אני בשוק!!!! בגלל שלא היה לי זמן לפורום
לאחרונה, ככה לעשות גמר בלעדי? לא יפה. אבל זה עוד כלום, לעומת העוול הנוראי של הזכייה ההזויה של... ברי?????!!!
נפלתם על הראש????????????? היא על גבול המכוערת ויש לה אופי נוראי
. בעונה הראשונה היא נראית כמו אחת שצריך לאשפז אותה. ועכשיו אגיד את דעתי גם על השאר, למרות שלא שאלתם. אם התחרות על יופי, אז ברור שקתרין זוכה.
לינט היא מלכה, והיופי שלה עולה עם העונות. והחשוב מכל- אני יודעת שאני בדעת מיעוט- אבל מה כולכם רוצים מסוזן???נכון שלאחרונה היא קרצייה, אבל כולם בעונה האחרונה על הפנים. היא כמעט היחידה שאכפת לה מאנשים, היא אנושית ומתחשבת, ולא פוגעת בכל סביבתה כמו גבי וברי (
). וכמובן- היא נשואה לחתיך של הסדרה
, שזו זכות בפני עצמה. והאמת שאפילו לקח לי עונה שלמה כדי לשים לב שהנחיריים שלה לא סימטריות (ומאז קשה לי להתעלם מזה), מה שבאמת מזכיר מייקל ג'קסון. אבל חוץ מהאף היא יפה וגבוהה (שלא כמו גבי) עם גוף יפה (ונכון שהיא קצת יותר מדי מחצינה אותו, נראה לי עם הכי הרבה הלבשה תחתונה, אבל היא לא פרובוקטיבית כמו אידי.) אז תגידו, יש לי בכלל סיכוי למצוא שותפים לדעה, ולהקים קבוצת תמיכה? בטח חלק מהפורום שכן אוהד את סוזן פשוט מפחד להביע את דעתו, מחשש מה שיחשבו עליו, אז לא יהיה לי סיכוי לקבל תמיכה בפומבי (אפשר במסר... כדי שלא יסקלו אתכם.) ומי שלא אוהב אותה (רובכם)- אשמח לסיבות. (לא שאין, אבל להיות קצת מגושמת זו לא סיבה שישנאו אותך) ולעניינינו- מראש אני אומרת שהזוכים צריכים להיות אמ.ג'יי או פני. ולא , אני לא משוחדת בגלל האימהות שלהם...