כשהארי פגש את קטניס...

חפירות זה בהחלט דבר טוב

במיוחד בכל מה שקשור למשחקי הרעב והארי פוטר.... תודה דרך אגב (*מסמיקה...........
) אני מחכה לשלבים הבאים :)

ellendili

New member
אוי זה מעולה בכלכך הרבה רמות!

אין לי מוזה לחפירות כרגע אבל הרעיון גאוני!

OKDeSign

New member
והכי חשוב חברים,

לעולם אל תעירו דרקון ישן.
בהצלחה לכולם!! :D

N o R i K o

New member
לו הייתי פוטר, להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה

(ספרתי את ה-להלהים.
) אוי, איזה כיף לחפור בשעה מוקדמת כל כך של הבוקר
של איי בגין? עקב חפירתי אני מתחילה בשלושת הראשיים שלנו, אח"כ נפלוש לתחומי השאר~ קטניפ
קטניפ שלנו תיוולד בעיירת קוסמים קטנה ועניה, לאמא מכשפה ואב מוגל. למשפחתה יהיה עסק קטן של מרקחות ושיקויי ריפוי, אבל עקב העובדה שקוסמים לא מעטים יודעים להשתמש בכישופים פשוטים העסק לא ישגשג מי-יודע-מה... ולא מעט פעמים קטניס תמצא את עצמה גונבת בחשאי את השרביט של אמה, הולכת לפחי אשפה ועושה "אציו אוכל"
אבל בכל זאת, כשקטניפ תגיע לגיל 11, על אף מותו הפתאומי של אביה והחרפת המצב הכלכלי, אמה תיקח אותה לסמטת דיאגון ותקנה לה שרביט אצל אוליבנדרז!
השרביט של קטניס יהיה בינוני באורכו, בסביבות ה-28-29 סנטימטרים, והוא לא יהיה גמיש במיוחד- אולי רק ממש קצת. באמת שכשלקחתי את המידע על שרביטים מפוטרמור ניסיתי ללקט מידע על כל אחד מהעצים, אבל... אז גיליתי שיש המוןןןןןן
אז על אף שאני לא יודעת כמעט כלום על העצים האלה
השרביט של קטניס יהיה מעץ שגם נותן פרי, בדיוק כמו הפרח שעל שמו היא קרויה, שאמנם נראה כפרח מבחוץ אבל כשעוקרים אותו מגלים שהשורשים שלו אכילים. אולי עץ אגוז?
אניוואי, לגבי הליבה שלו אני בטוחה חד-משמעית- אולי זה תסביך דמויות ראשיות כי גם להארי יש כזה, אבל ברור לי לחלוטין שזו תהיה נוצת עוף חול. השרביט יבחר את קטניס כי "היא לא יודעת איזו השפעה יכולה להיות לה", ויעשה לה הרבה צרות במקומה, שהיא כמובן תהיה אשמה בהן, בהמשך
אבל קטניס תאהב את השרביט שלה מאוד.
יעברו הימים וקטניס שלנו תגיע לבית הספר הוגוורטס!
בטקס המיון המצנפת לא תצטרך להתלבט יותר מדי, ובשניה שהיא תנחת על ראשה היא תצווח "גריפינדור!" וקטניס תדלג אל השולחן האדום. אחרי הכל, קטניס אמיצה, והיא מוכנה להקריב את עצמה פעם אחר פעם עבור האנשים שהיא אוהבת, וזו תכונה של גריפינדורי אמיתי. ואחרון חביב... הפטרונוס! טוב, התשובה המתבקשת היא מוקינג'יי
אבל היי, הציפור הזו לא קיימת בכלל ביקום הפוטריסטי. אבל בכל זאת, אני חושבת שאם לקטניס היה פטרונוס, זה היה של ציפור דרור, שמסמלת חופש, בריחה ממוסכמות, בחירה עצמאית- שאלו הדברים שקטניס שלנו, בפאנדום של HG, שואפת אליהם. מאוד קשה לי להניח את כל סיפור הקפיטול בצד ולנסות לחשוב איזה פטרונוס היה לקטניס בלי המציאות הזו, כי היא זו שבנתה אותה והפכה אותה לאדם שהיא – אז אני חושבת שבכל מצב הייתי הולכת על התשובה הזו.
טוב, אני אפסיק עכשיו, לפני שלא ישאר לי על מה לכתוב באתגרים הבאים!
גייל
(
