הקורבן

ריהותם

New member

למה החלטת לחזור לפורום פתאום? למה הלכת מהמפגש בפתאומיות ובמהירות? מתי את מתגייסת? האם את מתרגשת מהגיוס? כמה אחים ואחיות יש לך? למה יש לך ספר של The Wanted?! אילו תחביבים יש לך? ספרי עובדה רנדומלית על עצמך מהו המאכל האהוב עלייך? מהו המשקה האהוב עלייך?

Hadar AllStar

New member
תשובה

למה החלטת לחזור לפורום פתאום
? כי התפנה לי זמן,כוח וסבלנות...כי מאסתי במקפליי לזמן דיי ארוך...[זאת לדעתי אחת הסיבות שמעריצים עוזבים אותם] וגם אין לי ממש מה לעשות בבוקר...אז אני קוראת בפורום, ותמיד הייתי פה, רק לא הגבתי....
למה הלכת מהמפגש בפתאומיות ובמהירות
? לא הלכתי מהר, פשוט חיכיתי למטה עם מעיין וחברה שלך במשך יותר מחצי שעה, ולא היה לי כוח לחכות עוד, אז הן הלכו לחנות של TNT ואני עפתי לסנטר... וד"א- הגעתן לסנטר בערך ב-2 כשכבר הייתי בדרך הבייתה...
מתי את מתגייסת
? לא ידוע, יש לי פגישה עם הרופא הראשי בינואר, לסיכום פרופיל
האם את מתרגשת מהגיוס
? האמת שכן ולא... אבל נושא מסובך מבחינתי, ולכן את התשובה הארוכה והמסובכת לא אכתוב פה.
כמה אחים ואחיות יש לך
? אחות גדולה
למה יש לך ספר של The Wanted
?! כמו שאמרתי במפגש, הסופר שכתב את הספר, הוא החבר הכי טוב שלי!
מתה עליו אני! [והוא נשוי]
אילו תחביבים יש לך
? מוזיקה בעיקר... ולצייר נופים...
ספרי עובדה רנדומלית על עצמך
- אמממ... אני כותבת...[שירים,סיפורים (יותר נכון פאנפיקים,וכן על מקפליי) ועוד]
מהו המאכל האהוב עלייך
? אמממ....צ'ילי של אמא!
יאמיייי......
מהו המשקה האהוב עלייך
? מים.... עד כמה שזה נדוש...מים וסודה!

That McGirl

New member

מתי הכרת את מקפליי ? איך הכרת את מקפליי ? איזה שיר את הכי אוהבת של מק ? איזה שיר את הכי פחות אוהבת של מק ? איזה אלבום את הכי אוהבת של מק? איזה הכי פחות? מי הפייב שלך ? למה דווקא אותו? מקפליי היא הלהקה האובה עליך ? אם לא אז מי כן ? איזה תמונה של מק את הכי אוהבת ?

Hadar AllStar

New member
תשובה

מתי הכרת את מקפליי
ואוו...לפני הרבה הרבה זמן...טיפה יותר מ-4 שנים...אני חושבת איך הכרת את מקפליי
אחותי שמעה מקפליי לפניי, שנאתי אותם מאודדדד..... ואז יום אחד כאשר חיכיתי לאוטובוס התחלתי לשיר את BW וקלטתי שאני אוהבת אותם....
איזה שיר את הכי אוהבת של מק
משתנה לפי תמאי מזג האוויר [אני לא צוחקת] ולפי מצב הרוח שלי בזמן אותו מזג האוויר... (לדוגמא: חורף
SG וזה כי אני במצב רוח סבבה.... BW
מצב רוח מבאס כזה) איזה שיר את הכי פחות אוהבת של מק
האמת שאת רוב השירים מ- above the noise אני לא ממש מתה עליכם... איזה אלבום את הכי אוהבת של מק
אני לא אגיד מושן..למרות שזה מה שקופץ לי לראש...אבל מבחינת DVD אני מתה על ה- GH כי יש שם את כול השירים שאני אוהבת... חוץ מ- not alone שנמצא רק במושן....
איזה הכי פחות
אני לא ממש אוהבת above the noise לא מתחברת...סוריי... מי הפייב שלך
דאגיש
למה דווקא אותו
טוב, אז אני לא צוחקת אבל יש לי משיכה לבאסיסטים קטנים... כלומר ללהקות שהבסיסט שלהם הוא קטן....[alltarweekend לדוגמא
קאמיייייי
] מקפליי היא הלהקה האובה עליך
אחת מהן..... אם לא אז מי כן
אין לי להקה ספציפית...אבל אני כן יכולה להגיד שאלסטאר וויקנד ווסטליף הם חלק מה- TOP שלי
איזה תמונה של מק את הכי אוהבת
שאלה תודה.... בתמונות ממועדון ה- G-A-Y..... *ריייירררררררר*
אפשר למות מזה

