התפקדות דצמבר!

MamoOoshA

New member
התפקדות דצמבר!

שם:
שיר החודש לא של היהודים:
דיסק החודש:
סרט החודש:
ספר החודש:
הופעת החודש:
תכנית טלוויזיה של החודש:
משהו שעשה לכם את החודש:
משהו שהרס את החודש:
האדם הדומיננטי עבורכם החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
איך עבר עליכם נובמבר?
אוהבים את חנוכה?
מאלה שאוהבים להדליק את הנרות, או סתם להראות נוכחות?
סופגניות?
עם/בלי ריבה/שטות אחרת במקום ריבה?
תכניות לסילבסטר?
מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (אקוסטית בזאפה ירושלים ב8.12, חשמלית בקיבוץ יפעת ב22.12)?
תמונה שלכם (?): "וכוכבים שדולקים ברקיע צונן בליל דצמבר צח הם שרים את שירם האילם הזקן החום שאני צמא לו כל כך" [חמי רודנר]. גיל
.

Edenlempert1

New member
נכה :(

שם:עדן גיל:18 עיסוקך בימים אלו?יושב בבית עקב רגל שבורה, כל המעוניין להגיע לשעשע מוזמן :) מיקום:נתניה שיר החודש של היהודים:סמבדי אלס שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש:פורטה סרט החודש:X ספר החודש:X הופעת החודש:ברל'ה, זאפה 1 זאפה 2 תכנית טלוויזיה של החודש:המרוץ למליון משהו שעשה לכם את החודש:עבודה, הופעות, אנשים טובים משהו שהרס את החודש:האמת שהיה פיקס עד שהחלטתי לשבור תרגל האדם הדומיננטי עבורכם החודש: מורין, אמית ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הופעות, ובעיקר לרבוץ בבית איך עבר עליכם נובמבר: ראה שלוש שורות למעלה אוהבים את חנוכה?כן סופגניות XD מאלה שאוהבים להדליק את הנרות, או סתם להראות נוכחות? אם אפשר לא להראות נוכחות גם עדיף סופגניות?XDDDDDD עם/בלי ריבה/שטות אחרת במקום ריבה?או ריבה או ריבת חלב תכניות לסילבסטר? רגל שבורה אנשים.... מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (אקוסטית בזאפה ירושלים ב8.12, חשמלית בקיבוץ יפעת ב22.12)?ירושלים כן, יפעת כנראה תמונה שלכם (?):

Edenlempert1

New member
סגרנו :)

לא יודע איך שחכתי מההופעה בב"ש, גם היא נכנסת להופעת החודש XD

SHIR04

New member
לזרוק את הכל וללכת

שם: שיר(ה) גיל: 18.5 עיסוקך בימים אלו? עובדת, שבוע הבא מתפטרת לאחר מכן מובטלת ואז צבא מיקום: ארץ ישראל שיר החודש של היהודים: כאילו שיר החודש לא של היהודים: אמ. "לבכות לך" של אביב גפן. "Cry me a river" של ג'סטין טימברלייק. בקיצור המון דמעות... דיסק החודש: הלהיטים של נירוונה.... סרט החודש: שלושת הימים הבאים ספר החודש:
הופעת החודש:
תכנית טלוויזיה של החודש: המירוץ למליון. מכבי תל אביב בכדורסל ליגת יורוליג+ הליגה האדריאטית משהו שעשה לכם את החודש: שופינג. משהו שהרס את החודש: יותר מדי דברים האדם הדומיננטי עבורכם החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מסיבת גיוס וצה"ל...ולהתפטררר איך עבר עליכם נובמבר? מזעזע. באמת אוהבים את חנוכה? כן
מאלה שאוהבים להדליק את הנרות, או סתם להראות נוכחות? להדליק, בטח שלהדליק! סופגניות? לצערי. למרות שעד עכשיו לא אכלתי
עם/בלי ריבה/שטות אחרת במקום ריבה? רק ריבה! ומה עם שאלה לגבי לביבות? גם לביבות! תכניות לסילבסטר? טרם נקבעו, זה כל כך רחוק... מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (אקוסטית בזאפה ירושלים ב8.12, חשמלית בקיבוץ יפעת ב22.12)? הייתי רוצה להגיע לאקוסטית בירושלים. אם היה לי איך.
תמונה שלכם (?): תמונה שצילמתי. כל הזכויות שמורות

