הקורבן

ריהותם

New member

שם: גיל: עיר מגורים: ארץ לידה: תאריך לידה: פנויה\תפוסה: האם את מגיעה למפגש?: תחביבים: פירסינגים?: להקה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: ספר אהוב: שיעור אהוב בבית ספר: הדבר הכי אמיץ שעשית: הדבר הכי מביך שעשית: הבדיחה שהכי מצחיקה אותך: מאכל אהוב: הדבר שאת הכי אוהבת בחדר שלך: הדבר שאת הכי אוהבת בבית: כשאת מחוץ לבית לפרק זמן ממושך למה את הכי מתגעגעת: משהו אקראי שאת מעוניינת לספר על עצמך:

Lady Madrid

New member
יאי!

שם: מעיין גיל: 15 (עוד חודש 16
) עיר מגורים: חיפה ארץ לידה: ישראל תאריך לידה: 30.1.96 פנויה\תפוסה: פנויה
האם את מגיעה למפגש?: כן! תחביבים: תיאטרון (הלוואי והייתי במגמה
), לשמוע מוזיקה, לראות סרטים, כדורגל
פירסינגים?: רק הליקס להקה אהובה: מקפליי!
זמר אהוב: אני מתה על הקול הצרוד של דני
אבל חוץ ממנו כריס מרטין זמרת אהובה: שאקירה
ספר אהוב: ב4 שנים האחרונות קראתי רק דמדומים אז...
שיעור אהוב בבית ספר: אנגלית הדבר הכי אמיץ שעשית: שהייתי ממש מאוהבת במישהו ואמרתי לו את זה הדבר הכי מביך שעשית: השתנתי במכנסיים בבית ספר בכיתה ו'
הבדיחה שהכי מצחיקה אותך: בדיחות לא ממש מצחיקות אותי, סיטואציות מצחיקות אותי
מאכל אהוב: תפו"א בתנור
הדבר שאת הכי אוהבת בחדר שלך: המיטההה הדבר שאת הכי אוהבת בבית: יש לי מרפסת די גדולה, אני אוהבת לשבת שמה כשאת מחוץ לבית לפרק זמן ממושך למה את הכי מתגעגעת: לכלבים שלי
משהו אקראי שאת מעוניינת לספר על עצמך: יש לי נטייה לאובססיביות.

Hadar AllStar

New member

אז ככה: מה פרוש הכינוי שלך בפורום? כמה זמן את כבר פה? מאיפה את? בת כמה את? איזה כיתה את? מה עושה עכשיו? מה השעה? מה חדש? מה נישמע? מה קורה? מה התיכנון לחופש? איזה מקצוע אהוב עלייך? איזה מקצוע שנוא עלייך? מה התחביבים שלך? מה את אוהבת? מה את שונאת? מי הבנאדם שאת הכי אוהבת בעולם? מי הבנאדם שאת הכי שונאת בעולם? מה את חושבת על מתמטיקה? מה את חושבת על פיזיקה? מה את חושבת על ספורט? אילו שפות את יודעת? יש שפה שאת לא יודעת והיית רוצה לדעת? מי החברה הכי טובה שלך בפורום [סכסכנית שכמותי,
]? למי את הכי קשורה במשפחה? עם מי את הכי בקשר מהפורום? האם אני חופרת? האם אני מעצבנת? האם שמת לב שאני חדשה-ישנה פה? האם שמת לב שהפורום קצת שומם? האם את באה למפגש פורום? מי הלהקה האהובה עלייך? מי הזמן האהוב עלייך? מה הסרט האהוב עלייך? מי הזמרת האהובה עלייך? קוראת ספרים? למה? איזה ז'אנר של סרטים את הכי אוהבת? איזה ז'אנר של סרטים את שונאת? איזה מקצועות את מרחיבה? האם את במגמה מיוחדת בבית הספר? מה השעה? נכון שהשאלון הזה מאוד חופר? את חושבת שכדאי לי להפסיק לחפור? נכון שכדאי להפסיק עכשיו בשיא? את לא חושבת שנגמרו לי השאלות? ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