) ההתלבטות פה היא קשה. מאוד קשה. קל לי לומר שגייל הוא בן מוגלגים, שמגיע מבית קשה יום, שההורים שלו פשוט לא הבינו איך מאמצע שום-מקום, סתם כך, הוא פתאום צריך ללכת לבית ספר של "קוסמים" ולקנות ספרים יקרים כל כך ולעזוב את הבית. ומצד שני, אני רוצה לומר שגייל הוא טהור דם, שאמנם מאוד מאוד מתנגד ל"תורת הגזע" וכועס על אנשים שמשתמשים בה, כי כל קוסם הוא קוסם, גם אם הוא בן מוגלגים, אבל כן חושב שקוסמים הם נעלים יותר, בצורה מסויימת, ממוגלגים. אבל את זה אני אשמור לאח"כ
כרגע, נאמר שהוא בן מוגלגים, שביום בהיר גילה שהוא קוסם, ועל אף הקושי של ההורים שלו לתפוס זאת, הוא חשב את ההפך הגמור – שעכשיו כשהוא קוסם הוא לבסוף יוכל להושיע את המשפחה שלו מהצרות שלהם. נסיכי
אז ההורים המבולבלים שלו יקחו אותו לסמטת דיאגון ("... כאן?" "מה, אתם לא רואים? הנה, יש שלט, 'הקלחת הרותחת!!!1'" "... כאן?" |נכנסת למוד הארי פוטר ולא יוצאת|) ואחרי הקניות המרתקות יקחו אותו לקנות שרביט. בגלל שידעתי מראש שאני הולכת לתת לגייל את שרביט העוזרד, Hawthorn כשמו, דווקא על העץ הזה קראתי- ומפתיע כמה זה גייל! השרביטים האלה מדהימים ביכולות שלהם ליצור קסמים כל כך שונים וכל כך מגוונים- טובים ומדוייקים מצד אחד, אפלים ומסוכנים מצד שני. השרביט של גייל יהיה ארוך למדי (30+) וקשיח, לא גמיש, והליבה שלו... אוף, זה גם לא קל. נורא מפתה ללכת על הדרקון ולהפתר מזה, כי גם גייל קצת נוטה לכיוון האפל. אבל בניגוד לדרקון, גייל מאוד מאוד מאוד נאמן וגם ידרוש שרביט שישרת אותו נאמנה, וגייל גם לא אימפולסיבי ולא מתאים לו לעשות 'תאונות'. מצד שני, חד הקרן זה בטוח לא, ועל אף הנאמנות של ליבת עוף החול, אני לא יודעת עד כמה גייל היהיר יהיה מוכן לקבל שרביט שיפעל על דעת עצמו. אולי אני אלך על דרקון בכל זאת, אבל אני חושבת שגייל החכם שלנו ידע להשתמש בשרביט הזה בנועם, לעת הצורך. (אוי לי, זה רק אני או שהרגע נתתי לגייל את השרביט של דראקו מאלפוי?
|מגגלת| אה לא, למאלפוי יש שרביט קצר עם שיערה של חד קרן. ווייט וואט? XD) אז גייל יגיע להוגוורטס, עדיין נלהב מכל הקסם מסביב, ואז הוא יגיע למצנפת המיון, וגם הפעם הדמות שלנו סובלת מתסביך הדמות הראשית
סתם, לא, אבל המצנפת תתלבט זמן מה בין סלית'רין לגריפינדור- כי יש לו המון נחישות ונכונות להגיע ליעד בכל מצב, גם הוא יאלץ להיות ערמומי עבור זה- לא משנה מה, אבל הנחישות הזו מונעת מהרבה אומץ. לאחר התלבטות המצנפת תכריז "גריפינדור!" כי אחרי הכל, הנחישות הזו היא להגן על היקר לו, על המשפחה שלו, על האנשים שהוא אוהב... ושנתיים אחר כך, כשהיא תגיע לבית, סמוקה ומפוחדת אך מנסה להסתיר זאת- גם על קטניס.
הפטרונוס של גייל... אני אלך על זאב. זאבים חיים בלהקות, ובכל מחיר הם לא יעזבו את הלהקה שלהם, על אף שגם בתוך הלהקות יש היררכיה, ואם גייל היה זאב מן הסתם שהוא היה שואף להיות אלפא. הם שואפים לחיי זוגיות (ידעתם שכשזאבה יולדת בן הזוג שלה נשאר לצידה ומיילל יללות שמחה? כבר אמרתי לכם שאתם צריכים לקרוא את 'ההמרה', מי צריך לפתוח גוגל עם הספר הזה...) והם מאוד נאמנים. אז כן, הם חיית טרף מסוכנת בטבע, אבל כשמכירים את האופי האמיתי שלהם מגלים כמה הם חמים.
וצריך לזכור שהם אבי-אבות הכלבים המתוקים והחביבים של ימינו. (אוי לא, עברתי את מספר התווים המותר. שיט
|עוברת להודעה חדשה|)

N o R i K o

New member
Last but not least...

