דעה על הקרב
קודם כל הסיכויים ממש לרעת מצ'ידה. והנה ההסבר: בכל הקרבות של מצ'ידה ב-UFC האסטרטגיה תמיד הייתה אותו הדבר. לשמור את הקרב בעמידה ולהשתמש בקראטה שם, כיוון שמצ'ידה מחשיב את עצמו סטרייקר. נגד קוטור, אורטיז, ושאר המתאבקים זה עבד... אבל מול אנשים עם עמידה יותר טובה כמו קווינטון ג'קסון ושוגון רואה ראינו את מצ'ידה אבוד - בלי אסטרטגיה, נלחם בזירה שלו ומפסיד - קרב עמידה. ראיתי בראיון מהזמן האחרון שמצ'ידה אמר שהוא מסוגל להוריד את ג'ונס לקרקע... אני לא מאמין שהוא יכול. ראינו כמה נסיונות של רמפייג' להוריד את ג'ונס - והוא לא היה קרוב אפילו. הבסיס של ג'ונס כל כך חזק... הוא הבחור הכי חזק פיזית במחלקה. כל נסיון של נואש של מצ'ידה לטייקדאון במקרה והוא יפגע מהמכות בעמידה - ואני מאמין שכן - יגמר בקאונטר עם גיליוטינה, למרות שיש למצ'ידה הגנה טובה מהכנעות הוא צריך להתכונן לזה. אני חושב שג'ונס לעומת זאת בהחלט יכול להוריד את מצ'ידה. וגם יוריד אותו. בסיבוב הראשון אולי מצ'ידה יחזור לרגליים אבל ככל שהזמן יותר יתקדם - כפי שראינו בעבר - ג'ונס לא נחלש בפייס מהיר, לעומת זאת הקרדיו של מצ'ידה בקרבות מול אורטיז ורואה 1 היה גמור. אז יש לג'ונס יתרונות בעמידה, קרקע, קלינץ', כוח, וקרדיו. הסיכוי היחידי של מצ'ידה זה לבעוט הרבה בימין במקרה וג'ונס יעמוד שמאלי... הבעיה שאני לא רואה את מצ'ידה משתולל עם הבעיטות כי הוא ימצא את הקרקע מהר. תחזית שלי... צפו ממצ'ידה לנסות לסיים בסיבובים הראשונים את הקרב וסיכוי קטן מאוד שזה יקרה... אני רואה את ג'ונס מסיים אותו בסיבובים האחרונים. או לוקח החלטה. אם מצ'ידה יצליח להשאר בעמידה - צפו מהקרב להתנהל בקלינץ' עם הכוח האין סופי של ג'ונס שיכתוש למצ'ידה את הרגליים בברכיות בדיוק כמו מול רמפייג'... ג'ונס בהחלט רוצה את הקרב על הקרקע. הוא ישכב שם על מצ'ידה סיבוב או 2 ויהיה לו קרב הרבה יותר קל. גם בעמידה הוא פייבוריט. ג'ונס כל הדרך.