התפקדות

התפקדות

שם: גיל: איזור: שרשור אהוב החודש: משהו שלמדת החודש: תכניות מאגניבות או מבאסות לחודש הקרוב: תמונת החודש: פירגון החודש!! למי בפורום אתם מפרגנים החודש, ולמה?

Karina85

New member
עונה...

שם: קארין גיל: 26 איזור: ת"א שרשור אהוב החודש: זהה את הציטוט
משהו שלמדת החודש: הרבה חשבונאות... תכניות מאגניבות או מבאסות לחודש הקרוב: מבאסות - ללמוד. יש לי 2 מבחנים. מאגניבות - כל מיני ענייני פורים, הופעה של אביב גפן
תמונת החודש: מצורפת... למרות שעכשיו כשאני מסתכלת עליה שוב, היא לא מראה מספיק כמה יפה נינה. אבל פול ואיאן הורסים שם. למי בפורום אתם מפרגנים החודש, ולמה? שרונופית ושתיקה אחרונה, בגלל המשחקים המגניבים!

מתפקדת

שם:מעין גיל:22 איזור:מרכז שרשור אהוב החודש:זהה את הציטוט משהו שלמדת החודש: אף פעם אל תוותרו כי לא תוכלו לדעת כמה הייתם קרובים למטרה!! תכניות מאגניבות או מבאסות לחודש הקרוב: התחלת קורס צילום עם עידו לביא תמונת החודש:תמונה אדירה של שניהם
פירגון החודש!! למי בפורום אתם מפרגנים החודש, ולמה?כמו שנאמר בסיכום חודשי- שרון וקארין ! ללא ספק.. מגיע לשתיכן

jasika siton

New member
:)

שם: ג'סיקה גיל: 19 איזור: ת"א שרשור אהוב החודש: " זה או זה " סתם כי אני אוהבת משחקים. משהו שלמדת החודש: שהזמן שאתה בין נער למבוגר קצר מדי.. ( 20-30 ) תכניות מאגניבות או מבאסות לחודש הקרוב: טסט שני! ( על הילוכים ) תאחלו לי בהצלחה.. תמונת החודש: פירגון החודש!! למי בפורום אתם מפרגנים החודש, ולמה? Karina85.. כי היא לא סתם באדום. סתם, כי היא העלתה מלא עדכונים ותמונות.. למרות שאני פחות מתעניינת בזה אבל כל הכבוד!!

D e l i l a h

New member
הקשב!

שם: טל גיל: 20 איזור: מרכז שרשור אהוב החודש: דיון פרקים ועדכונים משהו שלמדת החודש: ש... ש... אין לי שום דבר מעניין תכניות מאגניבות או מבאסות לחודש הקרוב: כנס משתחררים - מגניבות. מבאסות - המפקד שלי חוזר. תמונת החודש: אין לי כח סורי חח

למעלה