שרשור משולש

MamoOoshA

New member
שרשור משולש

שלושה דברים טובים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות:
שלושה דברים רעים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות:
שלושה שירים של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה:
שלושה שירים לא של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה:
שלושה אנשים שהפכו לכם את התקופה האחרונה לקצת יותר שקטה:
שלושה דברים שיש לכם להכניס ל-To do list שלכם: יין יישמח לבב אנוש, ואשה כמו חור בראש. [וגבר פי שלוש!
]
גיל.

Edenlempert1

New member
מעוז צור וחארטות כאלה..

שלושה דברים טובים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות: מוצש האחרון ההופעה ביפעת מורידים תג'בס ב5 בינואר שלושה דברים רעים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות: הגבס ברגל שעות שינה לא מסודרות שיעמום שלושה שירים של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: סאמבאדי אלס ג'קי לייב פעמון מלחמה שלושה שירים לא של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: וואלה רק היהודים שלושה אנשים שהפכו לכם את התקופה האחרונה לקצת יותר שקטה: מורין אמית חי שלושה דברים שיש לכם להכניס ל-To do list שלכם: למצוא מה לעשות בסילבסטר למצוא תעסוקה לשיעמום לקום בשעות סבירות

lotemy

New member
"רואים הכול עלי.."

שלושה דברים טובים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות: העיפו את תום. השגתי משהו שרציתי ממישהו שלושה דברים רעים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות: הצבא, הנאפיס, הזוגיות, המצבי רוח, האני העצמי. שלושה שירים של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: אני רואה דם, לעוף, אמן שלושה שירים לא של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: חושך- אביב גפן, זוהרים- אביב גפן , אתה תחזור- אפרת גוש שלושה אנשים שהפכו לכם את התקופה האחרונה לקצת יותר שקטה: מתן, יובל. שלושה דברים שיש לכם להכניס ל-To do list שלכם: רופא שיניים, לפרמט את המחשב, לצאת לחופש.

מפתחSoul

New member

שלושה דברים טובים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות: -טיול רכיבה משובח -סיימתי את אחת המטלות מהלימודים -סופ"ש אחרון עם אחת הבנות שעוזבת את המקום עבודה שלי. שלושה דברים רעים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות: -ברוך ה' הכל טוב. שלושה שירים של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: -יובגטו, סמבדאלס, עוד מעט שלושה שירים לא של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: -רץ אל האור \ עמדי, Reheb קאבר של מאיה לריהאנה, Brave Again \ מאיה. שלושה אנשים שהפכו לכם את התקופה האחרונה לקצת יותר שקטה: -חברים! שלושה דברים שיש לכם להכניס ל-To do list שלכם: -להכין עוד מטלה -ללמוד טוב -לסגור מינוס בבנק.

צריך לעבור פירמוט למוח!

שלושה דברים טובים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות: אלכוהול, האוזניות חזרו מהתיקון שלושה דברים רעים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות: Just When I Think I'm Out, They Pull Me Back In, היא החליטה לוותר, נראה לי שאני דלוק על הבחורה הלא נכונה שלושה שירים של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: אינטרמת, פעמון מלחמה אקוסטי, Dont Like שלושה שירים לא של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: Day dog are over-Florence And The Machine, מי אם לא אני- בית הבובות, say hello to heaven-temple of the dog שלושה אנשים שהפכו לכם את התקופה האחרונה לקצת יותר שקטה: החיוך של המשפחה שלי, החברים שמנסים לפענח, המר המתוק. שלושה דברים שיש לכם להכניס ל-To do list שלכם: 3 הדברים עליהם עומד העולם: אלכוהול, סקס ואוכל!

Era Mafnuka

New member
אז איך זה שאני מחפשת תשובה ולא מוצאת?..

שלושה דברים טובים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות: גדנ"ע, עברה חצי מהשנה (בבצפר) הבלתי מוגדרת הזאת, תחרות בסוסים. שלושה דברים רעים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות: בלאגן בראש, בלאגן בלב, לחץ מטורף.. שלושה שירים של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: יכול להיות, WDYG, אמן שלושה שירים לא של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה: Girl- The Beatles, אוטו זבל- הבילויים, Hello- Evanescence שלושה אנשים שהפכו לכם את התקופה האחרונה לקצת יותר שקטה: עמית, תומר, קשת שלושה דברים שיש לכם להכניס ל-To do list שלכם: רק דבר אחד- לתת לעצמי לנוח לפעמים ><

mrs sea

New member
שנינו יחדתחת מטרייה אחת..

3 טובים: חופש הופעה ריקונקט 3 רעים: השקעה זבל אידיוט 3 היהודים: המאה העשרים
לפעמים. להיות 3 לא היהודים: פרח לילה jar of hearts רומר הז איט 3 אנשים: תמה המושבניקיות הפלפלית. 3 דברים לעשות: לסיים ש.ב למצוא זמן למצוא איך אני מגיעה לרידינג

MamoOoshA

New member
כל אחד יכול להיאבד בשגעון

[כשזה בא מבפנים]. שלושה דברים טובים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות:
לומר פנים-אל-פנים דברים שהיו סגורים המון זמן [ולשמוע דברים דומים גם מהצד השני].
להיות "הצלמת גיל מרעלי".
להיות גאה בעצמי. שלושה דברים רעים שקרו לכם לאחרונה/עומדים לקרות:
דאגות לסביבה שלי.
ההבנה שלא באמת עברתי את זה.
העייפות המצטברת. שלושה שירים של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה:
לא קל.
מחפש תשובה.
הזמן שלך. שלושה שירים לא של היהודים שהכי מתנגנים אצלכם לאחרונה:
על הגשר הצר - שילה פרבר.
כל אחד יכול - ירמי קפלן.
ספרי לי - דניאל סלומון. שלושה אנשים שהפכו לכם את התקופה האחרונה לקצת יותר שקטה:
ספיר שלי.