עוד יבואו ימים
New member
טוב, מה קורה? כולם הלכו לישון? איך עבר עליכם השבוע? אני החלטתישהשבוע הזה, למרות כל הדבירם הלא משהו שקרו בו, אני אכתוב לעצמי מיןיומן חיובי כזה. אני מזמינהאתכם להצטרף ל"שרשור" "משהו טוב אחד ביום" - כל אחד - יכתוב בערב, לנפי שהוא עוזב את המחשב או הולך לישון- משהו אחד טוב שקרה לו היום. זה מושתת על רעיון של הפסיכולוגיה החיובית. אינני יודעת אם אתם מכירים את התחום הזה.. פסיכולוגיה חיובית מנסה לראות את הדברים הטוביםשקוריםלנו, מתוך ידיעה, שאם מתייחסים לדברים הטובים- האנרגיה משתנה. יש ניסוי יפה , שאולי אתם מכירים - שבו מספרים ששמו זרעים של שעועית וצמח בחדר, ודיברו אליהם במילים יפות,מחמאות, הפצירו בהם לגדול ולצמוח, ואמרו להם שהם יפהפיים, ונחוצים וכו. בחדר אחר- שמו גםזרעיםשלשעועית וצממח מאותו הסוג, ושם -צעקו עליהם, השמיעוקללות ומילים מגסות. אחרי שבוע- הצמחים בחדרהמילים הטובות פרחו וגדלו; ואילו בחדרהצעקות- הזרעיםהפכולמצומקיםותולעים יצאו מהם, והצמח- קמל ומת. ההנחה אומרת שסביבה חיובית מייצרת אנרגיה טובה, של חיים,של צמיחה,שלתקווה. אז.. מה הדבר הטוב שקרה לכם היום? (אני .. קניתי היום בגדים... והייתי מאושרת!)