הקורבן!~

ריהותם

New member
הקורבן!~

בפינה הזו תיבחר אחת מחברות הפורום ובנות הפורום ישאלו אותה כל העולה על רוחן.
והקורבנית הראשונה שלנו היא ... רייבן! יאללה תתפרעו

יאיי!

אוקי. איצ' אז מה בדיוק את עושה בצבא? והאם את נהנית מזה? ני החלום הכי גדול שלך ברגעים אלו. סאן אם היו נותנים לך מליון שקל, מה היית עושה איתם? יון הופעה של מקפליי או שחרור מיידי מהצבא. מה תבחרי? גו אישי: כמה אחים ואחיות יש לך?

Little Ray

New member

איצ' אז מה בדיוק את עושה בצבא? והאם את נהנית מזה? הווו, זה, אמ, די מסובך.. אני עשיתי קורס של מש"קי מידע אבל אפאחת לא באמת נשארת בתפקיד. מה שאני עושה עכשיו זה סוג של להקציב תקנים בצבא (חובה, קבע וכאלה) די נחמד לי, אני בקריה אז התנאים בונבונייה. המפקדים שלי נחמדים והחברה חביבה, אין תלונות
ני החלום הכי גדול שלך ברגעים אלו. להצליח בחיים סאן אם היו נותנים לך מליון שקל, מה היית עושה איתם? בלי ספק, טיול מסביב לעולם יון הופעה של מקפליי או שחרור מיידי מהצבא. מה תבחרי? מקפלייי!!!!!! להתחשב בזה שאני שוקלת לחתום כמה חודשים של קבע גו אישי: כמה אחים ואחיות יש לך? אחות ואח גדולים אחותי חייה בפלורידה ואחי מתחתן בשלישי הבא(!)

אמג! מזלטוב! DDDD:

מה את לא מספרת ככה. וואו! אני זוכרת איזה מרגש זה! יוווווווווווווווו, איזה יופי. *מקפצת בשמחה* ובאמת? את הולכת לחתום כמה חודשים נוספים? למה?

Little Ray

New member
היי, אני הכרזתי על זה באחד מהמפגשים!

ואני שוקלת , ואם בכלל ירצו אותי. כי זה כסף טוב ואני מתחננת לטוס לאחותי בתקופת החגים (אני אמורה להשתחרר ביולי) וזה ישרוף לי את הזמן עד אז בצורה טובה. וחוץ מזנה, אני טובה במה שאני עושה, ואני חושבת (או לפחות מקווה) שלמפקד שלי לא יהיה קל למצוא מישהי שתחליף אותי בכזאת קלילות

אולי לפני שהגעתי

(האמת, יכול מאד להיות גם אחרי שהגעתי, אבל אני קצת סנילית, אז. XD תאלצי לסלוח לי. זה הגיל!) ו-וואו. המון בהצלחה, אז! אני בטוחה שאת נהדרת ומאד טובה במה שאת עושה! אני סומכת עלייך. ^^

Adimenzer1

New member
טוב. אני אנסה.

פעם ראשונה שאני רואה את הפינה הזאת
1. תאריך לידה 2. מקום לידה 3. לאן את הכי רוצה לטוס? 4. איזה שפות את יודעת לדבר? 5. מהם חמשת השירים הכי מושמעים אצלך? 6. להקה/זמר שאת אוהבת חוץ ממקפליי 7. שברת פעם משהו? 8. כמה אחים יש לך? 9. איך קוראים להורים שלך? 10. מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? 11. מה הסדרה האהובה עלייך? 12. מה הסרט האהוב עלייך? 13. האם היה/יש לך בלוג? 14. מה למדת לבגרות? 15. אם הבית שלך היה נשרף והיה לך זמן לקחת רק משהו אחד - מה זה יהיה? 16. מה הספר האהוב עלייך? 17. מה הפיק שאת הכי אוהבת ממה שיצא לך לקרוא בחיים? 18. את מעדיפה חורף או קיץ? 19. חתולים או כלבים? 20. מה החיה האהובה עלייך? 21. אילו היית חיה - איזו חיה היית? (אני מושפעת מהיום הכנה שעשו לנו למסע בראשית
) 22. מה הצבע האהוב עלייך? 23. דבר אחד שלא היית יכולה לחיות בלעדיו. טוב. יש כאן שאלות שאני לא יודעת מאיפה הוצאתי. אבל לא נורא. יהיה טוב

