פינת הוידאו

isrhammer

New member
הראשון הרס לי..

עם הסלאו מושן המעפן הזה יכל לשים את המהלך לפחות פעם אחת רגיל

בהחלט!

האמת שגם סטפאן בונר לא רע בכלל כפרשן ואריאל חלוואני מראיין את המנצחים בין הקרבות. בהחלט שידרוג מבחינת הגשת אירוע.

BeniTaz

New member
ג'ון אניק שדר

יותר טוב מכל רובוט.. כמובן שרוגן חסר. זה כנראה יהיה הצוות באירועים של UFC on FX ו-UFC on Fuel.

חביב נרמגמדוב נגד כמאל שלארוס

סוף סוף אחנו רואים בUFC פרוספקט אמיתי שהוא לא אמריקאי ולא ברזילאי. לפי איך שזה נשמע נרמגמדוב הפך עולמות בשביל להלחם בUFC וחבל שככה מתנהל הסקאוטינג של הUFC. אני מכין עכשיו איזו סקירה על פרוספקטים בלתי מנוצחים ונרמגמדוב היה בטופ 3 של הLW אצלי ועכשיו כבר כולם יכירו אותו
נרמגמדוב רק בן 23 וכבר אלוף עולם בסמבו 3 פעמים! מדהים שבקרב הראשון שלו בUFC הוא ניצח בכל אספקט את שלארוס ומה שבלט במיוחד זה הניצחון המוחץ באספקט של ההאבקות! רק בLW יש את Alexander Sarnavskiy הרוסי שגם לו יש מאזן של 17-0 ולמעשה הוא ונרמגמדוב מחזיקים במאזן הגבוה ביותר בספורט ללא הפסד (בכל המחלקות). הוא נחשב לפרוספקט אפילו גדול יותר מנרמגמדוב. יש גם את Bagama Nikabagamaev הרוסי עם 9-0 ואת Georgi Stoyanov הבולגרי עם 10-0 ובאופן כללי לא חסר כישרון באירופה בכלל ובמזרח אירופה בפרט.

blackcoldtiger

New member
הגרוזיני הראשון ב-UFC

האמת ששלארוס נראה ממש רע בקרב, לא ידע אפילו באיזה סיבוב הוא נמצא. האיגרוף של מגמדוב לא נראה בשמיים והוא יותר בקטע של התפוצצויות. לצערי אני לא רואה אותו מרקיע שחקים ב-LW אולי שיירד מחלקה

אגרוף אפשר לשפר עם הזמן

אבל תכונות כמו קור רוח, נחישות, תזמונים. אילו דברים שהרבה יותר קשה לשפר ולמגמדוב יש מזה בשפע! אל תשכח שהילד בן 23. כמובן שעכשיו הוא עדין ירוק בשביל הטופ אבל תבנה אותו לאט ונכון מבחינת תחרות ותוך שנתיים שלוש עם אימונים במחנה MMA מוביל יהיה לך כאן מפלצת!

באסטר1

New member
ספוילר גילרד-מילר

נראה לי שגילארד לא יגיע לרמה של הקרקע בLW לעולם יש לו עמידה קטלנית ושם זה מסתיים וחבל 2 הפסדים בהכנעה לטופ של המחלקה ואילו בWW יהיה לו לדעתי יותר גרוע מה עושים מכאן בתכלאס?

danielmo1

New member
יקבל עוד 2 קרבות אם לא יוכיח שיפור יחתך

אין הרבה ברירות, הבן אדם לא מוכיח שיפור ומשחק הקרקע שלו פשוט מצחיק הוא חושב שאנחנו עדיין בשנת 93'

BeniTaz

New member
לא מסכים דניאל

שהאצבע על ההדק על גילארד כמו שתיארת.. למרות שעם ה-UFC אי אפשר לדעת. א. גילארד אחד הלוחמים המלהיבים ב-UFC וזה בדיוק מה שה-UFC אוהבים לשים בקרבות מרכזיים של פייט נייטס (אם הוא לא גומר אותך ב-KO הוא כנראה יפסיד בהכנעה.. אבל יהיה קרב טוב). ב. הוא עדיין לוחם ראוי שנלחם הרבה.. בגילו הצעיר יחסית יש לו 16 קרבות ב-UFC. רקורד מרשים של 6-10 חיובי. הוא הפסיד ללוחמים טובים ועדיין טופ 12. ג. קרקע קרקע ועדיין גילארד ניצח 5-6 חגורות שחורות ב-BJJ (דיוויס, רודיגר, טיבאו, טורס, דאנהאם, רולר). פשוט צריך להשתפר עוד.. אבל עדיין יש לו הרבה מה לתת. לא לרבים יש יכולות עמידה כמו שלו.

blackcoldtiger

New member
עשה טעות קשה בקרב

שם את שתיי הידיים על הריצפה כדי לא לקבל ברכיות ממילר לראש ונתן למילר לתפוס לו את הגב, ברמות כאלה גבוהות על טעיות כאלה משלמים. גם שמתי לב שגרג ג'קסון כבר לא איתו יותר,כנראה שאחרי ההפסד האחרון הוא החליט לעזוב אותו מה שלעתי היתה טעות

למעלה