RockinKeren

New member

~על מקפליי~ פייב: שיר אהוב: דיסק אהוב: DVD אהוב: קאבר אהוב: תמונה אהובה: תקופה אהובה [מבחינת מראה]: קליפ אהוב: סרטון אהובה: ~דברים אהובים~ להקה אהובה: זמר אוהב: זמרת אהובה: שיר אוהב: תוכנית אהובה: ספר אהוב: סרט אוהב: בעל חיים אהוב: צבע אהוב: מאכל אהוב: חג אהוב: ערוץ אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: ~או או~ שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? קיץ או חורף? סתיו או אביב? ראש1 או מעריב לנוער? סרט בבית או בקולנוע? דוקטור הו או טורצ'ווד? הדוקטור ה10 או ה9? הדוקטור ה9 או ה11? הדוקטור ה11 או ה10? איימי או רוז? צרפת או גרמניה? ספרד או איטליה? ~10 דברים~ 10 שירים אהובים 9 דברים שאת מתה לעשות 8 דברים שבחיים לא היית עושה 7 מאכלים אהובים 6 תוכנית אהובות 5 סרטים אהובים 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם 3 חברות טובות 2 מילים מתארות אותך 1 רגע שאת בחיים לא תשכחי

Hadar AllStar

New member
תשובה

~על מקפליי~
פייב: דאגיש!
שיר אהוב: כמו שאמרתי מקודם... תלוי במזג האוויר ובמצב הרוח שלי.... דיסק אהוב: אני חושבת שאני אגיד R:A DVD אהוב: GH קאבר אהוב: ואוו....קשה....HELP תמונה אהובה: אממ.....כמו שאמרתי קודם כול התמונות שלהם ממועדון ה- G-A-Y....
תקופה אהובה [מבחינת מראה]: תלוי במראה של מי.... כולם חוץ מדאגי ב- MITO אבל של דאגי אני אוהבת מהתקופה של ה- GH קליפ אהוב: ואוו.....יש הרבה....כרגע... טרנסלבניה..חחחח...דאגי בשמלה...
סרטון אהובה: את האמת....זה קשה, אבל זה מצחיק אותי |הלינקhttp://www.youtube.com/watch?v=ePXOjWT_7O0
~דברים אהובים~
להקה אהובה: אין אחת כזאת... זמר אוהב: אני אגיד john barrowman זמרת אהובה: אמ...אין לי אחת רשמית... מה שאני אוהבת אני שמה בטלפון שלי... שיר אוהב: תלוי במצב הרוח שלי... בכללי תוכנית אהובה: doctor who, torchwood ספר אהוב: john barrowman autobiography שני הספרים... וכמובן את של the wanted! סרט אוהב: בעיקר סרטי קומדיה,קומדיה רומנטית... וסרטים של כריסטמס כי זה מגניב! בעל חיים אהוב: אני אוהבת חיות בכללי
צבע אהוב: בחצי שנה האחרונה
כחול
מאכל אהוב: צ'לי של אמא כמו שאמרתי
חג אהוב: סוכות
כי אז עושים את החג אצל המשפחה לש אמא הנפלאה
מהצד של אבא שלי יש רק פוצים וסנובים של אנשים [יש לי 40 בני דודים מצד אבא,נכון לתקופת עבודת השורשים בכיתה ח'
]
ערוץ אהוב: BBC ONE, ואמ...מהארץ אני אגיד ערוץ דיסני...כי אז אפשר להזיל ריר על סטרלינג נייט...מיאווו...
שם אהוב לבן: ישל י שניים: James, Ron שם אהוב לבת: Kelly
Clara למרות שהייתי מעדיפה לכתוב את זה עם....אבל שיהיה....
~או או~
שוקו או קפה? קפה
שמש או ירח? ירח
חם או קר?
חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? להתעורר לילה או יום? תלוי לשם מה..אבל בעיקרון אני בנאדם של יום חושך או אור? תלוי בתקופה... טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל דאאאהההה...... ים או ברכה? ים