Lady Madrid

New member
לה לה לה

מה פרוש הכינוי שלך בפורום? זה היה רעיון של בת דודה שלי... ואפשר לומר שאני Lady Madrid הייתי שמה 3 פעמים רק בשנה האחרונה
כמה זמן את כבר פה? כמה חודשים
מאיפה את? חיפה בת כמה את? 15 איזה כיתה את? י' מה עושה עכשיו? עונה על השאלון מה השעה? 10:55 מה חדש? לא הרבה מה נישמע? דבש מה קורה? אעש מה התיכנון לחופש? לישון הרבה, להיפגש עם חברים, לצאת
איזה מקצוע אהוב עלייך? אנגלית איזה מקצוע שנוא עלייך? רק אחד? מתמטיקה, רובוטיקה, כימיה
מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לראות סרטים, לראות כדורגל, תאטרון מה את אוהבת? את ריאל מדריד?
מה את שונאת? אנשים מזויפים מי הבנאדם שאת הכי אוהבת בעולם? את אח שלי מי הבנאדם שאת הכי שונאת בעולם? להגיד שם?
מה את חושבת על מתמטיקה? מיותר מה את חושבת על פיזיקה? מיותר מה את חושבת על ספורט? מיותר אילו שפות את יודעת? עברית, אנגלית... פורטוגזית, ספרדית (לא שוטף) יש שפה שאת לא יודעת והיית רוצה לדעת? צרפתית, גרמנית מי החברה הכי טובה שלך בפורום [סכסכנית שכמותי, ]? אני פה ממש קצת זמן אבל חוץ מסרינה הייתי אומרת קרן או עדי
למי את הכי קשורה במשפחה? לאח שלי עם מי את הכי בקשר מהפורום? קרן. טאמבלר
האם אני חופרת? לא האם אני מעצבנת? לא האם שמת לב שאני חדשה-ישנה פה? כן האם שמת לב שהפורום קצת שומם? כן
האם את באה למפגש פורום? כן! מי הלהקה האהובה עלייך? מקפליי
מי הזמן האהוב עלייך? כריס מרטין מה הסרט האהוב עלייך? דמדומים 1 מי הזמרת האהובה עלייך? שאקירה קוראת ספרים? לא כ"כ וחבל
למה? לא יודעת האמת איזה ז'אנר של סרטים את הכי אוהבת? אימה איזה ז'אנר של סרטים את שונאת? קומדיות חסרות פואנטה איזה מקצועות את מרחיבה? רובוטיקה וכימיה (לא מבחירה
) האם את במגמה מיוחדת בבית הספר? רובוטיקה וכימיה זה לא גם מגמה? מה השעה? 11:02 נכון שהשאלון הזה מאוד חופר? לא את חושבת שכדאי לי להפסיק לחפור? לא יודעת נכון שכדאי להפסיק עכשיו בשיא? חחחח אולי את לא חושבת שנגמרו לי השאלות? כן

That McGirl

New member

מתי הכרת את מקפליי ? איך הכרת את מקפליי ? איזה שיר את הכי אוהבת של מק ? איזה שיר את הכי פחות אוהבת של מק ? איזה אלבום את הכי אוהבת של מק? איזה הכי פחות? מי הפייב שלך ? למה דווקא אותו? מקפליי היא הלהקה האובה עליך ? אם לא אז מי כן ? איזה תמונה של מק את הכי אוהבת ?

Lady Madrid

New member

מתי הכרת את מקפליי ? תמיד הכרתי אותם.. אבל הכרתי אותם רק לפני כמה חודשים איך הכרת את מקפליי ? דרך סרינה החופרת
איזה שיר את הכי אוהבת של מק ? Walk In The Sun
איזה שיר את הכי פחות אוהבת של מק ? Going Through The Motions כי פשוט לא שמעתי אותו הרבה פעמים איזה אלבום את הכי אוהבת של מק? RADIO:ACTIVE
איזה הכי פחות? Above The Noise מי הפייב שלך ? הארי
למה דווקא אותו? כי הוא כזה מתוק ורגיש וחתיך והוא המתופף
מקפליי היא הלהקה האובה עליך ? כן
אם לא אז מי כן ? אחרי מקפליי.. קולדפליי
איזה תמונה של מק את הכי אוהבת ? יש מלא אבל זאת

Adimenzer1

New member
טוב. אני אנסה.

