הסרטון הנבחר #12

HanAn189

New member
הסרטון הנבחר #12

בטקס פרסי האוסקר ה-81 בשנת 2009, לכבוד הצלחתו וחזרתו של המחזמר לבמה העולמית, ביונסה, השחקן יו ג'קמן והשחקנים אמנדה סייפילד, דומיניק קופר, זאק אפרון וונסה האדג'נס ביצעו מחווה לשירי מחזות הזמר הגדולים בהופעה בלתי נשכחת. ביונסה קפצה ופזזה בשמלה אדומה וכובע צילינדר ויחד עם יו והשאר שרו את Mama Mia, You Can't Stop the Beat מהיירספריי, Lady Marmalade ממולין רוז', You're the On That I Want מגריז, C'mon Babe מאול דאט ג'אז ועוד הרבה טובים אחרים. http://www.youtube.com/watch?v=D8gUzmOcCtY

RTur

New member
And all that jazz!

אני ממש אוהב מחזות זמר. משהו בעולם הזה נורא כיפי, לרוב זה ג'אז מגניב וכל דבר קטן הופך לשיר ויש המון מוסיקה וריקודים. יצא לי לראות את "שיקגו" ואת "רחוב 42" בברודווי בניו יורק וגם בארץ ראיתי לא מעט ונורא נהניתי מכולם. "שיקגו" בכללי זה המחזמר האהוב עליי.. ראיתי אותו גם בארץ וכמעט ראיתי אותו גם בגרסה הרוסית שלו אבל כשהייתי שם, הם הופיעו בעיר אחרת חח. נורא אהבתי לשמוע את בי שרה שיר ממנו וגם אחרי שראיתי את זה פתאום חשבתי שיתאים לה מאוד לעשות את אחד התפקידים הראשיים בו.. סשה פירס מתאימה כמו כפפה ליד לאחת מהן (או וולמה או רוקסי)
אגב, שעשע אותי שדווקא את השיר מ"דרימגירלס" היא לא שרה.. מכל השירים, דווקא השיר שהיא השתתפה בו בעצמה, היא לא שרה אותו
העלו שם אחלה נאמבר בטקס הזה, זה היה נורא מהנה. יאללה בי - אני רוצה לראות אותה גם במחזמר!

HanAn189

New member
ברור שביונסה עושה את כל המופע

ובאמת, מחזות זמר זה ענק ולעשות להם כזה הומאז' זה עוד יותר ענק. לא הורדתי את העיניים, אהבתי את התקתוק ואת המקצועיות, ה"שזירה" (מילה טובה יותר לא מצאתי) של השירים מושלמת
זה היה אוסקר מעולה אגב, קייט וינסלט זכתה בפרס השחקנית הטובה ביותר

למעלה