מהו הסרט האהוב עלייך?ולמה? כמו שאמרתי, אין לי סרט אחד אהוב.. אז קצת קשה לי לענות על השאלה הזאת
האם יש רגע בחיים שלך שהרגשת שהשתנית אחריו\שדברים נראים שונה? בהחלט, אחרי ששמעתי והכרתי את מקפליי.. קשה להסביר מה בדיוק קרה איתי שם אבל אני יודעת שאם לא הייתי מכירה אותם לא הייתי אותו בנאדם שאני עכשיו
מה את אוהבת בעצמך? את האופטימיות שלי, אחרי שנה בצבא עם פקידות שממורמרות על החיים שלהם אני שמחה שאני כזאת אופטימית בחיים האלה
מה היית משנה בשגרת היום שלך? הייתי רוצה להפסיק להיות כל כך עייפה אחרי שאני חוזרת מהצבא, בזה בערך בסביבות 6-7
אם היית עושה קעקוע איזה קעקוע היית עושה ולמה? הייתי רוצה כוכב על כף היד בחלק השמנמן של היד מתחת לאגודל, תמיד הייתי משרבטת שם את הכוכב הזה ופשוט אהבתי אותו
משהו בעצמך שהיית מותרת עליו מבחינת אופי? לא ממש
איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? יש לי כמה אז.. מיכל, גל, רחלי, קסם ונועה
את זוכרת מה השם שם הגננת שלך? לא אבל אני זוכרת את המורה הראשונה שלי ביסודי, סמדר
משהו שאהבת בפורום וכבר אין וחסר לך כל ב30 ומשהו בנות שהיו פה בעבר, לחיים התוססים שהיו בתקופה של סתיו 2007 אם מישהי זוכרת היה באותה תקופה שביתה של חודשיים, ופשוט היה פה אדיר!
משהו שאת אוהבת בפורום והוא קיים כל מי שפה! גם אחרי תקופות קשות וגם חדשות שרק הכירות את מקפליי לאחרונה
האם מצאת את הנשמה התאומה שלך?(גם בצורה אפלטונית) לא..
מה הדבר הראשון שאת רוצה לעשות כשתשתחררי? אין.לי.מושג אבל הדבר השני זה יהיה טיסה לארה"ב
אם היית מחליפה את השם שלך למה היית מחליפה? לא ממש הייתי מחליפה, אלא משפצת את הקיים. או אלי, או מגי, או קורין.
מהו השיר האהוב עלייך? זה כמו לשאול אותו כמה כוכבים יש ביקום, יותר מידי!
מהו הספר האהוב עלייך? אמרתי בעבר ואומר שוב, אם אני חייבת לבחור אז אשתו של הנוסע בזמן
אם לא היית גרה בהוד"ש איפה היית רוצה לגור? בארץ, תל אביב. אני אוהבת את העיר הגדולה
אם תעברי לתקופה לחו"ל לאיזו מדינה תרצי לעבור? לונדון או ניו יורק, שוב, העיר הגדולה