מה קרה בפורום בימים האחרונים?
חברי פורום יקרים, אני הייתי מנותק מהפורום מס' ימים ורק עכשיו התארגנתי על אינטרנט דרך הUSB. אומנם זה אינטרנט מעפן במהירות של 56K שאי אפשר לראות איתו וידאו אבל זה יותר טוב מכלום.
נכנסתי לפורום איך שהזדמן לי וקראתי את הנושאים שפספסתי ולצערי נתקלתי במלחמות אישיות על כלום ושום דבר!
צחי כתב אחלה סקירה על לוחמי הLHW של סטרייקפורס, פשוט סקירה מעולה שבקושי זכתה להתייחסות..
לעומת זאת אלון פדות כתב שהיה אירוע מעולה של בלטור וחצי פורום יצא מגידרו, הגיב, תקף, פתח שרשורים (ואולי גם יוזרים) בשביל הנושא ואפילו נמחקו תגובות.
חבל שבמקום אוירה חיובית וטובה של עשייה ואהבה לספורט כמו שתמיד יש כאן, הפורום שלנו מתעסק בדברים כאילה.
לא אוהבים את בלטור? אין בעיה, תכתבו שזה ארגון גרוע.
לא אוהבים את אגו טוטאל? אין בעיה, תתנתקו מהערוץ.
אבל למה להעכיר את האוירה בפורום? אני באמת לא מבין מאיפה כל הדבר הזה הגיע..
ואם לדבר על הנושא התעון, לדעתי בלטור פשוט מעולים! לא הצלחתי להבין את כל הסלידה מהארגון ובכלל את כל ההשוואה לUFC.
בלטור עומדת בפני עצמה בלי קשר לUFC בכבוד רב עם לוחמים מעולים ורמה שהולכת ועולה בכל תחומי הארגון כמו רמת הלוחמים, קידום הקרבות והלוחמים, הפקה, שידורים, ספונסרים, חשיפה ורמת הקרבות.
כן, הUFC עדין לא רואים אותם ממטר, אין כאן שאלה בכלל! יחד עם זאת באמת לא היית כאן שאלה בכלל וזה לא חכם והוגן להשוות בין שני הארגונים היום.
בלטור מצמיחים פרוספקטים אדירים ומספקים במה נוספת ללוחמים. זה דבר מבורך ומוזר לי שדווקא "אוהדים חכמים"
כמונו כאן בפורום יוצאים כנגד הארגון..
ודבר אחרון, מישהו יכול לספק לי סקירה על בלטור 60? לא ראיתי ואין לי איך לראות כאן לצערי. מעניין מי עלו לחצי גמר הFW..