ריקודים!

loligoth

New member
ריקודים!

אני מחפשת חוג סלסה, באזור המרכז או השרון, שאחרי השיעור גם יש מסיבת תרגול. מישהי מכירה? הייתה? נהנתה? יש לי בעיה גם שהדברים האלה מתחילים דיי מאוחר בערב [סביבות 21:30] וממשיכים לתוך הלילה, ואין לי רכב. יש מקומות שמתחילים יותר מוקדם? עשיתי חיפוש באינטרנט אבל אני מעדיפה לשמוע חוות דעת ממישהו שהיה שם. מחכה לתשובות :]

Loony Moony

New member
אני הייתי השבוע בהוואנה

נחמד מאוד. דרך השלום 5. מתחיל ב21:30 אבל זה ליד עזריאלי ככה שאולי תסתדרי עם תחבורה ציבורית..

nettus

New member
קצת פלצני שם לטעמי

לפחות בשביל מישהי שרק מתחילה, אני הייתי שם פעם אחת ולא נהנתי שם, אף אחד לא הזמין אותי לרקוד כי רקדתי אולי חודש

loligoth

New member
דווקא התחבורה מעזריאלי לאזור שלי

מסתיימת בסביבות 9 ומשהו :( למה זה כלכך מאוחר? מה עם אנשים שעובדים וכל זה? אוף...

nettus

New member
אני אני אני אני

איפה בדיוק את מחפשת? יש מועדון מעולה בכפר סבא, אני הולכת לשם כל שבוע, ונהנת מזה מאוד... דברי איתי בפרטי אני יספר לך יותר פרטים

loligoth

New member
רוטב סלסה אולי? שמעתי עליו

מה את יכולה לספר לי? :] אני מאוד רוצה ללכת אבל עניין התחבורה בעייתי לי... אזור רעננה, הרצליה, כפר סבא, בת ים, תל אביב...

nettus

New member
דווקא תכוונתי ללקאסה

הסיבה שזה כל כך מאוחר כי זה ערב אנשים מניחים שאנשים עובדים ולכן זה מתחיל על כך מאוחר כדי שאנשים לא יהיו לחוצים עם הזמן (למרות שלדעתי 9 זה לא מאוחר, ושתדעי לך שיש מקומות שאפשר לרקוד בהם גם ביום שישי וגם ביום שבת כך שאין בעיה. ועדיין כדי שאני יעזור לך יותר עם מקום, תכווני אותי יותר באיזה עיר את רוצה. כי יש לך בפרדסיה, בכפר סבא, בת"א מלא מקומות, יש לך רחובות, ואני חושבת שנפתח אחד עכשיו אפילו בגבעת שמואל

loligoth

New member
ומה עם להתעורר בבוקר?

מה שבערים האלה יכול להיות לי טוב: אזור רעננה, הרצליה, כפר סבא, בת ים, תל אביב. אבל גם יום שישי ושבת לא טובים לי כי אז באמת אין תחבורה ציבורית. :/ תספרי לי על המקום?

nettus

New member
הינה הקישור לדף הפייסבוק שלהם

http://www.facebook.com/groups/salsa.la.casa/ ועם את באה דברי איתי אני יכולה לסדר לך הנחה. ולגבי לקום בבוקר אז יכולה לבחור מתי לחתוך, את לא חייבת להישאר עד 2 את יכולה ללכת ב 12, וזה לגמרי שווה את זה

the mush

New member
איך זה מתנהל?

זה חוג? זה מסיבה? משלמים פר חודש או פר כניסה?

nettus

New member
זה שיעורים פלוס מסיבה

וככה זה בכל המקומות, אני לא הייתי הרבה מקומות, אבל אני יודעת שלרוב מתחילים איזה רבע שעה של ריקודי שורות, לאחר מכן שעה שיעור, בכל מרמות, והסיגנונות, יש סלסה L.A ויש סלסה קובנית, שזה שני סיגנונות מאוד שונים אחד מהשניה. ואחרי זה יש מסיבה עד הלילה, יש מקומות שזה עד 4 לפנות בוקר עם לא מאוחר יותר. בעיקרון לרוב משלמים כל פעם על כניסה אבל אני מניחה שיש גם כרטיסיות, אני יודעת שיש איפה שאני רוקדת, שאת משלמת מראש, ואת מנקבת כל פעם שאת נכנסת. אצלי הסלסה הפכה ממש להתמכרות, אני חייבת את מנת הסלסה השבועית שלי, זה כיף לא נומאלי. מה גם שלרווקות שבנינו זה אחלה דרך להכיר בחורים, ועם לא אז סתם אנשים נחמדים, אני הכרתי מלא אנשים מהסלסה, בקצת זמן שאני רוקדת

loligoth

New member
את ממש עושה לי חשק ::(

זה נראה לי כיף לא נורמלי. אני אבדוק עד מתי יש אוטובוסים... באיזה ימים השיעורים של המתחילים?

nettus

New member
כל יום רביעי

וכל יום רביעי יש לך שיעורים מכל הרמות ואז את המסיבה וזה טוב, כי את כמתחילה יכולה לרקוד עם אנשים שהם כבר מנוסים, ועם מישהו יודע להוביל טוב, גם עם את לא יודעת לרקוד עדיין כי את בשיעורים הראשונים את תסתדרי... (היתרון בלהיות אישה
)

למעלה