MamoOoshA

New member
צודקת, שכחתי את הלביבות

[אבל זה רק כי מבחינתי הן לא קיימות
]

ספידי123

New member
לרוץ מהר לרוץ מהר לפני שיגמר

שם:נתנאל גיל:21 עיסוקך בימים אלו?חייל מיקום:פתח תקווה שיר החודש של היהודים עוד ארון אחד שיר החודש לא של היהודים:Draconian End of the Robe דיסק החודש:Draconian A Rose For The Apocalypse סרט החודש:אין ספר החודש:אין הופעת החודש:אין תכנית טלוויזיה של החודש:אחת אפס אפס משהו שעשה לכם את החודש:מרוץ חיל האוויר משהו שהרס את החודש:מרוץ חייל האוויר האדם הדומיננטי עבורכם החודש:אח שלי ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:חצי מרתון עמק המעיינות בית שאן איך עבר עליכם נובמבר?קר קקר אוהבים את חנוכה?כן מאלה שאוהבים להדליק את הנרות, או סתם להראות נוכחות?מדליק סופגניות?ממממעעעעוווודדד עם/בלי ריבה/שטות אחרת במקום ריבה?הכול ובעיקר ריבת חלב תכניות לסילבסטר?אין מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (אקוסטית בזאפה ירושלים ב8.12, חשמלית בקיבוץ יפעת ב22.12)?לא סגור על זה תמונה שלכם (?):

lotemy

New member
אם ביקשתי לברוח, אז הייתה לי ברירה.

שם: לוטם גיל: 19 עיסוקך בימים אלו? חיילת ומלצרית מיקום: באר שבע- תל אביב שיר החודש של היהודים: לעוף שיר החודש לא של היהודים: זוהרים- אביב גפן דיסק החודש: אין כזה.. סרט החודש: שאטר איילנד ספר החודש: אני כריסטאינה פ. הופעת החודש: ממ.. באר שבע תכנית טלוויזיה של החודש: חוק וסדר משהו שעשה לכם את החודש: ההופעה משהו שהרס את החודש: הצבא, הרגשות, המחשבות האדם הדומיננטי עבורכם החודש: מתן, יובל, אביה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ירושלים ויפעת. אולי חופשה עם אביה איך עבר עליכם נובמבר? טוב שעבר. אוהבים את חנוכה? אני בסדר עם החג. מאלה שאוהבים להדליק את הנרות, או סתם להראות נוכחות? ממ.. לא הדלקתי כבר כמה שנים טובות.. סופגניות? משמין עם/בלי ריבה/שטות אחרת במקום ריבה? אם כבר אז קצפת תכניות לסילבסטר? כרגע סוגרת בבסיס מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (אקוסטית בזאפה ירושלים ב8.12, חשמלית בקיבוץ יפעת ב22.12)? שתיהן תמונה שלכם (?):

new born1

New member
מתפקד!!!