ואני אוהבת לחפור - אז סליחה מראש, מעיין
השעה: _________ שאלות זה או זה 1. טלוויזיה או מחשב? 2. קולה או מים? 3. אנגליה או ארה"ב? 4. שירים בעברית או באנגלית? 5. לדבר בעברית או באנגלית? 6. חתולים או כלבים? 7. תכשיטים מזהב או מכסף? 8. פייסבוק או טאמבלר? (הייתי שואלת טוויטר, אבל אין לך
ואני ממש מציעה לך לפתוח) 9. מבטא אנגלי (בואי נגיד מהאזור של לונדון) או אוסטרלי? 10. בדיחות בזוקה או בדיחות קרש? 11. סדרות או סרטים? 12. פיקים או ספרים? 13. פורטוגזית או ספרדית? 14. מכנסיים או חצאיות? 15. שיער בלונדיני או חום? 16. לקרוא או לכתוב? 17. אדום או כחול? 18. הארי או דני? 19. הארי או טום? 20. הארי או דאגי? 21. דני או טום? 22. דני או דאגי? 23. דאגי או טום? 24. MITO או Wonderland? 25. מקפליי בעירום או לבושים?
26. ללבוש שחור או צבעוני? 27. אוזניות קטנות שנכנסות לאוזן או גדולות שמכסות אותה? 28. להביא לבצפר אוכל מהבית או לקנות בבצפר? 29. כדורסל או טניס? 30. צ'מפיונס או ליגה ספרדית? 31. שחור או לבן? 32. ים או בריכה? 33. אבובים של לונה פארק או של ים? סתם שאלות 34. מה הסדרה האהובה עלייך? 35. כמה אחים יש לך? 36. מה הצבע האהוב עלייך? 37. מה שילוב הצבעים האהוב עלייך? 38. מה השיר הכי ממכר של מקפליי לדעתך? 39. חמשת הלהקות/זמרים האהובים עלייך: 40. למה את לא פותחת טוויטר? 41. איך התחלת לאהוב כדורגל? 42. מה המאכל האהוב עלייך? 43. מה השתייה האהובה עלייך? 44. האם את מתביישת לבוא למפגש בפעם הראשונה? (סתם כי מעניין אותי...) 45. מה את הכי אוהבת ללבוש? 46. מה הסרט האהוב עלייך? 47. מה השיר האהוב עלייך (בכללי, לא רק מקפליי)? 48. מה את חושבת על שאלונים חופרים? 49. מה השעה עכשיו? 50. מתי את חושבת שתסיימי לענות על השאלון? 51. האם את חושבת שהגענו לשלב שאני סתם ממשיכה לשאול שאלות כדי לחפור? 52. האם את בטוחה בתשובה שלך? 53. האם כואבת לך היד מלהקליד כבר? 54. האם את כבר מייחלת שהשאלון ייגמר? 55. האם את מודעת לכך שאנחנו לא קרובות לסוף? 56. מוכנה לחזור לשאלות שלא קשורות לשאלון עצמו? 57. מה בא קודם - הביצה או התרנגולת? 58. והביצה או התפוח? 59. אילו מגמות את מרחיבה בבצפר? 60. האם את מצטערת שבחרת בהן? 61. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם במבחן? 62. והכי גבוה? 63. באיזו כיתה את? 64. כמה כיתות יש בשכבה שלכם? 65. מה הצבע עיניים שלך? 66. האם את כוססת ציפורניים? 67. מה הצבע האהוב עלייך בלקים? 68. מי הכדורגלן שאת הכי אוהבת? 69. מי המפורסם שאת הכי אוהבת? 70. מי האדם הכי חשוב לך בעולם? 71. דבר אחד שאת לא יודעת והיית רוצה לדעת: 72. אם היית בוחרת לדעת עוד שפה אחת - איזו שפה זאת הייתה? 73. למה? 74. האם את קונה דיסקים של להקות/זמרים שאת אוהבת? 75. אם כן - איזה יש לך? אם לא - למה? 76. מה הסכום הכי גדול שהוצאת על נעליים? 77. מה החג האהוב עלייך בשנה? 78. האם את אוהבת לצייר? 79. האם את מציירת טוב? 80. מה מתנת היומולדת המושלמת בשבילך? 81. האם את אוהבת לצלם? 82. מה החלום שלך? 83. מי האדם שהכי היית רוצה לפגוש? 84. האם כבר יצא לך לחשוב שתפוז הוא זבל? 85. אם לא - כמה זמן נראה לך שתחזיקי מעמד? 86. האם אי פעם ניסית לכתוב פיקים/סיפורים? 87. האם את מנגנת על משהו? 88. אם לא - על איזה כלי היית הכי רוצה ללמוד לנגן? 89. האם את שמה הרבה איפור? 90. מה השיעור האהוב עלייך בבצפר? 91. למה? 92. כמה שעות בערך את לומדת בשבוע? 93. מה המקום האהוב עלייך בארץ? 94. מה המקום האהוב עלייך בעולם? 95. אי פעם ניסית לגדל דג זהב? 96. אם כן - מה חשבת כשהוא מת? (כי הוא בטוח מת... הם אף פעם לא שורדים) 97. האם עכשיו כבר נגמר לך הכוח לענות? 98. האם את גאה בעצמך שהגעת עד לכאן? 99. האם עכשיו את מחייכת באושר כי סוף סוף סיימת לענות על השאלון? 100. מה השעה עכשיו? בהצלחה

