כשהארי פגש את קטניס- עורו קומו!

N o R i K o

New member
כשהארי פגש את קטניס - האתגר השני!

ברוכים השבים, השווים והשוות! במקרה ושכחתם, בשבוע שעבר קרתה תקלה נוראה בתפוז שגרמה לקטניס, גייל, פיטה וכל היוצ"ב, באופן מוזר למדי, להיכנס לעולם של הארי פוטר. הצבנו בפניכם את האתגר הראשון, יצירת פרופיל לכל אחד מהקוסמים החדשים שלנו, ועמדתם בו בגבורה! גם בפורום HP השכן נראתה היענות לאתגר הראשון
אבל עכשיו מגיעים לאתגר האמיתי, הלא הוא... הוגוורטס!
"הוגוורטס, הוגוורטס, הוגי הוגי הוגוורטס, כולנו רוצים ללמוד, מזקן ועד טף, מקריח כמו דף, עד תינוק עם אפונצ'יק ורוד!"
"Welcome all of you to Hogwarts, I welcome all of you to school Did you know that here at Hogwarts we’ve got a hidden swimming pool?"​
אז הפעם הדמויות שלנו נכנסות לבית הספר הכי מגניב באנגליה (ובעולם כולו)! איך הן יתמודדו שם? מה יהיה השיעור האהוב על כל אחד? מי יהיה המורה האהוב על כל אחד? מי יבריז כדי ללכת להשתובב באגם וביער האסור? מי ישחק בקבוצת הקווידיץ'?
קצת מידע, לשירותכם:
שטח בית הספר: בשטח בית הספר, בנוסף לטירה, נמצאים מגרש הקווידיץ, האגם הגדול (שבתוכו יצורים שונים), חממות הצמחים והמדשאות. ישנו גם היער האסור שבו חיים קאנטורים, חדי קרן ועוד יצורים קסומים, ולידו הבקתה של שומר הקרקעות. היער האסור נקרא כך כי על התלמידים נאסר להיכנס אליו ללא אישור או מלווה. הטירה עצמה מתוארת כטירה ענקית בעלת מגדלים שונים, מרתפים, קומות רבות, ומלאת מעברים סודיים וחדרים מיוחדים. המדרגות בהוגוורסט זזות מעצמן כך שתתקשה לשנן את דרכך בטירה. מגורי כל בית נמצאים בחלק אחר של הטירה- גריפינדור במגדל שבקומה השביעית, הפלפאף ליד המרתפים, רייבנקלו במגדל המערבי וסלית'רין ליד הצינוק. בשנה החמישית נבחרים מכל בית בן ובת להיות מדריכים, האמורים להנחות את התלמידים בשכבות הצעירות- להם מוקצים חדרי אמבטיה מיוחדים עם בריכה של ממש, ברזים מיוחדים המגירים מתוכם קצף וסוגים שונים של סבון ועוד. גם קפטן קבוצת הקווידיץ' רשאי להשתמש בהם. במסדרון הקומה השלישית נמצא חדר הנחיצות, המופיע ברגע שמישהו זקוק לו ומכיל בתוכו דברים בהתאם לצרכיו ובקשותיו של אותו אדם.
משירותי הבנות בקומה הראשונה ישנו מעבר לחדר הסודות, חדר שהקים אחד ממייסדי בית הספר, סאלאזר סלית'רין, שהכיל בתוכו, עד השנה השניה של הארי פוטר בהוגוורטס, נחש איימתני מסוג בסיליסק- שנועד לעזור ליורשו של סלית'רין לשלוט בהוגוורטס ולנקות אותו מבני מוגלגים וחצויי דם.
שיעורים בהוגוורטס: שיקויים: נחשב לאחד המקצועות המורכבים ביותר בהוגוורטס, ונדרש לו דיוק רב. בשיעור זה רוקחים שיקויים ומגלים שלא רק מרכיבים נכונים הם המרכיבים שיקוי טוב, אלא גם אופן ההכנה, הכמות המדוייקת ולפעמים אף מילות קסם שצריכות להאמר בדיוק מושלם. את השיעור לימד במשך שנים רבות סוורוס סנייפ. שינוי צורה: מקצוע זה מלומד על ידי מינרווה מקגונגל, המתארת אותו כמקצוע הקשה ביותר בהוגוורטס. כפי שמשתמע משמו, בשיעור זה נלמדת אומנות שינוי הצורה, מגפרור שהופך למחט ועד קערה שהופכת לסנאי. לחשים: מקצוע זה מלומד על ידי פיליוס פליטיק. בשיעור זה מתרגלים את הלחשים