(... או ש...
) פיטוש!
גם כאן הייתה לי את ההתלבטות אם פיטה יהיה בן מוגלגים או טהור דם. קודם כל אני חושבת שהוא וגייל צריכים להיות, כמו בקאנון, הפכים- אם האחד כזה אז האחד אחר. אז למרות שמאוד מתאים לפיטה להיות הילד המופתע, שמורשם מכל הקסם, שהקסם היחיד שהוא יודע לעשות זה לאפות אוכל טעים ולצייר על עוגות אז הכל נראה לו כל כך מדהים, דווקא אני אלך על זה שהוא טהור דם, שחי בדיוק באותה עיירת קוסמים ענייה וקטנה שקטניס חיה בה, אבל למאפייה הקסומה של ההורים שלו מצליח קצת יותר. טוב, הם מגישים בירצפת עם העוגות שלהם...
אז בגיל קטן הוא ראה את קטניס הולכת לה ביער, ואז אבא שלו אמר לו "אתה רואה את הילדה הזו? הייתי מאוהב באמא שלה, אבל היא החליטה ללכת עם גבר אחר... מוגל." "היא העדיפה מוגל על פניך?!?!?!?
" ובגיל קצת יותר מבוגר, איזה שנה לפני שהשניים מוצאים את עצמם בהוגוורטס, הוא יראה אותה מנסה לעשות אציו-אוכל בפחי האשפה שמאחורי המאפיה, ובלי לשים לב, מרוב התרגשות, הוא יגרום ללהבת האש לגדול ולשרוף את הלחמים שבדיוק הכניס לתנור. אז האמא המכשפה שלו (זה דו משמעי
) תנזוף בו על כך (ואם היא תדע שהוא עשה זאת עבור חצויית דם היא בכלל תתפלץ
) אבל הוא יבין שזו הייתה אהבה.
גם פיטוש שלנו יגיע לאוליבנדרז בבוא הימים, והשרביט שלו יהיה ממוצע עד קצר באורכו, 24-25 סנטימטרים לכל היותר, גמיש, מעץ נוי כלשהו (
אתם יודעים שהשרביט שלי הוא שרביט בוקיצה, וכשגיגלתי על העץ אמרו שזה עץ נוי? איך התלהבתי
), עם ליבה של חד-קרן, שאין צורך להסביר מדוע ולמה כי פיטוש שלנו טהור ויפה מכדי לקבל שרביטים מפוקפקים כמו האלו עם הדרקון או עם עוף החול. זמן קצר אחר כך גם פיטה יחבוש את מצנפת המיון, ועל אף שהיא תתלבט קלות בין רייבנקלו להפלפאף, כי בכל זאת, הבחור חכם, היא בסוף תלך על "הפלפאף!", כי טוהר הלב והנכונות שלו ללכת על מה שנכון ושצודק הן התכונות הבולטות שלו, וחוץ מזה הצעיף הצהוב ישתלב היטב עם התלתלים הבלונדיניים. הוא יבכה קצת כי הוא בכלל רצה גריפינדור כמו קטניס, אבל... סורי פיטוש
לא נורא, כשתגיע לגיל 16 יהיה איזה טורניר בבית הספר ותתקעו ביחד, בדוק... וכמובן הפטרונוס! כאן אני בכלל לא צריכה להתלבט לפני שאני הולכת על כלב. כי כלב הוא חברו הטוב של האדם, והוא נאמן תמיד ואדיב ויקשקש בזנבו באושר... והוא אוהב ללא תנאים, ממש כמו פיטה.
עד כאן פינתנו להיום
אמשיך לחפור בעתיד!

כן, החלטתי סופית, אני רוצה לאמץ אותך! יש לי חברים גרועים מאוד שאו שלא אוהבים משחקי הרעב, או משחקים אותה כאילו הם לא נהנים מזה [
] ואני צריכה חברה למשחקי הרעב. הרגת אותי מצחוק

Sexy Darren

New member

כבר הזכרתי שאני מעריצה את החפירות שלך? רציני, הצלחת ב90 אחוז מהפרטים כאן לקלוע ממש טוב לאפיונים שמתאימים לדמויות. הפטרונוסים

Billy Shirs

New member
OMG

ממש הוצאת לי את המילים מהפה על פיטוש! אלה בדיוק הדברים שרציתי לכתוב, כולל הפטרונוס! לשרביט הייתי הולכת דווקא על עץ אלון, משהו איתן ויציב כזה, ופחות על עץ נוי.

N o R i K o

New member
אני חייבת לציין

שאת זו שנתנה לי את ההשראה ל- "היא העדיפה מוגל על פניך!?!?!?!?"

ellendili

New member
את מעולה!

בעיקר אהבתי את זה שגייל הוא זאב ופיטה כלב. כלכך שונים זה מזה and yet...
ועכשיו בכלל הזכרת לי את רמוס... הולכת לקרוא קטעים נבחרים מהאסיר מאזקאבן! יופי נוי...

למעלה