Lady Madrid

New member
גם אני אוהבת לחפור

השעה: 16:12 1. טלוויזיה או מחשב? מחשב 2. קולה או מים? מים, שונאת קולה 3. אנגליה או ארה"ב? ארה"ב 4. שירים בעברית או באנגלית? אנגלית 5. לדבר בעברית או באנגלית? עברית
6. חתולים או כלבים? כלבים 7. תכשיטים מזהב או מכסף? זהב 8. פייסבוק או טאמבלר? (הייתי שואלת טוויטר, אבל אין לך ואני ממש מציעה לך לפתוח) טאמבלר!
9. מבטא אנגלי (בואי נגיד מהאזור של לונדון) או אוסטרלי? אנגלי
10. בדיחות בזוקה או בדיחות קרש? זה לא אותו דבר?
11. סדרות או סרטים? סדרות 12. פיקים או ספרים? פיקים
13. פורטוגזית או ספרדית? אמא שלי תהיה מאוכזבת.. אבל ספרדית
14. מכנסיים או חצאיות? מכנסיים 15. שיער בלונדיני או חום? חום 16. לקרוא או לכתוב? לקרוא 17. אדום או כחול? כחול 18. הארי או דני? הארי 19. הארי או טום? הארי 20. הארי או דאגי? הארי 21. דני או טום? טום 22. דני או דאגי? דאגי 23. דאגי או טום? טום 24. MITO או Wonderland? וונדרלנד
25. מקפליי בעירום או לבושים? בעירום
26. ללבוש שחור או צבעוני? צבעוני 27. אוזניות קטנות שנכנסות לאוזן או גדולות שמכסות אותה? קטנות 28. להביא לבצפר אוכל מהבית או לקנות בבצפר? אני תמיד קונה
29. כדורסל או טניס? טניס 30. צ'מפיונס או ליגה ספרדית? צ'מפיונס 31. שחור או לבן? לבן
32. ים או בריכה? ים 33. אבובים של לונה פארק או של ים? של לונה פארק סתם שאלות 34. מה הסדרה האהובה עלייך? מופע שנות ה70
35. כמה אחים יש לך? אח אחד 36. מה הצבע האהוב עלייך? לבן 37. מה שילוב הצבעים האהוב עלייך? לא יודעת אם יש לי
38. מה השיר הכי ממכר של מקפליי לדעתך? Transylvania 39. חמשת הלהקות/זמרים האהובים עלייך: מקפליי, קולדפליי, שאקירה, משינה, שלמה ארצי 40. למה את לא פותחת טוויטר? כי אני לא מעניינת ואני לא מכירה אף אחד בטוויטר ואני אהיה חסרת עוקבים!
41. איך התחלת לאהוב כדורגל? האמת שמגיל ממש קטן... אני זוכרת שפשוט אהבתי את זה, אין הרבה דברים שמרגשים אותי יותר מכדורגל
42. מה המאכל האהוב עלייך? תפו"א בתנור, יאמי 43. מה השתייה האהובה עלייך? מיץ תפוחים
44. האם את מתביישת לבוא למפגש בפעם הראשונה? (סתם כי מעניין אותי...) לא מתביישת.. יותר תוהה אם נסתדר בכלל
45. מה את הכי אוהבת ללבוש? פיג'מה
46. מה הסרט האהוב עלייך? דמדומים 1 47. מה השיר האהוב עלייך (בכללי, לא רק מקפליי)? underneath your clothes של שאקירה 48. מה את חושבת על שאלונים חופרים? אוהבת