Little Ray

New member

1. תאריך לידה 30.1.92 2. מקום לידה ישראל 3. לאן את הכי רוצה לטוס? לאוסטרליה או לונדון 4. איזה שפות את יודעת לדבר? עברית ואנגלית בסיסית 5. מהם חמשת השירים הכי מושמעים אצלך? ואווו.. julian perretta - wonder why olly murs - busy newton faulkner - all i got simple plan - jet lag ft. natasha bedingfield natasha bedingfield - strip me 6. להקה/זמר שאת אוהבת חוץ ממקפליי ג'יימס מוריסון אולי מארס נטשה בדינגפילד ועוד הרבה שאין לי זמן (וכוח) לפרט 7. שברת פעם משהו? אממ- צלחות 8. כמה אחים יש לך? אחות ואח 9. איך קוראים להורים שלך? אלינור ואהרון 10. מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? מוזיקה, ספרים, טלוויזיה, חברות וצפייה בטלוויזיה עם חברות
11. מה הסדרה האהובה עלייך? יש הרבה, אני ממש לא יכולה לבחור אחד OO 12. מה הסרט האהוב עלייך? כנ"ל, פשוט יותר מידי.. 13. האם היה/יש לך בלוג? אכן היו, ואפילו כמה 14. מה למדת לבגרות? אם הכוונה מה הרחבתי.. אז ספרות וקולנוע 15. אם הבית שלך היה נשרף והיה לך זמן לקחת רק משהו אחד - מה זה יהיה? ואווו.. אני חושבת שאת הכונן החיצוני של המחשב, פשוט יש לי שם כל כך הרבה דברים חשובים. סיפורים שכתבתי, מוזיקה, והכי חשוב התמונות והזיכרונות שלי שם 16. מה הספר האהוב עלייך? יש הרבה דברים שקראתי ואהבתי, אבל אני מוכנה לקרוא שוב ושוב את אשתו של הנוסע בזמן 17. מה הפיק שאת הכי אוהבת ממה שיצא לך לקרוא בחיים? אמממ.. הייתי קוראת אותו לפני הרבה שנים, אני לא ממש זוכרת אותם
18. את מעדיפה חורף או קיץ? סתיו
19. חתולים או כלבים? גם וגם 20. מה החיה האהובה עלייך? כל חיה, באמת, אני אוהבת את כולם 21. אילו היית חיה - איזו חיה היית? אני חושבת שתוכי ארה, הם פשוט מדהימים 22. מה הצבע האהוב עלייך? אני אוהבת בכללי צבעוני, אבל אם אני חייבת לבחור את תכלת 23. דבר אחד שלא היית יכולה לחיות בלעדיו מוסיקה, לחלוטין

Little Ray

New member
אהבתי רק את אריק באנה בסרט

כל השאר נהרס. אבל כשדמיינתי את הנרי, לא האמנתי שאריק יעלה על הציפיות שלי

Ruth Fletcher

New member
הו כמה התגעגעתי לפינה הזאת!

אז שאלתי אלייך היא- מתי כבר רואים אותך?!
וכי מעניין אותי: מה את עושה בצבא? את נהנית מהשירות?
היית מעדיפה תפקיד אחר? קרוב/רחוק מהבית? וואו, כל הימי צה''ל האלה בבצפר משפיעים עליי

Little Ray

New member

השאלה הנכונה היא מתי רואים אותך! בקשר לשתי השאולות הראשונות- ראי את תשובתי בשאלותיה של נוגס
היית מעדיפה תפקיד אחר? כן, הייתי ממש רוצה להיות מש"קית חינון, זה תפקיד כלכך כיף ומספק קרוב/רחוק מהבית? אני במקור הייתי רוצה להיות בבסיס סגור, אבל התקנים לתפקיד שלי הוא רק בבסיסים פתוחים. אבל אני שמחה שאם קרוב אז לפחות קריה, ולא חור בעזאזל

ריהותם

New member
השאלות שלי

מהו הסרט האהוב עלייך?ולמה? האם יש רגע בחיים שלך שהרגשת שהשתנית אחריו\שדברים נראים שונה? מה את אוהבת בעצמך? מה היית משנה בשגרת היום שלך? אם היית עושה קעקוע איזה קעקוע היית עושה ולמה? משהו בעצמך שהיית מותרת עליו איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? את זוכרת מה השם שם הגננת שלך? משהו שאהבת בפורום וכבר אין וחסר לך משהו שאת אוהבת בפורום והוא קיים האם מצאת את הנשמה התאומה שלך?(גם בצורה אפלטונית) מה הדבר הראשון שאת רוצה לעשות כשתשתחררי? אם היית ימחליפה את השם שלך למה היית מחליפה? מהו השיר האהוב עלייך? מהו הספר האהוב עלייך? אם לא היית גרה בהוד"ש איפה היית רוצה לגור? אם תעברי לתקופה לחו"ל לאיזו מדינה תרצי לעבור?

