שרשור נעליים מקיף-לטובת חדשים ועתידיים

פרלמנים

New member
שרשור נעליים מקיף-לטובת חדשים ועתידיים

אנא עזרו לנו לבנות שרשור ענייני בנושא נעליים. היעזרו בשאלות המכוונות: 1. באיזה נעליים אתם משתמשים/השתמשתם 2. באיזה בר 3. בהמלצת מי 4. היכן קניתם 5. באיזו קופ"ח אתם והאם קיבלתם החזר 6. הערות נוספות 7. תמונות יתקבלו בברכה תודה על שיתוף הפעולה

ranels1

New member
אלפא פלקס

אלפא פלקס עם הבר הישר (הישן) דרך המשווק משה, קיבלנו תמיד החזרים מקופ"ח מכבי ומשה היה קשוב ועזר כשהיה צריך לשחק עם החלפת המידות וזמן האישור. היו לנו פצעי לחץ בנעל הראשונה מאז ברוך ה הם לא חזרו אבל זו הייתה חוויה די דרמטית. הנעלים מאוד נוחות כי הם מתפרקות מהמוט ןמאפשרות כניסה למנשא בקלות והחלפת בגדים וכו. עכשיו בגיל שנתיים וחצי הם מציקות לו בלילה ואנחנו שוקלים מעבר למוט של הדובס ,כי אנחנו מרגישים שהאי יכולת לזוז משגעת אותו אין לו התנגדות לנעילה של הנעליים, אבל בלילה הוא בועט ומתעורר ואנחנו כבר די עייפים.

חרגולה1

New member
ג'ון מיטשל

אנחנו כרגע עם נעלי ג'ון מיטשל לאחר שהיו בעיות של פצעי לחץ עם נעלי אלפא-פלקס. הבר שלהן הוא ייעודי ונשלף בלחיצה. הקנייה עצמה מתבצעת דרך אתר האינטרנט www.mdorthopaedics.com והן מגיעות תוך 4 ימים באמצעות שליח עד הבית. לצערי אנחנו בקופ"ח כללית שלא נותנת החזרים אבל הצלחנו לקבל החזר חד -פעמי דרך וועדת חריגים וזו ההמלצה שלנו לכולם- לפנות לנציב הקבילות במשרד הבריאות וכך לעבור וועדת חריגים שמכריחה את הקופה לשלם. מספרי הפקס והטלפונים הרלוונטים נמצאים בפורום. אנחנו מאוד מרוצים מהנעליים- הן רכות ונעימות, נוחות מאוד לתפעול (אבזמים) וקלות משקל (זה מאוד משמעותי גם בהתחלה כשהנעליים שוקלות כמעט 10% ממשקלם וגם מאוחר יותר כשמתחילים להתהפך ולזחול). והשירות פשוט מעולה!!! חשוב לציין שהן זולות באופן משמעותי מהאלפא-פלקס במיוחד כיום כשהדולר לא בשמיים (התשלום בדולרים). בלי לפתוח פה לשטן- עמית היום בת שנה+8 ואין שום תלונה או טענה כשנועלים אותן לפני השינה. יש אפילו בקרים שהיא לא מוכנה להוריד אותן ;) התמונה ישנה, מאז שהיא הולכת אנחנו נועלים אותן רק ממש לפני השינה... שלי.

רינתפ

New member
ג'ון מיטשל

התחלנו עם נעלי אלפא פלקס שגרמו לבעיות של פצעי לחץ, אחרי יומים איתם והרבה מאוד בכי הינו צריכים להוריד את הנעלים ולחזור לגבס לשלושה שבועות עד שהפצע עבר. הצלקת מהפצע לא עברה עד היום. עברנו לג'ון מיטשל, ההסתגלות היתה קלה, ללא בכי וללא פצעים. הנעלים קלות ומאווררות, הן זולות יחסית לקודמות שהיו לנו, השרות של החברה מדהים. גם אנחנו כמו חרגולה קיבלנו החזר אחרי שפנינו למשרד הבריאות.

