התפקדות פברואר

התפקדות פברואר

שם: גיל: איזור: שרשור אהוב החודש: שיא החודש שלי היה: נקודת השפל של החודש היתה: משהו שלמדתי החודש: מה ממש בא לי לראות בפורום בחודש הבא? מסר לאומה: פירגון החודש! למי בפורום אתם מפרגנים? ולמה?

Ayelet 363

New member
מתפקדת

שם: איילת גיל: 19 איזור: חיפה שרשור אהוב החודש: בקושי הייתי. שיא החודש שלי היה: כשמוריסה טנצ'רואן צייצה לי. ופז"מולדת נקודת השפל של החודש היתה: תחילת החודש. בכיתי בכי היסטרי (וכשבן אדם בוכה בכי היסטרי- זה בכי רגיל שלי). אבל הבעיה עברה. משהו שלמדתי החודש: שכחתי.
מה ממש בא לי לראות בפורום בחודש הבא? את עצמי. מסר לאומה: - פירגון החודש! למי בפורום אתם מפרגנים? ולמה? לשרון על זה שהיא נהייתה אדומה (זה היה החודש, נכון?
).

Maverick Spirit

New member
Moi ~סמויה~

שם:גל.
איזור: כרגע מינכן, גרמניה.
שרשור אהוב החודש: זה. |באגשיא החודש שלי היה: יום-הולדת
, ועבודה נוספת. |באגנק' השפל של החודש היתהעבודה
משהו שלמדתי החודש סריגה ושות'.
מה ממש בא לי לראות בפורום בחודש הבא?ספוילרים לפרקים הבאים, עדכונים שונים
מסר לאומה:"Charles Bukowski once wrote; 'There will always be something to ruin our lives. It all depends on what or which finds us first. You're always ripe and ready to be taken".
פירגון החודש! למי בפורום אתם מפרגנים? ולמה?ל- SharoNofit, על חריצות והשקעה בפורום. כל הכבוד לך על ההתמדה.

00נטע00

New member
2..3..הקשב!

שם: נטע גיל:21 איזור:02 שרשור אהוב החודש: ספוילרים ותמונות זה תמיד כיף..:] שיא החודש שלי היה: בוביזמר! נקודת השפל של החודש הייתה: ללמוד סטטיסטיקה
משהו שלמדתי החודש: שנגמר הסמסטר
מה ממש בא לי לראות בפורום בחודש הבא? ספוילרים, משחקים, תמונות וראיונות עם השחקנים.. מסר לאומה: תשנו כמה שיותר, לפני שכבר לא יהיה זמן לזה!
פירגון החודש! למי בפורום אתם מפרגנים? ולמה? SharoNofit- שממשיכה להשקיע אחרי שכולנו כבר נטשנו

D e l i l a h

New member
אני

שם: טל גיל: 20 איזור: מרכז שרשור אהוב החודש: כל מקום שיש איאן! :) שיא החודש שלי היה: לגלות סופית שיש לי קצר"ש נקודת השפל של החודש היתה: המ, אנשים אחרים עושים מה בראש שלהם ודפקים אותי על הדרך משהו שלמדתי החודש: luck strike אחת המגעילות מה ממש בא לי לראות בפורום בחודש הבא? איאן, איאן, הרבה איאן... מסר לאומה: תעשו מה בראש שלכם, אבל עד לנקודה שזה פוגע באחרים פירגון החודש! למי בפורום אתם מפרגנים? ולמה?

noam239

New member
מתפקדת!!

שם: נעם גיל: 23 איזור: הדרום שרשור אהוב החודש: עידכונים שיא הודש שלי היה: לימודים לימודים נקודת השפל שלי היתה: אממ אי משהו מיוחד משהו שלמדתי החודש: להאמין בעצמך לא לוותר מה ממש בא לי לראות בפורום בחודש הבא: דברים מגניבים שיהיה אפשר לעורר אתהפורום מסר לאומה: להנות כל עוד אנחנו צעירים פרגון החודש: אני בהחלט מפרגנת לSharoNofit על הפעילות בפורום ועל העידכונים המדהימים כמו כן גם לKarina85 כל הכבוד בנות!!

SharoNofit

New member
מתפקדת

שם: נופית גיל: 22 איזור: בית שמש שרשור אהוב החודש: עידכונים אבל היה יותר כיף אם הפורום היה מדבר עליהם... שיא החודש שלי היה: נקודת השפל של החודש היתה: משהו שלמדתי החודש: מה ממש בא לי לראות בפורום בחודש הבא? פעילות! מסר לאומה: פירגון החודש! למי בפורום אתם מפרגנים? ולמה? לכל מי שלא נטש!

למעלה