החוליה החלשה - ילדים

Jimmy Kane

New member
החוליה החלשה - ילדים

המשחק בשיתוף פעולה עם X יו יו S :) אז נתבקשתי להודיע שנגמר החוליה החלשה של נשים ושברי זוכה ברוב מוחץ של קולות
אז הגיע הזמן לבדוק מי פה מהילדים האהוד ביותר אז הנה הרשימה ג'ולי מאייר אמ ג'יי דלפינו אנדרו ואן דה קאמפ דניאל ואן דה קאמפ פרסטון סקאבו פרקר סקאבו פני סקאבו פייג' סקאבו חואניטה סוליס סיליה סוליס טרברס מק'ליין (הבן של אידי) אוסטין מק'קאן(האחיין של אידי) דילן מייפייר גרייס סנצ'ז(הבת הביולוגית של גבי) ג'ני האנטר מקדרמוט (הבת של בוב ולי) קיילה האנטינגטון זאק יאנג סאם אלן(הבן של רקס מחוץ לנישואים עם ברי) לילי הלם(התינוקת המאומצת של גבי שנלקחה בעונה 2) מת'יו אפלווייט(הבן של בטי) קיילב אפלווייט(הבן האוטיסט של בטי) אנה סוליס דני בולן צ'ארלי ג'יימס(הבן של קית' שיצא עם ברי בעונה 7) בנג'מין כץ(הבן של דניאל, הנכד של ברי) פטריק סקאבו(התאום של פייג' סקאבו שלא נולד בעקבות תאונת המטוס) אוון מאייר(הבן של קארל, בגיל של אמ ג'יי) זהו, תרשמו 5 שמות שלדעתכם הם לא צריכים להמשיך במשחק. התוצאות והמשך המשחק יהיה בערב יום חמישי 5.1.

אני יודעת מי אני רוצה שישאר אחרון

בכל מקרה, נוציא קודם את הלא מוכרים כל כך: אוון מאיר פטריק סקאבו (אתם לא נורמלים
) צ'ארלי ג'יימס מת'יו אפלווייט(הבן של בטי) קיילב אפלווייט(הבן האוטיסט של בטי)

snavgm

New member
ברור!

גם האפציה שלי - לגמרי! MJ-
איך יש לנו טעם דומה.

adii1201

New member
אפרת התפטרה עקב זכייתה של ברי?

סיליה סוליס
דילן מייפייר
אוון מאייר
זאק יאנג (אני מצטערת הוא מעלה לי את הסעיף)
בנג'מין כץ (הילד אידיוט סליחה)

LeAnnDylan

Well-known member
וטפ?! מי אלה בכלל!

אני אוהבת רק את דילן וג'ולי. אפשר להרוג את כל השאר! אבל לצורך הענין הנה 5: קיילה
(שתיחנק ביסורים) חואניטה
(כן אני גזענית. לא סובלת אותה) סיליה
(כנ"ל) אוון
(מי זה בכלל?!) פטריק סקאבו
(לא אתם לא אמיתיים...)

אני בשוק!!!! בגלל שלא היה לי זמן לפורום

לאחרונה, ככה לעשות גמר בלעדי? לא יפה. אבל זה עוד כלום, לעומת העוול הנוראי של הזכייה ההזויה של... ברי?????!!!
נפלתם על הראש????????????? היא על גבול המכוערת ויש לה אופי נוראי
. בעונה הראשונה היא נראית כמו אחת שצריך לאשפז אותה. ועכשיו אגיד את דעתי גם על השאר, למרות שלא שאלתם. אם התחרות על יופי, אז ברור שקתרין זוכה.
לינט היא מלכה, והיופי שלה עולה עם העונות. והחשוב מכל- אני יודעת שאני בדעת מיעוט- אבל מה כולכם רוצים מסוזן???נכון שלאחרונה היא קרצייה, אבל כולם בעונה האחרונה על הפנים. היא כמעט היחידה שאכפת לה מאנשים, היא אנושית ומתחשבת, ולא פוגעת בכל סביבתה כמו גבי וברי (
). וכמובן- היא נשואה לחתיך של הסדרה
, שזו זכות בפני עצמה. והאמת שאפילו לקח לי עונה שלמה כדי לשים לב שהנחיריים שלה לא סימטריות (ומאז קשה לי להתעלם מזה), מה שבאמת מזכיר מייקל ג'קסון. אבל חוץ מהאף היא יפה וגבוהה (שלא כמו גבי) עם גוף יפה (ונכון שהיא קצת יותר מדי מחצינה אותו, נראה לי עם הכי הרבה הלבשה תחתונה, אבל היא לא פרובוקטיבית כמו אידי.) אז תגידו, יש לי בכלל סיכוי למצוא שותפים לדעה, ולהקים קבוצת תמיכה? בטח חלק מהפורום שכן אוהד את סוזן פשוט מפחד להביע את דעתו, מחשש מה שיחשבו עליו, אז לא יהיה לי סיכוי לקבל תמיכה בפומבי (אפשר במסר... כדי שלא יסקלו אתכם.) ומי שלא אוהב אותה (רובכם)- אשמח לסיבות. (לא שאין, אבל להיות קצת מגושמת זו לא סיבה שישנאו אותך) ולעניינינו- מראש אני אומרת שהזוכים צריכים להיות אמ.ג'יי או פני. ולא , אני לא משוחדת בגלל האימהות שלהם...

LeAnnDylan

Well-known member
את יכולה להאשים רק את עדי

בגלל המחלה שלה לפליסיטי היא דאגה להעיף את כל הכוסיות בעזרתם של כל מיני חברים דימיוניים שלה. בסוף, מברירת המחדל שהותירו לנו, בחרנו בברי ובצדק. אם זה בין לינט לברי ברור שברי שווה יותר!

אז עדי אשמה בזה שכולם שונאים את סוזן?

ומה ברירת מחדל? לבחור בין לינט לברי? מה הקושי? ברור שלר ברי... לבחור בין גבי לברי? ברור שלא ברי... לבחור בין סוזן, קתרין, ברי? ברור שלר ברי... לבחור בין רנה לברי? טוב, פה דווקא ברי זוכה אבל רק בגלל שרנה ממש דוחה. לא מבינה אתכם אנשים. באמת, אין לכם טעם...

על טעם וריח........

ברי מדהימה!! אין לי כוח כ"כ לפרט, אבל אני אוהבת אותה, וחוץ מזה שהיא ניסתה להרוג את מייקל(בחיים אחרים) שזה כבר יאמר לזכותה

adii1201

New member
איפה היית איפה

וזה לא מה כולכם רוצים, זה מה אני רוצה. אני סתם גוררת אנשים אחריי
(על מי אני עובדת, חצי מהאנשים לא סובלים אותה
)

snavgm

New member
זה כמו לא להצביע.. ולבכות מי נבחר לכנסת.

איפה היית?
סוף סוף מישהיא מבינה עינין שיודעת שבנושא יופי -קתרין הייתה צריכה לנצח. אבל איפה היית? ןאני נותרתי לבד במערכה להצביע עבור קתרין.. וגם בעיני סוזן יפה. בטח יותר מגבי. ולינט משהו.. אבל קתרין..

למרות שעוד לא סלחתי לכם על ברי

אוריד את החמישיה שלי- השנואים ביותר- זאק קיילה השוליים ביותר- פטריק סקאבו לילי הלם ואחרון- אוון מאייר, סתם כי אני שונאאאאאת את אבא שלו.

למעלה