים הראשונים את הקרב וסיכוי קטן מאוד שזה יקרה... אני רואה את ג'ונס מסיים אותו בסיבובים האחרונים. או לוקח החלטה. אם מצ'ידה יצליח להשאר בעמידה - צפו מהקרב להתנהל בקלינץ' עם הכוח האין סופי של ג'ונס שיכתוש למצ'ידה את הרגליים בברכיות בדיוק כמו מול רמפייג'... ג'ונס בהחלט רוצה את הקרב על הקרקע. הוא ישכב שם על מצ'ידה סיבוב או 2 ויהיה לו קרב הרבה יותר קל. גם בעמידה הוא פייבוריט. ג'ונס כל הדרך.

PersonaNonGrata

New member
לדעתי דווקא זה יגמר בהחלטה...

לטובת ג'ונס כמובן... למרות מה שראינו בקרב מאצ'ידה מול שוגן 2 לדעתי קשה להרדים את מאצ'ידה...

moriarty

New member
לגבי קרדיו - בדיוק הפוך

מצ'ידה לא התעייף יותר מדי מול שוגון בקרב הראשון, ומצד שני ראינו את ג'ונס מתעייף קצת בסיבובים מאוחרים. גם קשה לי להאמין שהוא יצליח לשכב על מצ'ידה סיבוב או שניים. למרות זאת, ג'ונס פייבוריט.

אני מסכים. הקארדיו של ג'ונס לא כזה טוב

הוא מסתמך על הריץ' שלו כדי "לרדת להגנה" ולתפוס פיסקי זמן ארוכים של מנוחה. גם על הקרקע ראינו אות נח עם הסנטר על הבטן של שוגון בקרב בניהם. אבל הוא מספיק טוב בהגנה שלו ולכן יכול לנוח. הבעיה עם ג'ונס זה שהוא פשוט אווטאר. 20 ס"מ ריץ' זה מה שמתאגרף טוב גונב עם צעד אחד קדימה בג'ב, ושם רק מתחיל הפרצוף של ג'ונס. כדי להכנס עם מכה טובה חייבים לצמצם את הטווח הזה וזו בעיה לכל אחד במחלקה הזו.

udi102

New member
אני בעד ג'ונס לא יודע מה איתכם ....

וג'ונס הולך לאנוס את מאצידה אין בכלל ספק בזה , ברגע שג'ונס יפגע פעם אחת מאצידה ילך אחורה וג'ונס יכנס בו בכל הכוח ,יוריד אותו יכתוש ויכניע END OF STORY....

למעלה