הבסיסים יותר ופחות- זהו בסיס הלימודים של כל תלמיד בהוגוורטס. אסטרונומיה: מקצוע זה נלמד במגדל האסטורונמיה שהוא המגדל הגבוה ביותר בהוגוורטס. לא ידוע הרבה על השיעורים עצמם, אבל ההנחה היא שזה מאוד מזכיר לימודי אסטרונומיה בעולם המוגלגי. תורת הצמחים: מקצוע זה מלומד על ידי פומונה ספראוט, ישנם לפחות 3 חממות בהוגוורסט ששם נלמד המקצוע, של טיפול בצמחי שונים ולדעת להבדיל בינהם ולהשתמש בתכונותיהן בשביל הקסמים / שיקויים שאתה צריך. התגוננות מפני כוחות האופל: במקצוע זה לומדים התלמידים להתגונן מפני הדברים האפלים ביותר בעולם הקסמים, החל ממאפיינים של טרולים, ערפדים, אנשי זאב ועוד יצורים אפלים ועד בנוסף לומדים לחשי תקיפה והגנה. נחשב למקצוע מקולל משום ששנים רבות מורה לא לימד את המקצוע למעלה משנה. גילוי עתידות: מקצוע זה נתון לבחירה והוא נלמד החל מהשנה השלישית. השיעורים במקצוע זה מועברים לסירוגין על ידי סיביל טרלוני והקנטאור פירנזה. התלמידים לומדים גילוי עתידות באמצעות כדורי בדולח, קריאה בקפה, אותות אש, קריאה בקלפים וכד'. טיפול בחיות פלא: גם את המקצוע הזה ניתן להתחיל ללמוד החל מהשנה השלישית, וכשמו, לומדים בו על אורח החיים של חיות קסומות והטיפול בהן. תולדות הכישוף: מקצוע זה מלומד על ידי קאת'ברט בינס, שהוא רוח הרפאים היחידה שמשמשת כמורה. המקצוע נחשב כמשעמם ביותר ובעצם מקביל לשיעורי היסטוריה שלנו, רקעל קסמים וקוסמים מהעבר לחשים עתיקים: מקצוע זה מלומד על ידי בתשדה בבלינג וגם אותו ניתן להתחיל ללמוד בשנה השלישית כמקצוע בחירה. כשפומטיקה: מקצוע זה מלומד על ידי ספטימה וקטור. זוהי המתמטיקה של הקסם- איך מרכיבים כישופים, מה צריך כדי שמילה תהפוך ללחש וכד'. גם זה מקצוע הניתן לבחור החל מהשנה השלישית. לימודי מוגלגים: מקצוע המלמד את הקוסמים על המוגלגים ועל דרכיהם השונות מדרכי הקוסמים. מקצוע בחירה גם כן. תעופה: מקצוע המלומד ע"י מאדאם הוץ', שגם אחראית על שפיטת טורניר הקווידיץ' בבית הספר. על פי התיאור בספרים ההנה היא כי המקצוע נלמד רק בשנה הראשונה של הלימודים, אך יש הסבורים שזהו בעצם שיעור הספורט של הקוסמים והוא ממשיך לאורך השנים.
על אף שמצוינים שמות המורים, אתם מוזמנים להשתמש בדמיונכם הפרוע ולהפוך גם את הדמויות שלנו למורים בהוגוורטס.
קווידיץ': קווידיץ' הוא ספורט הקוסמים הנפוץ ביותר- משחק המזכיר כדורגל, כדורסל ופולו, ומשחקות בו שתי קבוצות של שבעה שחקנים על מטאטאים. מטרת המשחק היא להכניס 'גולים' עם כדור הקוואפל לשלושה חישוקים הנמצאים בצידי המגרש ולצבור את מירב הנקודות. מתוך הקבוצה, ישנם שלושה רודפים שמטרתם היא להכניס את הקוואפל לחישוקים, תוך התחמקות מהשומר של הקבוצה היריבה. במהלך המשחק, שניים מהשחקנים בכל קבוצה, החובטים, מנסים לפגוע בשחקני הקבוצה היריבה עם כדורים סוררים הנקראים מרביצנים. השחקן הנוסף על המגרש הוא המחפש, ותפקידו לתפוס כדור קטן וחמקמק הנקרא סניץ'. תפיסת כדור זה מזכה את הקבוצה ב-150 נקודות ומובילה לסיום המשחק. תלמידים בהוגוורטס רשאים להצטרף לקבוצת הקווידיץ' החל משנתם השניה ללימודים. מוכנים? בהצלחה!
(מוזמנים גם לקפוץ לפורום HP השכן ולראות איך הארי, רון והרמיוני יסתדרו בזירה
)