49. מה השעה עכשיו? 16:23 50. מתי את חושבת שתסיימי לענות על השאלון? חחח לא יודעת 51. האם את חושבת שהגענו לשלב שאני סתם ממשיכה לשאול שאלות כדי לחפור? כן? 52. האם את בטוחה בתשובה שלך? לא 53. האם כואבת לך היד מלהקליד כבר? לא 54. האם את כבר מייחלת שהשאלון ייגמר? חחח לא 55. האם את מודעת לכך שאנחנו לא קרובות לסוף? לא
56. מוכנה לחזור לשאלות שלא קשורות לשאלון עצמו? כן 57. מה בא קודם - הביצה או התרנגולת? התרנגולת 58. והביצה או התפוח? אה? 59. אילו מגמות את מרחיבה בבצפר? רובוטיקה וכימיה 60. האם את מצטערת שבחרת בהן? האמת שלא בחרתי בהם
61. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם במבחן? 20 62. והכי גבוה? 105!
63. באיזו כיתה את? י' 64. כמה כיתות יש בשכבה שלכם? 7 65. מה הצבע עיניים שלך? חום 66. האם את כוססת ציפורניים? לא 67. מה הצבע האהוב עלייך בלקים? ורוד
68. מי הכדורגלן שאת הכי אוהבת? זה כמו לבחור בין הילדים שלי
69. מי המפורסם שאת הכי אוהבת? מקפלייוש
70. מי האדם הכי חשוב לך בעולם? אח שלי 71. דבר אחד שאת לא יודעת והיית רוצה לדעת: לא יודעת
72. אם היית בוחרת לדעת עוד שפה אחת - איזו שפה זאת הייתה? צרפתית 73. למה? נראה לי שימושי 74. האם את קונה דיסקים של להקות/זמרים שאת אוהבת? האמת שלא 75. אם כן - איזה יש לך? אם לא - למה? כי אני פשוט מורידה אותם
76. מה הסכום הכי גדול שהוצאת על נעליים? 300 שקל 77. מה החג האהוב עלייך בשנה? חנוכה
78. האם את אוהבת לצייר? כן 79. האם את מציירת טוב? לא 80. מה מתנת היומולדת המושלמת בשבילך? כסף
81. האם את אוהבת לצלם? כן 82. מה החלום שלך? תמיד להיות מאושרת 83. מי האדם שהכי היית רוצה לפגוש? מוריניו 84. האם כבר יצא לך לחשוב שתפוז הוא זבל? כן
85. אם לא - כמה זמן נראה לך שתחזיקי מעמד? אמרתי שכן 86. האם אי פעם ניסית לכתוב פיקים/סיפורים? לא.. אני לא טובה בזה
87. האם את מנגנת על משהו? לא 88. אם לא - על איזה כלי היית הכי רוצה ללמוד לנגן? פסנתר 89. האם את שמה הרבה איפור? תגדירי הרבה
90. מה השיעור האהוב עלייך בבצפר? אנגלית 91. למה? כי אני טובה בזה 92. כמה שעות בערך את לומדת בשבוע? 40.. אולי פחות 93. מה המקום האהוב עלייך בארץ? תל אביב 94. מה המקום האהוב עלייך בעולם? מדריד, ריו דה ז'ניירו
95. אי פעם ניסית לגדל דג זהב? לא 96. אם כן - מה חשבת כשהוא מת? (כי הוא בטוח מת... הם אף פעם לא שורדים) הדג של אח שלי פעם התאבד 97. האם עכשיו כבר נגמר לך הכוח לענות? קצת 98. האם את גאה בעצמך שהגעת עד לכאן? מאוד 99. האם עכשיו את מחייכת באושר כי סוף סוף סיימת לענות על השאלון? אל תשאלי אפילו 100. מה השעה עכשיו? 16:37