דניס בראון

טוביה שלנו השבוע בן 3 ב"ה! אנחנו משתמשים בדניס בראון, כי זה מה שהרופא המליץ ולא מתוך בדיקה יותר מידי מעמיקה, אבל מרוצים ( עד כמה שאפשר...) ולא היו בעיות מיוחדות. החלפנו את הנעל פעמיים או שלוש כאשר הרגל גדלה . קנינו את הנעל והבר ,בהמלצת הפורוםהזה, אצל הייזלר בירושלים, וממליצים עליהם מאוד! מקצועיים מאוד, שירות טוב ואמין. אנחנו בקופ"ח מכבי, וקיבלנו החזרים של קרוב ל 80% ( אני לא זוכרת במדויק.....) גם על הבר וגם כל פעם שהחלפנו נעליים. כך ששילמנו סכום פעוט על הנעליים. אפשר לקבל החזר פעם בשנת חברות, וממילא לא מחליפים נעליים כל יום. לא היה שום בעיה לקבל את ההחזר, בכל הפעמים. בחודשים הראשונים טוביה היה עם הנעליים 23 שעות ביממה . לאחר שהתחיל לעמוד עברנו לנעליים רק בלילה. אנחנו משתדלים מאוד להקפיד על נעילת הנעלים, ובד"כ זה בא יחד עם לבישת הפיז'מה כל ערב. טוביה משתף עם זה פעולה נהדר ורק לפעמים הוא צריך צ'ופר לעידוד (" אם תישן עם הנעלים תקבל בבוקר קובית שוקולד"). הוא ישן עם זה היטב, מטייל עם זה בבית ( בזחילה...), וכל הקיר ליד המיטה שלו מלא בפסים שחורים (למרות שצבענו אותו כמה פעמים). אבל העיקר- מלבד הנעלים בלילה ( וגם זה אנחנו מקווים זמני) יש לנו ילד בריא ומקסים , עם התפתחות מוטורית תקינה, שמח ומאושר, תודה לבורא העולם! לטוביה נולד אח קטן לפני 4 חודשים (כן, עוד בן.... ב"ה!) ובלי ק"פ.....

טובה53

New member
מרקל

בחודש הראשון השתמשנו בנעלי אלפא פלקס, אך עקב פצעי לחץ החלפנו לנעלי מרקל - הבדל של יום ולילה לטובת המרקל מבחינת פצעים ובכי. רוכשים אותן אצל משה - אותו משה שמייבא את האלפא פלקס. הן נשלפות מהמוט. והן עם שרוכים יפים לבנים, וכסופים בקצה. אני הוספתי חרוזי קפיץ, כך שעניין השרוכים הופך להיות נוח לחלוטין. ניתן להתאים מוט דובס. אנחנו עם מוט רגיל. אנחנו בקופ"ח מכבי וקיבלנו 80% החזר. מחירן כ- 1600 ש"ח כולל מוט. אנחנו מרוצים מנעלי המרקל.

גווניבר

New member
נעליים למבוגרים (לא בטוחה אם גם לילדים/נוער)

אני כותבת מידע על נעלי הליכה שמותאמות לכף הרגל. חשוב שתכירו את האופציה. 1. נעליים אורטופדיות בהתאמה לפי מידת גבס, של "נוה מעבדות אורטופדיות". 3. שמעתי המלצות מכל מיני אנשים בשכונה. 4. במעבדות נוה, יש להם סניפים בירושלים, ת"א, כ"ס וצפון. 5. מאוחדת שיא. אני יכולה לקבל פעמיים בשנה 50% על כל זוג (ולא, אי אפשר לקבל פעם בשנה 100%). פעם בשנתיים אני מקבלת ממשרד הבריאות ב-75% הנחה, כשלא עובדים מדובר על 100%. 6. הנעליים נראות רגילות לחלוטין! אפשר בזמש או בעור, שחור/חום/בורדו. אין לכם מושג איזה כיף שאפשר ללכת עם נעל אלגנטית שמחזיקה כמו שצריך את הרגל. יש להם גם מדרסים, אבל אני מצאתי שהנעל הכי נוחה לי.

ליבי א

New member
דניס בראון

לפי מה שזכור לי .כי כבר אנחנו כבר מזמן סיימנו על עניין הקלאב פוט אבל תמיד שמחים להיות פה ולעזור לכולם פה בפורום. כי נוגה שלנו היום כבר בת 7 וחצי ובאים לביקורת פעם רק בעוד שנה. קנינו את הדניס בראון בחנות אורטופדית בבית חולים בתה"ש. הרופא שטיפל בנוגה הוא- ד"ר שינדלר בתה"ש. הרופא המליץ על הדניס בראון ואכן היינו מרוצים מאוד. אנחנו בקופ"ח מכבי אם אני זוכרת נכון היו לנו בעית לגבי החזר הכספי ונלחמנו ולא ויתרנו ובסוך קיבלנו. לצערי אני לא מצליחה להעביר תמונות עכשיו שיש את הקבוצה בפייסבוק אולי לשם אני אעביר תמונות ותוכלו לראות. בהצלחה לכולם ליבי

MiMamiMexicana

New member
מה ההבדלים בין כולם?

למה בעצם יש כלכך הרבה סוגים? כל רופא ממליץ משהו אחר? התבלבלתי מרוב מבחר חחח למה בעצם יש כלכך הרבה שונים? הרי זה לטפל באותה בעיה, אז ממה נובעים ההבדלים?

פרלמנים

New member
כמו שיש עגלות שונות, מנשאים שונים וכו'

יש גם יצרני נעליים שונים. בעיקרון כולם עושים את אותה העבודה. ההבדלים הם במראה, בתפעול (שרוכים, סקוץ', אבזם) וגם בפירוק מהבר-בהברגה, בקליק... וגם, כמובן, המחיר, וההחזרים מקופת החולים משתנים.

למעלה