Sexy Darren

New member
יאיייי אני ראשונה הפעם! פרימוש

פרים היא תלמידת שנה שנייה מהאפלפאף. כשהגיעה להוגוורטס כולם ציפו שתתקבל לגריפינדור כמו אחותה קטניס, או שלכל הפחות תשחק קווידיץ'. אבל פרים שברה את כל הציפיות שלהם לגמרי, כי היא ההפך מאחותה. היא תלמידה מעולה, אבל לא פרועה ושוברת חוקים כמו אחותה. היא מקסימה ולא קשה לאהוב אותה, אפילו עם בנות סלית'רין היא מסתדרת, אבל יש לה רק שתי חברות קרובות מאוד מהבית שלה. הם עוד לא התחילו להרחיב מקצועות, אבל פרים כבר יודעת שהיא עומדת להרחיב חיות פלא ורונות עתיקות, היא רוצה להיות מרפאה בקדוש מנגו אחרי בית ספר, ממש כמו אמא שלה. חיית המחמד שלה היא (איזה הפתעה, הא?
)בשם באטרקאפ, שהיא מצאה ברחוב לפני מספר שנים, ולמרות שאחותה התעקשה שהוא ימות כי הוא קטן ורזה מדי, גדל והפך לחתול ג'ינג'י בריא וגדול.

Billy Shirs

New member
נו, זה לא ברור?

קטניס, תלמידת גריפינדור ענייה ומסכנה וילידת מוגלגים, תבלה את רוב זמנה ביער האסור. היא תנסה לצוד בהתחלה אבל אז תבין שאין כל כך למה, עם כל הארוחות שהוגוורטס מספק. אבל היא תמשיך ללכת רק בשביל החוויה, וכי בלי זה היא לא תוכל להתגבר על הטראומות הרבות שלה מטורניר הקוסמים המשולש. היימיטץ' יהיה הפרופסור הממורמר להיסטוריית הקסם. 23 שנים של לימוד תלמידים שאף פעם לא הצליחו לעבור את המבחן, בשילוב עם ההיסטוריה העגומה מדם, ערערו מאוד את מצבו ויש שמועות שהוא מכור לוויסקי אש של אוגדן. אבל הכל משתנה כשקטניס ופיטה, תלמיד הפלפאף מאותה שנה, מצליחים כנגד כל הסיכויים להוציא 100 במבחן.

N o R i K o

New member
כשהארי פגש את קטניס- עורו קומו!

הקפצה לאתגר של שבוע שעבר. אנחנו רוצות לקרוא את הרעיונות המטורפים שלכם!

shirusheet

New member
אני אנסה...

פיניק
בשנתיים הראשונות של הוא יהיה תלמיד רגיל וממוצע למדי. יהיו לו כמה חברים טובים אבל לא ירגיש שייך אף פעם, ולמרות שהוא תמיד יעשה את עצמו נהנה וצוחק בפנים הוא ירגיש קצת בודד
בשנה השנייה תצטרף להוגוורטס תלמידה חדשה לבית רייבנקלו- אנני. היא שקטה ואין לה כמעט חברים, מה שגורם לכל החבורה סביב פיניק לא לנסות להתחבר אליה במיוחד, אבל דווקא הוא דווקא כן מוצא בה משהו. הוא לא מצליח להיות איתה לבד לאורך כל השנה השנייה שלו אבל לא שוכח אותה אפילו לא לרגע
בשנה השלישית פיניק מגלה את כישרון הקווידיץ' שלו. החברים שלו דוחפים אותו להיבחן לנבחרת, והוא מצליח והופך להיות לאחד המחפשים הטובים ביותר ששיחקו בגריפינדור(?) אי פעם. כשהוא גורם לגריפינדור לנצח באליפות, הוא הופך להיות מקובל. בנות מתחילות לרדוף אחריו, ואפילו המורים יותר נחמדים אליו מכרגיל. כל זה רק גורם לפיניק להיות יותר ויותר לחוץ ולהרגיש רע. יום אחד, בזמן השנה הרביעית שלו, הוא רואה את אנני יושבת בקצה אחד המסדרונות, הראש שלה טמון בין הברכיים. אין שם אף אחד. הוא מתקרב אליה ומתחיל איתה בעדינות שיחה. הוא מגלה שבסוף השנה השנייה שלו אוכלי מוות תקפו את ההורים של אנני, והם היו עד עכשיו במצב אנוש בבית חולים, בקושי יכולים לדבר. עכשיו התגלה לה שהם לא יצאו מהתרדמת לעולם. פיניק ממשיך לדבר עם אנני ולנחם אותה, עד שבסופו של דבר הם... נרדמים
. חחח סתם הם מתנשקים
מאז פיניק ממשיך להיפגש עם אנני, בלי שאף אחד יודע על כך. הוא ממשיך להיות מקובל בקרב כל שאר חברי הוגוורטס, שהיו מנדים אותו אם היו יודעים שהוא נפגש עם אנני. יותר מזה, הרבה פעמים הוא גם "זורם" אם חלק מהבנות שכל כך רוצות אותו, רק בגלל שהוא מרגיש ריקנות בפנים והוא לא יודע איך למלא אותה.
רק במפגשים עם אנני הוא מרגיש מאושר
טוב הייתי ממשיכה אבל חפרתי כבר מספיק. חרגתי מדי פעם קצת ממה שקורה באמת בספר אני חושבת, אבל בכל מקרה אני אשמח לשמוע מה דעתכם, כי זאת די פעם ראשונה שלי שאני חופרת פה ככה

