AmitNHB

New member
אוברים עבר את בדיקת הסמים הראשונה.

כעת נשאר לו לעבור בדיקה נוספת אשר תיערך עם הגעתו לארה"ב. נראה שהקרב יוצר לפועל בכ"ז

lionardo11

New member
וככה הוא הגיב לתוצאות הבדיקה......

נראה לי שהבודקים היו מסוממים בעצמם.......

וזה חדשות?

כי אם כן, המצב רע.. בעיני זה אמור להיות טריויאלי שלוחם עובר בדיקות סמים. אם הוא לא עובר זו הודעה חדשותית (כמו כלב נשך אדם מול אדם נשך כלב). יש לו רקע בלא לעבור בדיקות כאלה? אם כן, הוא לא אמור להיות מושעה מלהתחרות?

AmitNHB

New member
זה חדשות בגלל שהוא היה אמור לעבור בדיקה

מוקדמת יותר אבל לא היה זמין או משהו כזה. היה סיפור שלם ושמועות על כך שהוא לא הולך לקבל רישיון לקרב מול לסנר וכל מייי נבואות זעם.

AmitNHB

New member
הערכות ראשונות ל UFC 140:

480 אלף קניות. שזה גם מה שעשה הקרב של ג'ונס מול ראמפאג' פלוס מינוס. זהו לא מס' מדהים אך בהתחשב בתקופה גם לא כזה נורא. מדהים לחשוב שה UFC פתחו את השנה עם כמעט 800,000 לסילבה\בלפורט ולא עשו אף אירוע מעל 500,000 השנה בלי GSP או לסנר. מקור

elvis18

New member
מוזר ..

אם ג'ונס נגד מאצ'ידה וג'ונס נגד ראמפייג' מביא אותוט הדבר מה זה אומר על מאצ'ידה וראמפייג או על ג'ונס ?? כנראה ראמפייג' לא כזה מכניס כמו שחשבתי ... הייתי בטוח שהוא מכניס יותר , לגביי מאצ'ידה וג'ונס יצא אותו המספר ,מה שגורם לי לחשוב שמאצ'ידה וראמפייג' מעניינים את הקהל באותה מידה ?? לדעתי לא שמאצ'ידה ואמפייג' לא ממש רלוונטיים למכירות ומי שלא תשים נגד ג'ונס יביא את אותם המספרים ...480 אלף זה ממוצע לקרב של ג'ונס הסיבה שזה עלה אצלי במחשבה הייתה הידיעה שראמפייג' אמור להיות הרבה יותר אטרקטיבי לקהל ועדיין אני לא רואה הבדל במכירות . מעניין

elvis18

New member
השוואה בין קארדים ..

Nate Diaz vs. Takanori Gomi Ben Rothwell vs. Mark Hunt Matt Hughes vs. Josh Koscheck Jon Jones vs. Quinton Jackson Travis Browne vs. Rob Broughton זה המיין קארד של 135 ... בהשוואה אליו אני אשים א תהמיין קארד של 140 ! Mark Hominick vs. Chan Sung Jung Claude Patrick vs. Brian Ebersole Tito Ortiz vs. Antônio Rogério Nogueira Frank Mir vs. Antônio Rodrigo Nogueira Jon Jones (c) vs. Lyoto Machida כיצד הם יכולים להיות באותם מספרי קניות , ומה לדעתכם המשקל של ג'ונס בקנייה הזאת ?

AmitNHB

New member
גם מכירות ה WWE ברצפה

מכירות ה PPV של ה WWE כבר שנים שוברים שיאים שלילים אבל עם החזרה של ה"רוק" לסרבייבר סיריס, אחד האירועים היותר נחשבים של השנה ב WWE, היה אפשר לצפות ליותר מ 280,000 קניות. ...והמספרים של ה WWE, בניגוד ל UFC, כוללים קניות גם מחוץ לצפון אמריקה (במחירים מוזלים). אם לשפוט לפי הטרנד הרגיל כנראה שמדובר בפחות מ 200,000 קניות בארה"ב. מקור

yair_bar

New member
מנהל
אגב WWE

הם יוצאים להופעות באירופה בתחילת השנה. אם מישהו אוהב הם יהיו באבו דאבי, ספרד ועוד.

doom23

New member
רוב האירועים השנה היו לא משהו

חוץ מהאחרון שבאמת היה אחלה אירוע. כל האירועים השנה היו על הפנים חוץ מMAIN EVENT וCO MAINT EVENT בגלל זה הקניות יורדות הרוב ניהיה החלטות והאבקות וילדים קטנים שמתקוטטים. זה משעמם לא שווה בשביל אירוע עם קרב נוק אאוט אחד של 2 דקות לשלם כל חודש 50 דולר.

LORSIN

New member
דיברנו פה רבות על הסיבות, רוצה לעלות עוד אחת

דיברנו פה מלא על הסיבות, ויש המון סיבות ללמה המספרים בשנה האחרונה נמוכים מאד. עוד סיבה לדעתי זה הקאונטדאונים. פעם הם היו הדבר הכי מלהיב בחיים שלי, חיכיתי לקאונטדאון יותר מלקרב, הם היו מזה עושים לי את זה, היום.. אולי בגלל שאני כבר מכיר את כל הלוקשים, הקאונטדאונים פשוט נורא נורא בינוניים, חוזרים על עצמם.. לא מעניינים לא מבחינת תוכן ולא מבחינה גרפית.. למעט אחד שהיה נדיר, שוגאן נגד ג'ונס, הפרומו - היה מעולה, רמה מעל.

למעלה