Little Ray

New member

מהו הסרט האהוב עלייך?ולמה? כמו שאמרתי, אין לי סרט אחד אהוב.. אז קצת קשה לי לענות על השאלה הזאת האם יש רגע בחיים שלך שהרגשת שהשתנית אחריו\שדברים נראים שונה? בהחלט, אחרי ששמעתי והכרתי את מקפליי.. קשה להסביר מה בדיוק קרה איתי שם אבל אני יודעת שאם לא הייתי מכירה אותם לא הייתי אותו בנאדם שאני עכשיו מה את אוהבת בעצמך? את האופטימיות שלי, אחרי שנה בצבא עם פקידות שממורמרות על החיים שלהם אני שמחה שאני כזאת אופטימית בחיים האלה מה היית משנה בשגרת היום שלך? הייתי רוצה להפסיק להיות כל כך עייפה אחרי שאני חוזרת מהצבא, בזה בערך בסביבות 6-7
אם היית עושה קעקוע איזה קעקוע היית עושה ולמה? הייתי רוצה כוכב על כף היד בחלק השמנמן של היד מתחת לאגודל, תמיד הייתי משרבטת שם את הכוכב הזה ופשוט אהבתי אותו משהו בעצמך שהיית מותרת עליו מבחינת אופי? לא ממש איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? יש לי כמה אז.. מיכל, גל, רחלי, קסם ונועה
את זוכרת מה השם שם הגננת שלך? לא אבל אני זוכרת את המורה הראשונה שלי ביסודי, סמדר משהו שאהבת בפורום וכבר אין וחסר לך כל ב30 ומשהו בנות שהיו פה בעבר, לחיים התוססים שהיו בתקופה של סתיו 2007 אם מישהי זוכרת היה באותה תקופה שביתה של חודשיים, ופשוט היה פה אדיר! משהו שאת אוהבת בפורום והוא קיים כל מי שפה! גם אחרי תקופות קשות וגם חדשות שרק הכירות את מקפליי לאחרונה האם מצאת את הנשמה התאומה שלך?(גם בצורה אפלטונית) לא.. מה הדבר הראשון שאת רוצה לעשות כשתשתחררי? אין.לי.מושג אבל הדבר השני זה יהיה טיסה לארה"ב אם היית מחליפה את השם שלך למה היית מחליפה? לא ממש הייתי מחליפה, אלא משפצת את הקיים. או אלי, או מגי, או קורין. מהו השיר האהוב עלייך? זה כמו לשאול אותו כמה כוכבים יש ביקום, יותר מידי! מהו הספר האהוב עלייך? אמרתי בעבר ואומר שוב, אם אני חייבת לבחור אז אשתו של הנוסע בזמן אם לא היית גרה בהוד"ש איפה היית רוצה לגור? בארץ, תל אביב. אני אוהבת את העיר הגדולה אם תעברי לתקופה לחו"ל לאיזו מדינה תרצי לעבור? לונדון או ניו יורק, שוב, העיר הגדולה :)

noa2ibiza

New member
גמאני רוצה ! D:

יש לך פרסומת שאת אוהבת ? למה ? אם יתנו לך להיות זבוב ליום שלם מה תרצי לעשות בתור זבוב? איזה שיעור בבית ספר אהבת ? איזה סמיילי את הכי אוהבת מהסמיילים של תפוז? מה תעדיפי ללבוש כל החיים צהור או ירוק זית? ומה השם שהיית נותנת לבת שלך ?

Little Ray

New member

יש לך פרסומת שאת אוהבת? למה? לא ממש יצוא לי לראות פרסומות כי אני מקליטה ומעבירה אותם (
) אבל האחרון שראיתי ומאוד שיעשע אותי היה של שוובס (אם אני כותבת את זה נכון) עם הבריטים אם יתנו לך להיות זבוב ליום שלם מה תרצי לעשות בתור זבוב? בטח יושבת על הכתף של טום ולא משנה כמה פעמים הוא יעיף אותי אני תמיד אחזור איזה שיעור בבית ספר אהבת? ספרות מורחב איזה סמיילי את הכי אוהבת מהסמיילים של תפוז? האחד- היחיד- שרק המבט בעיניו אומרות הכל- שכל אחד שאני אומרת לו את המילה כבר מבין- ה
מה תעדיפי ללבוש כל החיים צהור או ירוק זית? אמ- צוהר? אבל בכל מקרה ירוק זית מחמיא לעיניים שלי ^^ ומה השם שהיית נותנת לבת שלך? אלין, או אלינוי (ממש התחלתי לאוהב את השם הזה לאחרונה)

rachel malasa

New member
לא חופר במיוחד..

אם הייתה לך אפשרות לעשות דבר אחד, שהיה משפיע לטובה על
אדם\אנשים, מה היית עושה?
מקופלת או פסק זמן?
היית מוותרת על צבע העיניים (המהמם, ד"א) שלך בשביל הופעה של מקפליי?

למעלה