שם: תומר גיל: 18 עיסוקך בימים אלו?: צבא! מיקום: נתניה שיר החודש של היהודים: מחפש תשובה שיר החודש לא של היהודים: evanescence-my heart is broken דיסק החודש: אין. סרט החודש: ניין ספר החודש: ניין הופעת החודש: מממ זאפות וכאלה? תכנית טלוויזיה של החודש: מממ המירוץ למיליון משהו שעשה לכם את החודש: תמיכה מחברים וכאלה משהו שהרס את החודש: אני רוצה לומר גיוס..XD אבל בימים האחרונים השתפר האדם הדומיננטי עבורכם החודש: כל החברס ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לנצל זמן חופשי כמה שיותר ולטחון שמירות כמובן איך עבר עליכם נובמבר?: קשה ומבלבל חח אוהבים את חנוכה?: בהחלט מאלה שאוהבים להדליק את הנרות, או סתם להראות נוכחות?: גם וגם סופגניות?: יאמי עם/בלי ריבה/שטות אחרת במקום ריבה?: בלי ריבה תכניות לסילבסטר?: שנגיע נגיע מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (אקוסטית בזאפה ירושלים ב8.12, חשמלית בקיבוץ יפעת ב22.12)?: אולי יפעת אם אני ישתחרר מהצבא איכשהו.. נקווה שיהיה טוב. אני צריך הופעה בדחיפות תמונה שלכם (?): "וכוכבים שדולקים ברקיע צונן בליל דצמבר צח הם שרים את שירם האילם הזקן החום שאני צמא לו כל כך" [חמי רודנר].

Era Mafnuka

New member
כל יום אותו דבר..

שם: עידן גיל: 15 וחצי עיסוקך בימים אלו? מנגנת ולומדת.. מיקום: ראש העין שיר החודש של היהודים: Where Do You Go, לפעמים. שיר החודש לא של היהודים: שגר פגר- הבילויים דיסק החודש: פחד מוות סרט החודש: וואי לא ראיתי סרט כבר מלא זמן >< ספר החודש: בשבילה גיבורים עפים הופעת החודש: רוני וודו!!! תכנית טלוויזיה של החודש: בונז משהו שעשה לכם את החודש: ההרכב המדהים שלי :) משהו שהרס את החודש: דברים שרציתי לספר ולא יכולתי.. האדם הדומיננטי עבורכם החודש: תמיר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תחרות בסוסים, ט"ש, חזרות. איך עבר עליכם נובמבר?סבבה כזה אוהבים את חנוכה?כן מאלה שאוהבים להדליק את הנרות, או סתם להראות נוכחות? להדליק לפחות איזה 5 חנוכיות סופגניות? ברור עם/בלי ריבה/שטות אחרת במקום ריבה? עם ריבה תכניות לסילבסטר? תוכניות לאיפה עוד אין אבל לעם מי כבר יש. מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (אקוסטית בזאפה ירושלים ב8.12, חשמלית בקיבוץ יפעת ב22.12)? נקווה שלקיבוץ יפעת >< תמונה שלכם (?):

מי מגיע לירושלים?

שם: אור צברי גיל: 20 עיסוקך בימים אלו? חייל מיקום: יבנה-רחובות-קריית עקרון-מיצד שיר החודש של היהודים: ילדים של החיים עם שלום חנוך שיר החודש לא של היהודים: ילד ירוק-שבק ס, On a plain-nirvana דיסק החודש: כל מיני שירים סרט החודש: הסרט היחידי שראיתי הוא אווטאר ספר החודש: אין הופעת החודש: ללא ספק, שבק ס בבארבי תכנית טלוויזיה של החודש: עספור משהו שעשה לכם את החודש: ההופעה, סחטנים וצחוקים! משהו שהרס את החודש: נהרסו לי האוזניות, אבל האחריות עדין תקפה! האדם הדומיננטי עבורכם החודש: אין מישהו מיוחד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חברים, חנוכה משפחתי וצבא איך עבר עליכם נובמבר? סבבה, כרגיל כזה אוהבים את חנוכה? סופגניות זה אח מאלה שאוהבים להדליק את הנרות, או סתם להראות נוכחות? לברך סופגניות? ברור עם/בלי ריבה/שטות אחרת במקום ריבה? ריבה, שונא את כל החרטה! ריבה זה מסורתי תכניות לסילבסטר? לא, מישהו מציע משהו? מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (אקוסטית בזאפה ירושלים ב8.12, חשמלית בקיבוץ יפעת ב22.12)? רוצה להגיע לאקוסטי בירושלים אבל מחפש עם מי לבוא! תמונה שלכם:

