תראו איך יאיר לפיד מובס בקרב איגרוף

ranzz

New member
וזה גם לא מעניין.. מה שבטוח, בזמן הקרוב

(ואולי גם בזמן הרחוק) יראו את זה מלא בטלוויזיה. אולי בקמפיין של מפלגות אחרות אפילו. "האם אתם רוצים לתת לבן אדם שאוכל ברכיות בקלינץ' לנהל את המדינה??"

welterweight

New member
הסרטון הזה פורסם פה כבר,היה בחדשות,

ויאיר לפיד כבר הספיק לסובב את העניין עם כתבת (תדמית?) בידיעות אחרונות של אותו סופ"ש שבה הוא סיפר מה גרם לו לעלות לזירה ובלה בלה בלה. תמסור לבוסים שלך שאם הם רוצים לראות אותו נופל הם יצטרכו לעשות עבודה יסודית יותר מאשר לפרסם את הסרטון הזה בכל הפורומים של מערכת תפוז כולל "נוסטלגיה","שישים פלוס" ו"על כוס קפה". אתם יכולים להתחיל פה: http://yairlapid.blogspot.com

RoyceGracie

New member
יפה אמרת אני לא מכיר פולטיקאים שיש להם אומץ

להכנס לזירה, לא היום ולא בגיל צעירותם. עצם זה שיאיר ראה את הזירה מהחלק הפנימי שלה כבר הופך אותו לאחד מתוך 3% מהמתאגרפים שיצאו מהמכון ונכנסו לזירה, מגיע לו הערכה גדולה על כך.

משXXX

New member
שכנעת אותי לחלוטין........

שאתה מהדפוקים של קדימה ושעכשיו אני מבין למה לא בחרתי בכם
,ודרך אגב אני במקום מנהלי תפוז הייתי מעיף את ההודעה שלך לכל הרוחות על הצפת תפוז בשטויות

משXXX

New member
אתה צודק גבר טעות שלי .....

שהגבתי לטימטום הזה בכלל

זקס11

New member
אני לא סובל אותו

אבל תודה שהראת לי שיש לו ביצים, וזה אומר שסוף סוף יש לנו פוליטיקאי עם ביצים.

באמת כל הכבוד לו על התעוזה להתמודד נגד

אלוף הארץ באיגרוף תאילנדי. צריך ללמד עליו זכות.

BT24

New member
ביצים פוליטיות אין לו, למקרה שלא קראת

שום דבר שהאיש כתב. אה, והוא גם מניפולטור רגשי חסר-בושה, שכותב דברים משוללי היגיון ו/או בסיס רק כדי למצוא חן.

זקס11

New member
אולי לא כתבתי מספיק ברור

אני לא סובל אותו. הכתיבה שלו משעממת אותי, ואני לא מאמין שהבלורית שלו היא מה שתציל את עם ישראל. אבל אין ספק שהעתונאי השטחי מאיים על המפלגה השטחית קדימה. הם בטח צועקים לו :"אתה לא רואה שהנישה של מפלגה שטחית כבר תפוסה?" ועדיין, הסרטון שרואים אותו חוטף מכות הוא הסרטון הכי טוב ליאיר לפיד הפוליטיקאי: הוא לא מפחד מבריונים, והוא לא מפחד מקרבות אבודים מראש, עוד ועוד.... מה שאותי מדהים זה העובדה שקדימה ממשיכים להפיץ את הסרטון הזה. וזו הוכחה כמה הם פתטים ועלובים.

yair_bar

New member
מנהל
העניין העוד יותר מעניין

זה שציפי לבני, יוצאת המוסד, כנראה מנצחת את לפיד בקרב. עוד מעט יגיעו ההשוואות - רק חכה קצת אגב, אני חושב שעדיף במקרה הזה ללבני לשתף פעולה ולתת ללפיד לרוץ בראשות קדימה. אם הוא שם תחתיו מישהי נורמאלית כמס' 2 - לבני חסרת סיכוי לא רק לנצח את הבחירות אלא אפילו לנצח בפריימריז בקדימה. מופז ינצח אותה כי הטיקט הנשי שלה יאבד מערכו מול יחימוביץ ולפיד+
(ראויה). הבעיה הגדולה היא שאין כעת נשים חזקות ובולטות מספיק כדי לשים כמס' 2 ללפיד. אני מניח שהוא מחפש ב-

מרקו בי

New member
דווקא הסרטון מראה

שכמו בקרב גם בפוליטקה ברגע שהוא יקבל את המכה הראשונה ואחר כך השניה, אז הוא ימשיך לחטוף בצרורות. ובסוף הוא ירד מושפל ולא יחזור לזירה לעולם. ככה אני רואה את הדברים.

למעלה