Adimenzer1

New member

בדיחות בזוקה ובדיחות קרש זה לא אותו דבר! בדיחות בזוקה זה בדיחות שאמורה להיות להן פואנטה, אבל הן לא מצחיקות, ולכן הן בעצם מצחיקות. בדיחת קרש היא בדיחה שבדרך כלל מורכבת משני חלקים אבל החלקים לא קשורים אחד לשני ובגלל זה זה מצחיק. את כן מעניינת, ואת מכירה אותי ואת קרן ואת אמה. ואת תכירי עוד אנשים. אם לא תנסי לפתוח טוויטר לעולם לא תדעי! דמדומים
השאלה על הביצה והתפוח היא סתם שאלה מטומטמת שנלקחה משיר של כוורת
מה זאת אומרת שלא בחרת בהן? אז למה את לומדת את המגמות האלה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדג של אח שלך התאבד??
היית צריכה 25 דקות כדי לענות על השאלון? (Mission: accomplished. גרמתי למישהו לבזבז זמן יקר מחייו על מטרה מטומטמת
)

Lady Madrid

New member
טוב אני אחשוב על זה

ואני בכיתה של הסתומים בבצפר (מב"ר, אתגר...) אז לא בדיוק נתנו לנו לבחור את המקצועות בחירה
ולאח שלי היו 2 דגים, אחד מת והשני קפץ מהאקווריום מרוב דיכאון
אלו היו 25 הדקות הכי מהירות בחיי

Adimenzer1

New member
אוי. באסה.

אצלנו מכריחים את מב"ר ללמוד גיאוגרפיה, והם עושים רק מקצוע מורחב אחד...

הא, דמדומים

אני יכולה לצטט את כל הסרט. זה לא דבר שאני גאה בו מאד, ד'ו.
ואיך אפשר להעדיף פיקים על פני ספרים?

Lady Madrid

New member
כי כשאני קוראת פיקים

זה על אנשים שאני אוהבת.. למרות שזה דמיוני והכל זה כאילו אני קוראת על מישהו שאני מכירה, האמת שלא יודעת להסביר למה
והאמת שאני חושבת שראיתי דמדומים 10 פעם לפחות

אוה

הבנתי. ^^ (נונו, אז אם ראית את טוויילייט עשר פעמים לפחות, את לא יודעת את זה בעל-פה? מצד שני, מספיק לי לראות פעמיים סרט ואני זוכרת קטעים בעל-פה, אז אולי זו רק אני.
)