מפתחSoul

New member

שם: סול גיל: 24 עיסוקך בימים אלו? סטודנטית ועובדת עם נערות בסיכון מיקום: ארץ ישראל שיר החודש של היהודים: מחפש תשובה שיר החודש לא של היהודים: מאיה איזקוביץ - Is It Alright, עידן עמדי - רץ אל האור דיסק החודש: אין סרט החודש: לא רואים עלייך ספר החודש: הופעת החודש: תכנית טלוויזיה של החודש: עספור משהו שעשה לכם את החודש: הכפפות רכיבה שקניתי משהו שהרס את החודש: השפעת!!!!!! האדם הדומיננטי עבורכם החודש: האופנוע ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לסגור את המינוס כבר איך עבר עליכם נובמבר? קר אוהבים את חנוכה? כן! מאלה שאוהבים להדליק את הנרות, או סתם להראות נוכחות? להדליק סופגניות? בלי ריבה עם/בלי ריבה/שטות אחרת במקום ריבה? הכי טוב, נקי תכניות לסילבסטר? לא ידוע מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (אקוסטית בזאפה ירושלים ב8.12, חשמלית בקיבוץ יפעת ב22.12)? הלוואי...

MamoOoshA

New member
זה לא בידיים שלך.

שם:
גיל. גיל:
22. עיסוקך בימים אלו?
נציגת שירות לקוחות. מיקום:
מרכז. שיר החודש של היהודים:
לעולם מצידי, לא קל, לא יכול אחרת. שיר החודש לא של היהודים:
זמר מפוחית בביצוע שילה ומאיה, אין כמו האהבה שלך - דניאל סלומון, על הגשר הצר - שילה פרבר. man down - rihanna. דיסק החודש:
מתוק שחור - שילה פרבר, רבות הדרכים - דניאל סלומון. סרט החודש:
חתולים בצמרת בקופישופ האחרון באמסטרדם
ספר החודש:
לא היה. הופעת החודש:
היהודים בזאפות [אני חושבת שרביעי לוקחת] ודניאל סלומון בקפה ביאליק. היו גם היהודים בב"ש, אמיר דדון בפלורה, שילה ומאיה שרות אלתרמן ואדם בן אמיתי. תכנית טלוויזיה של החודש:
חברים, שני גברים וחצי, המירוץ למליון. משהו שעשה לכם את החודש:
לפתוח אותו באמסטרדם
שבוע מלא הופעות מיד עם הנחיתה, ובכלל כל ההופעות שהיו החודש עשו לי טוב, עוד בקשה להשתמש בתמונות שלי, לצלם קצת את היהודים אחרי מאות שנים בהן זה לא קרה, שיחות טובות, לקבל אנשים ומצבים חזרה לחיי. ההתגברות על הכאבים, להגיע למסקנות חדשות. ולהשלים עם העובדות. משהו שהרס את החודש:
הסופ"ש בין ה17-19. העובדות שאיתן נאלצתי להשלים. הרבה כאב. שבסוף לא נסעתי לבנות בקיבוץ. לראות את בועת אמסטרדם מנתפצת לי בפרצוף עם המראת המטוס, וההבנה שיעבור הרבה זמן עד שאחזור אליה שוב. האדם הדומיננטי עבורכם החודש:
חג'י שלי. ספיר אהובתי. אחותי הקטנה
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
הרבה הופעות, הרבה מוזיקה, הרבה אלכוהול והפתעות. הרבה חורף
איך עבר עליכם נובמבר?
דרס אותי. אוהבים את חנוכה?
איי לאב איט! מאלה שאוהבים להדליק את הנרות, או סתם להראות נוכחות?
אוהבת להדליק, בשנים האחרונות לא ממש יוצא לי אפילו להיות נוכחת. סופגניות?
יס יס יס! עם/בלי ריבה/שטות אחרת במקום ריבה?
רק עם ריבה. תכניות לסילבסטר?
נוט יט, אולי ירמי בלבונטין. מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (אקוסטית בזאפה ירושלים ב8.12, חשמלית בקיבוץ יפעת ב22.12)?
שתיהן
תמונה שלכם (?):
אמסטרדם

orian14

New member
אין שום דבר סקסי ברוקנרול...

