עדכונים

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הודעה רשמית מטעם בי וג'יי על הולדת הבת

אז נכון שאנחנו כבר יודעים שביונסה ילדה בשעה טובה את בתה הבכורה ושמה Blue Ivy Carter. ביונסה וג'יי-זי, ההורים הטריים, שחררו הודעה רשמית מטעמם והיא פורסמה באתר הרשמי של ביונסה. הנה ההודעה: Hello Hello Baby Blue! We are happy to announce the arrival of our beautiful daughter, Blue Ivy Carter, born on Saturday, January 7, 2012. Her birth was emotional and extremely peaceful, we are in heaven. She was delivered naturally at a healthy 7 lbs and it was the best experience of both of our lives. We are thankful to everyone for all your prayers, well wishes, love and support. - Beyoncé & JAY Z

HanAn189

New member
הווו

זה ממש מרגש לקרוא כזה דבר, במיוחד שזה הודעה מהם ישירות אל המעריצים. מה זה 7 lbs?
משקל?

RTur

New member
ג'יי זי משחרר שיר שהקדיש לבתו הראשונה

השיר Glory שנכתב ע"י ג'יי זי שוחרר לרשת ופורסם גם הוא באתר הרשמי של ביונסה. את השיר ג'יי כתב לכבוד הולדת בתו הראשונה שלו עם בי. http://www.youtube.com/watch?v=rn_3Wf2q8jE

HanAn189

New member
אני מכור לשיר הזה |מזרק|

בהתחלה חשבתי הבכי של בלו אייבי זה חרטוט
עכשיו זה כ"כ מענג לשמוע את הבכי שלה
המילים יפות, הfeel השחור, ג'ייזי תמיד היה שפיץ.

RTur

New member
ביונסה מועמדת בטקס הBrit!

ב-21/2, בO2 ארנה שבלונדון ייערך טקס הבריט השנתי. ביונסה מועמדת בקטגוריית הזמרת הבינלאומית הכי טובה של השנה. שיהיה לה בהצלחה!

RTur

New member
האם גם ביונסה נאלצה לעבור הפלה בעבר?

אם להתייחס לטקסט שאותו שר ג'יי זי בשיר החדש ששחרר לרשת, Glory, על הולדת בתו המשותפת עם בי, כנראה שכן. הנה קטע מהטקסט: False alarms and false starts (ugh) All made better by the sound of your heart (yeah) All the pain of the last time I prayed so hard it was the last time http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4173475,00.html לא יודע עד כמה זה נכון ואם להתייחס לזה ברצינות, ניתן לפרש את זה בכמה דרכים. מה אתם אומרים?

HanAn189

New member
וואי

אני לוקח הכל בערבון מוגבל... אם זה נכון אז זה די מפתיע שזה לא דלף לתקשורת. תמיד דיברו עם ביונסה על הריון והיא חייכה כמו לא יודע מה וצחקקה. גם מוזר לי שכתבו שהלידה הייתה קיסרית כשB וJ כתבו באתר שהלידה הייתה טבעית

HanAn189

New member
זה ממש עצוב אם זה נכון

איך היא הרשתה לעצמה לרקוד ככה אם הייתה לה כבר הפלה
שאלות שאלות שאלות

RTur

New member
גם מאריה עברה הפלה וזה לא דלף לתקשורת

רק כשהיא סיפרה על זה בעצמה אחרי הלידה זה התגלה

RTur

New member
Love On Top מרוזלנד הועלה גם הוא לVEVO!

מתקפת הקליפים לא מפסיקה. אחרי 7 קליפים מהאלבום, גם שירים מתוך הדיוידי של רוזלנד בו בי מבצעת (כמעט) את כל האלבום "4" ממשיכים לעלות לערוץ הרשמי של ביונסה בVEVO. היה לנו את I Was Here, End Of Time, I Care ועכשיו גם Love On Top מצטרף לחגיגה. למי שעדיין אין את הדיוידי או שפשוט מתעצל להדליק אותו כל פעם, יכול להינות מביצוע מטורף של Love On Top עם כל 4 מודולציותיו! אני אישית כל פעם מחדש יוצא עם תחושת "וואו". תהנו: http://www.youtube.com/watch?v=ByLJstEo0fo&list=UU9zX2xZIJ4cnwRsgBpHGvMg&index=1&feature=plcp

HanAn189

New member
א י ז ו הופעה!

נכנסת לפנתיאון ההופעות המדהימות שהיו לביונסה
הופעה שמתארת את כל מה ששיש לביונסה ואני אוהב: קול, הנאה, שואו. ההופעה הכי טובה ב-LAR ביי פאר. תראו לי אחד שלא מחייך אחרי ההופעה
האמת זה די נוח שVEVO מעלים את הקטעים האלה ליוטיוב, ככה אני יכול לראות את זה באיכות טובה בלי לשים את הדיסק

למעלה