חוויות מיפעתוש!

MamoOoshA

New member
חוויות מיפעתוש!

במילה אחת? וואו! ובקצת יותר מילים..? הערב הזה בעיקרו היה להחזיר אותי למצבים שהרבה זמן לא קרו, וגם לגלות לי כמה חדשים [למשל, איך נראית הופעה מגובה עמידה על כיסא גלגלים
]. אני עדיין בשלבי עיכול, וגם חייבת לישון את מעט [מאד!] השעות שיש לי.. אם מחר עוד אהיה באקסטזה, אולי אשתף קצת יותר. בינתיים, תנצלו את זה שאני רוצה רק לשמוע על ההופעה הזו, ותחפרו לי פה מלא! והלהקה שלי.. אין לכם מושג בכלל כמה תודה. מלא תודה!

Edenlempert1

New member
יש הופעות שפשוט לא צריך לבוא אליהן

אתמול זאת הייתה אחת מהן. ידעתי שאני לא צריך לבוא, ובאתי בכל זאת. היה לי זוועה, כל ההופעה פשוט עמדתי, ברגע שהבנתי שהם עושים לירנינג במקום כשלא בוכה התיישבתי, וברגע שהתחיל עוד ארון, והבנתי שכבר לא יהיה לעוף בהדרן, יצאתי. בכל מקרה, טוב לראות את האנשים שם, זאת גם הייתה הסיבה שמראש באתי להופעה. נקווה לפעם הבאה יותר טובה.

Edenlempert1

New member
בשמחה

קדום כל, אני עם רגל שבורה, אמנם דורך והולך, ולקראת הסוף, אבל לקפוץ והתפרק כמו שאני רגיל, ממש לא יכולתי. דבר שני, בלי להעליב אף אחד, עמדתי במקום גרוע, ולא ליד האנשים שעושים לי טוב בהופעות ושאני רגיל ואוהב לעמוד לידם. הפלייליסט לא העיף אותי, שמחתי נורא מהמאה ה20 אבל לא כפתיחה, חוץ מזה לא היה משו שבשבילי מאוד מיוחד, ועד שהיה (כשלא בוכה) החליפו אותו בלירנינג. באותו רגע התיישבתי, וכבר רציתי לצאת, כי אמרתי אין טעם לשבת והתבאס, ולראות את כולם עפים ואני לא יכול להיות חלק, אבל התפללתי שיהיה לעוף, או הפתעה אחרת בהדרן. ברגע שהתחיל עוד ארון, והבנתי שכבר לא יהיה משו מאוד מיוחד בהדרן, החלטתי לצאת ולהימנע מהתסכול הזה שאני לא יכול באמת באמת להנות, ובסופו של דבר, שמחתי שיצאתי.\ בסופו של דבר, רציתי פשוט לשכוח שהייתי בהופעה הזאת, לא לקחתי פלייליסט שאני בדרך כלל לוקח, לא ישבתי עם שחר וכולם על נרגילה כמו תמיד, ולא הלכתי לפגוש תלהקה כמו תמיד. פשוט לשכוח שהייתי שם. וכל זה גם אחרי שאלה התחושות שהיו לי לפני ההופעה ככה שעוד הייתי בתחושות של "ידעתי..." סורי על החפירה :)

mrs sea

New member
א-מא איזו הופעה!

פלייליסט: המאה העשרים עכשיו את אינטרמת הזמן שלך NYC\ חופשי- היה NYC יובגטו לא קל סמי גנבה WDYG הבלוז תעזור לי לעולם מצידי\בסוף תבכו- היה בסוף תבכו לרנינג (היה כתוב כשלא בוכה..) הו לורד קח אותי אלה הנה זה בא ג'קי. הדרן: -מודה שפה אני לא הכי זוכרת, אז תרגישו חופשי לתקן חח- הימים שלנו כאילו עוד ארון הגשימו לי פנטזיה, עשו הופעה מהחלומות.. אנשים מדהימים ומוכשרים. כ"כ הרבה תודות

למעלה