E l S i

New member
"הם...נרדמים" ממש הצחיק אותי משום מה

היחסים בינו לבין אנני מסתדרים פה טוב מאוד, לדעתי וקווידיץ- ברור, הוא ספורטאי, רק באיזה בית? גם אני לא החלטתי

shirusheet

New member
חחח טוב לשמוע
קטנוש לMJ

זה מרגיש אוטומטית מתאים לשים אותו בגריפינדור... אבל זה לא כאילו הוא אי פעם עשה משהו אמיץ כ"כ (ואני לא מחשיבה את להילחם בקפיטול או לנצח במשחקים, כי חצי מהדמיות בספר עשו את זה גם ככה.)

N o R i K o

New member
וואו, אהבתי!

רק שאני לא חושבת שפיניק היה מחפש
יותר מתאים לו להיות חובט או רודף. המבנה גוף שלו סקסי מדי למחפש קטן
אבל חוץ מזה, לייק להכל

shirusheet

New member
תודה

התלבטתי לגבי זה, אבל רציתי שיהיה לו תפקיד... רציני, את יודעת. כי בתכלס המחפש נחשב לתפקיד הכי חשוב במשחק, וכדאי שפיניק להיות הכי חשוב בשביל שכל הבנות יתנפלו עליו וזה

N o R i K o

New member
אבל בפועל
CF

פיניק הוא לא הכי חשוב במשחק. הוא לא כמו קטניס, שכ"מחפשת" היא הזו שלא נמצאת במרכז העניינים, אבל כשהיא תופסת את הסניץ' היא משפיעה על כל המשחק. הוא ממש רודף, האחד שנמצא במרכז המשחק, שכולם מסתכלים עליו, שמזיז את הדברים. אני בטוחה שבנות יתנפלו עליו גם אם הוא יקלע את הקואפל לכל החישוקים

shirusheet

New member
את צודקת

לא ממש חשבתי על הפאן הזה שכתבתי את זה. פשוט רציתי ליצור שינוי דרסטי במקובלות שלו, וחשבתי שזאת הדרך הכי טובה

shirusheet

New member
תלוי

במה שאני כתבתי בהתחלה הוא לא היה כ"כ מקובל ורציתי ליצור שינוי דרסטי, אבל את יודעת משהו- שיהיה. האמת היא שלא ממש התעמקתי בקטע הזה כשכתבתי אז אין לי ממש מה להגיד לך

hollypop girl

New member
אהבתי את מה שכתבת. +

לדעתי יותר מתאים לפיניק רייבנקלו ולהיות רודף. אבל באמת שאהבתי, תמשיכי לחפור!

shirusheet

New member
אל תדאגי, אני בהחלט אמשיך

הגבתי כבר על שתי ההערות שלך למעלה האמת, אז זה נראה לי קצת מיותר לכתוב את אותו דבר פה. את מוזמנת להסתכל שם