רק אם בת הדודה שלי מקנדה משכנעת אותי להיכנס למים... אבל תכלס בריכה קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו... [נולדת בסתיו
] ראש1 או מעריב לנוער? תזכירו לי מה זה?! אני אגיד מעריב לנוער כי זה מה שאני זוכרת סרט בבית או בקולנוע? תלוי איזה סוג סרט...אבל בעיקרון בבית דוקטור הו או טורצ'ווד? כלבה! את יודעת אני לא יענה לך על זה... הדוקטור ה10 או ה9? 10 הדוקטור ה9 או ה11? 11 אני לא סובלת את כריסטופר... הדוקטור ה11 או ה10? 10 [מתה על שנייהם...אבל סקוטי...אין מה לעשות] איימי או רוז? שתייהן מעצבנות...רק Captain Jack Harkness צרפת או גרמניה? את שתיהן אני לא אוהבת XD ספרד או איטליה? איטליה!!!! ווהווווו..........*ישליחבריםאיטלקיםחמודים* או לפחות אחד מהם....
~10 דברים~
10 שירים אהובים: לכתוב,לצייר,לזייף בשירה כאשר רואים DVD שאני אוהבת, לרקוד כמו מפגרת כשהשיר שאני אוהבת מתנגן ברקע,לצרוח,לריב,להציק ולחרפן,לנשוך 9 דברים שאת מתה לעשות: לצלול שוב עם דולפינים,ללמוד לדבר כמו בנאדם נורמלי באיטלקית,להכין ארוחת ערב טובה למשפחה שאמא גם תאכל ממנה XS,לא לריב עם אחותי למשך יום שלם,לטוב לורונה,לטוס לארה"ב,לסיים צבא,ולהכיר משהו שאני באמת אוהב.., ולחזור שוב ללונדון! 8 דברים שבחיים לא היית עושה: אם את מתכוונת לדברים שאני בחיים לא יעשה אז הינה: לצלול עם כרישים,סנפלינג,לטוס לאפריקה,לטוס לבד לחו"ל,לבגוד באהבת חיי [כשיהיה אחד כזה],לגנוב,לקפוץ באנדי,ולעשות אומגה... 7 מאכלים אהובים:
,
, צ'ילי של אמא, סנוויצים של אבא, סלט, עוף בתנור של אמא, ופסטה טעימה שאחותי עושה עם פיטריות ותירס יאמי... 6 תוכנית אהובות: doctor who, torchwood, robin hood, merlin, jonathan ross show,ellen DeGeneres show 5 סרטים אהובים: החופשה, 27 שמלות, אייס ונטורה 1, אייס ונטורה 2, המפיקים 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם: ורונה, פיזה, קליפורניה, ניו-יורק 3 חברות טובות: מורצ'יייייי, נמנמית.....[זה חייב להיות רק בנות
] ובן אחד [שמאוד] מחובר לצד הנשי שלו שקוראים לו מסי [לא, לא mEssi לא
~קרן תנשמי~ אלא mAssi] 2 מילים מתארות אותך: גאונה מטורפת... [mad genius] 1 רגע שאת

Hadar AllStar

New member
אמאשלו זבל של התפוזבל!

הוא צינזר לי את התשובה האחרונה! $#^$%&%$&#@##@$@#%@@#%^%#^**&# ארגגגגג SO רשמתי: 1 רגע שאת לא תשכחי: שניצחתי בהתערבות עם אבא ולכן זכיתי לטוס ללונדון שוב!!!! ערך מלא ראו ב-
כשחזרתי מלונדון בפעם הראשונה שחזרתי מלונדון אמרתי לאבא שלי...שנה הבאה אני חוזרת, זה לא הספיק לי! אני רוצה עוד! אז הוא אמר שאין סיכוי שאני אטוס...אמרתי לו "אוקי, בוא נתערב שאם יהיה לי מספיק כסף לבזבז ולגור בלונדון למשך שבוע שלם לי ולטל, אתה תשלם על הכרטיסי טיסה.... לבסוף עבדתי, השגתי כסף, והוא הפסיד בהתערבות ובכסף...XDDD חחחח ~הוא שילם על כרטיסי הטיסה~ וטסתי שוב!

למעלה