שם: אוריאן גיל: עשרים ואחת עיסוקך בימים אלו? עבודה מועדפת כמבקרת כספים במלון רויאל ביץ' מיקום: אילת שיר החודש של היהודים: קח אותי טוטאלי שיר החודש לא של היהודים: עינייך היפות של זוהר ארגוב
...אוטוביוגרפיה, מדליק את הטלויזיה, ראיתי אותך ומכל הדברים הטובים של הכנסייה. Hold it against me, Up N down של בריטני דיסק החודש: פאם פאטל של בריטני ושורות של אנשים של הכנסייה סרט החודש: אני מוכרחה לראות את דמדומים החדש ספר החודש: אין לי זמן לזה הופעת החודש: פסטיבל הפסנתר בכיכוב כנסיית השכל...טוטאלית אחד הדברים המרתקים שזכיתי לראות תכנית טלוויזיה של החודש: ראיתי חצי פרק של מעושרות אם זה נחשב משהו שעשה לכם את החודש: פסטיבל הפסתר משהו שהרס את החודש: המקצה האדם הדומיננטי עבורכם החודש: סרג' נגה עפרה ואוריה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מה שוקרה באילת...נשאר באילת איך עבר עליכם נובמבר? טס אוהבים את חנוכה? חנוכה הוא ללא ספק החג המועדף עליי מאלה שאוהבים להדליק את הנרות, או סתם להראות נוכחות? אני חוגגת את חג חנוכה בטוטאליות סופגניות? יש סופגניות...ויש סופגניות עם/בלי ריבה/שטות אחרת במקום ריבה? ריבה...אולד סקול תכניות לסילבסטר? אני לבטח אעבוד מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (אקוסטית בזאפה ירושלים ב8.12, חשמלית בקיבוץ יפעת ב22.12)? לצערי לא...תהנו תמונה שלכם (?):

MamoOoshA

New member
בטוחה?

דווקא בפעם האחרונה שמישהי פה שמה קרמבו, היא השתמשה בו כצנזור למילה "קקי"

mrs sea

New member
אל תדאג, אני חולמת עלייך.. ומתעוררת עם כולם

שם:
גיל: 15 וכמעט תעודת זהות! עיסוקך בימים אלו? תלמידה. מיקום: צפון שיר החודש של היהודים:לפעמים אקוסטי ולהיות שיר החודש לא של היהודים: הפורטוגזי, בביצוע ניימר
דיסק החודש:
סרט החודש: דידומים 4
אכזבה.. ספר החודש: "המחברת הגדולה" הופעת החודש: רק הברל'ה
תכנית טלוויזיה של החודש: שני גברים וחצי עם אשטון, קוגר טאון משהו שעשה לכם את החודש: ציור, חורף
משהו שהרס את החודש: התנתקות, אכזבה האדם הדומיננטי עבורכם החודש:התאומטוסיק שלי, גיצ'י ואמא ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:חתונה!! ישיבת הורים._." איך עבר עליכם נובמבר? מבולבל, איטי מייאש ומיותר. אוהבים את חנוכה? לא. מאלה שאוהבים להדליק את הנרות, או סתם להראות נוכחות? משתדלים להראות נוכחות נפשית סופגניות?
עם/בלי ריבה/שטות אחרת במקום ריבה? תכניות לסילבסטר? כרגע לא, מקווה להופעה!!! מתכננים להגיע לאחת מההופעות הקרובות (אקוסטית בזאפה ירושלים ב8.12, חשמלית בקיבוץ יפעת ב22.12)?
תמונה שלכם (?): זכרונות מיוון.. עם האח

למעלה