Sexy Darren

New member
אני בשוק שלא עשו עוד על גייל

גייל בן ה11 בא ממשפחה ענייה, אז תמיד היו לו ספרים יד שניה. למזלו, אף אחד מאחיו לא למד אז בהוגוורטס והוא הבכור, אז הוא זכה לשרביט וגלימות חדשים. הוא התמיין לגריפינדור, ובזכות אישיותו החברותית הוא תהחבר במהרה עם רבים מהתלמידים בשנתון שלו. גייל טוב בשינויי צורה ולחשים, והפתיע את הפרופסור סיניסטרה כשגילה שיש לו ידע רב קודם על ניווט בעזרת כוכבים. כשהיה בשנתו השלישית, אבא שלו ועוד כמה קוסמים (בינהם גם אבא של קטניס שלנו
) נהרגו במתקפה של אוכלי מוות, ואמו שהייתה בהריון נאצלה לצאת לעבוד. באותה שנה הוא גם התקבל לקבוצת הקווידיץ' כשומר. הוא הרחיב בשנה הזאת חיות פלא ולימודי מוגלגים, חיות פלא הוא תמיד אהב והצטיין במקצוע הזה. שנה אחרי זה, הוא פגש בפעם הראשונה את קטניס, וזכר שהיא בת של אחד הקוסמים שנהרגו באותה תאונה כמו אבא שלו. קטניסוש התקבלה לקבוצת הקווידיץ' כמחפשת, והדהימה את כולם בכישורי התעופה והזריזות שלה. היא וגייל התיידדו מהר מאוד, והחלו להתאמן בייחד בקווידיץ' מחוץ למסגרת האימונים. הוא לימד אותה לשחק והיא בתמורה אימנה אותו בתעופה, אחרי כמה זמן הם התחילו להתגנב ליער האסור בערבים כדי לאתגר אחד את השני בתעופה בין הענפים. שניהם התחברו מאוד במשך השנים, וגם כשגייל התחיל לצאת עם בנות אחרות, הוא הקפיד לשמור על החברות שלו עם קטניס, הם הפכו לאנשי סוד אחד של השני, היא הייתה היחידה לה הוא סיפר על כוונותיו להצטרף למסדר עוף החול לאחר הלימודים, כדי שיוכל להילחם בלורד סנואודמורט. הוא הבין שהוא אוהב אותה רק כשהוא היה בשנה שישית והיא ברביעית, ודאריוס וויזלי, תלמיד שנה שביעית חתיך, ניסה להתחיל איתה באחת הארוחות. הוא חיכה במשך הרבה זמן שהיא תפגין רגשות כלפיו בחזרה, אבל לא נראה שהיא שמה לב, הם התקרבו מאוד ובמקביל הציונים שלו לקראת הכשיפומטרי היו נהדרים, הוא היה קפטן קבוצת הקווידיץ'. הכל נראה מושלם, עד שהגיע הטורניר.
לCF והלאה מכאן עד הסוף
על הטורניר והכל כבר פירטו אצל קטניס, בכל מקרה, בזמן שהיא עברה את הטורניר, גייל התחיל במגעים והצטרף למסדר עוף החול, וכשגמר את הלימודים הוא הצטרף באופן פעיל, ויחד איתו הוא צירף את קטניס, שבשל המרדנות שלה והעובדה שהיא חצויית דם וניצחה את הטורניר, לא יכלה להישאר ללמוד כי אוכלי המוות רצו לחסל אותה. בשל כישרונותיו הרבים גייל הפך לאחד החברים הבולטים במסדר, ונשלח לפעולות רבות. בניהן הפעולה לשחרור פיטה, אנני (אשתו של פיניק,חבר מסדר שחיסל אוכל מוות קרוב ללורד סנואודמורט) וג'והאנה, מהכלא באחוזת מאלפוי. היחסים בינו לבין קטניס מתקרבים ומתרחקים עד שלבסוף יש בינהם קרע סופי, כי מוטמנת מלכודת לכמה אוכלי מוות בהוגוורטס כשתלמידים מסלית'רין משמשים כפיתיון, ובלי כוונה נקלעים לשם כמה תלמידים מבתים אחרים. פרים היא אחת מההרוגים. וואל, אתן יודעות מה קורה, הרבה בלאגן, ואז כשקטניס יוצאת ללכוד את לורד סנואודמורט, הוא נותן לה את המטאטא שלו ומברך אותה בהצלחה. אין לי כוח לכתוב יותר, תסלחו לי?
זה הסוף של הספר בערך, לפחות ממה שאנחנו יודעים על גייל.

למעלה