Lady Madrid

New member
אני סוגשל יודעת את זה בע"פ

וזה אחלה כישרון! כדאי לך לפתח אותו

Serena16

New member

1.שם: 2.כינוי: 3.גיל: 4:מין: 5.מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם: 6.כמה שנים יש לכם אינטרנט: 7.אינטרנט מהיר\רגיל? 8.צבע שער: 9.צבע עיניים: 10.צבע אהוב: 11.מספר אהוב: 12.אתר אינטרנט אהוב: 13.משקה אהוב: 14.משקה אלכוהולי אהוב: 15.דרך אהובה להעביר את הזמן: 16.מה הביא אתכם לפורום? 17.למה את\ה הכי מתגעגע\ת? 18.למי את\ה הכי מתגעגע\ת? 19.תכונה הכי רעה? 20.תכונה הכי טובה? 21.מעשה טוב שעשיתם בזמן האחרון? 22.מעשה רע ששעשיתם בזמן האחרון? 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם מששהו למען מישהו אחר בלי לצפות לתמורה? 21.מתי בפעם האחרונה עשיתם משהו בשביל מישהו שאתם לא מכירים בלי לצפות לתמורה? 22.מתי לאחרונה מישהו עשה משהו בשבילכם בלי לצפות לתמורה? 23.להקה אהובה? 24.זמר אהוב? 25.גיטריסט אהוב? 26.שחקנית אהובה? 27.שחקן אהוב? 28.סדרת טלוויזיה אהובה? 29.ספר אהוב? 30.אם לא היתם גרים פה , איפה היתם רוצים לחיות? , מדינה אחרת , עיר אחרת? 31.בחירה בחיים שהכי היתם רוצים לשנות? 32.מתי לאחרונה שמעתם ממישהו אחר עד כמה אתם חשובים לו? 33.מתי לאחרונה אמרתם למישהו אחר עד כמה הוא חשוב לכם? 34.כמה אנשים עולים לכם בראש כשנאמרת המילה שנאה? 35.אסוציאציה ראשונה שעולה לכם בראש למילה תקווה? 36.דרך אהובה לבלות ת'סוף שבוע? 37.מה הדבר הראשון שחשבתם עליו היום בבוקר? 38.הדבר האחרון שחשבתם לפני שנרדמתם אתמול? 39.השיר הכי מצחיק ששמעתם? 40.הבדיחה הכי מצחיקה ששמעתם? 41.הבן אדם הכי משעשע שהכרתם? 42.הבן אדם הכי מדכא שהכרתם? 43.השיר הכי עצוב ששמעתם? 44.תקווה , יש לכם , חסר לכם , מה היא בשבילכם? 45.מתי בפעם האחרונה מישהו באמת פגע בכם באיזו דרך? איך זה קרה? 46.כמה שעות ביום אתם נוהגים לעביר מול המחשב? 47.כמה אנשים יש לכם ברשימת איסיקיו? 48.מי האדם שהכי חסר לכם בחיים , מה הוא היה בשבילכם? 49.האם אי פעם גנבתם משהו? 50.האם אי פעם השאלתם משהו ולא החזרתם? 51.האם אי פעם השאלתם משהו ללא כוונה להחזיר? 52.האם אי פעם אהבתם מישהו חוץ מעצמכם? 53.האם אתם עדיין אוהבים? 54.האם הוא אהב בחזרה? 55.האם יש לכם מעגל של חברים הכי טובים? 56.מתי בפעם האחרונה שמעתם ממישהו את המילה תודה? 57.מתי בפעם האחרונה אמרתם למישהו תודה? 58. שלושה דברים שאתם אף פעם לא משאירים בבית: 59.מה או מי הביא אתכם להייד פארק? 60.בכמה פורומים אתם מבקרים בקביעות? 61.מה העיסוק המועדף עליכם בתוך האינטרנט? 62.תחביבים: 63.תחביבים שהייתם רוצים שיהיו לכם? 64.מקצוע שתרצו לאמץ בעתיד? 65.מקצוע שנוא? 66.כלי תחבורה מועדף: 67.מאמינים בגורל? 68.אהבה ממבט ראשון קיים\לא קיים? 69.אהבה בכלל , קיים\לא קיים? 70.אסוציאציה ראשומה למילה עתיד? 71.צבא , בעד או נגד? 72.קרבי בעד או נגד? 73.פוליטיקה , ימין או שמאל? למה? 74.איפה הייתם הכי רוצים להיות ברגע זה? 75.בחברת מי היתם רוצים להיות עכשיו? 76.אתם מאושרים כרגע? 77.מתי בפעם האחרונה באמת היתם מאושרים? 78.דיכאון , בעיה בגישה או חלק מהחיים? 79.מה היה הדבר האחרון שעיצבן אתכם? 80.מי היה האחרון שעיצבן אתכם? 81.מה זיכרון הילדות הראשון שלכם? 82.מי הבן אדם הראשון שאתם זוכרים? 83.נקודת מפנה\ארוע שהכי שינה אתכם שאתם יכולים להזכר בו עכשיו? 84.התאבדות? פתרון אפשרי , או אסור בשום אופן? 85.אם ידעתם שנשאר לכם שבוע לחיות , מה היה המעשה הראשון שהייתם עושים? 86.עונש מוות , בעד או נגד? 87.את מי אתם מכירים אישית מהפורום הקטן הזה? 88.מועדון אהוב לבילוי סוף שבוע? 89.חטיף אהוב? 90.ממתק אהוב? 91.בהמשך הדרך , לגור בבית או להתרחק כמה שיותר? 92.מה הכי מפריע לכם בלהשאר לגור עם ההורים? 93.מה לדעתכם היתרון הכי גדול בלגור עם ההורים? 94.מה הלהקה הראשונה שאתם זוכרים ששמעתם? 95.מה השיר הראשון שאתם זוכרים ששנאתם? 96.האם יש סגנון מוזיקה שאתם לא מסוגלים לשמוע? 97.האם יש אדם שאתם לא יכולים לסבול להיות בקרבתו? 98.האם קרה פעם שמשהו הצחיק את כולם חוץ ממכם? 99.האם אתם נוהגים לצחוק מדברים שלא מצחיקים אחרים? 100.ואחרון חביב , מה גרם לכם לענות על השאלון הזה?

למעלה