כשהארי פגש את קטניס...

Digi Lista

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא משועממת מספיק כדי לספור את ה'ח' בכותרת הנ"ל ובעצם בחיים לא כתבתי כזה תוכן עמוק בכותרת, אבל הרגת אותי. בעיקר נקודות ההשראה, מזל שיש עדיין בימינו ספרים שחוסכים כניסה ל'גוגל' לא עלינו...

Digi Lista

New member
אהבתי מאוד את הרעיון, כבר מהכותרת

נכנסתי גם לפורום 'הארי פוטר' אחרי שנים שלא נכנסתי אליו וקראתי גם את השרשור המקביל שם ומאוד נהניתי, תמיד כיף לראות יצירתיות כזאת משולבת,ישר כוח!
מה שכן בעתיד אתם יכולים ללכת אפילו יותר רחוק, תשתלבו גם עם 'דמדומים' כשלוש סדרות של רבי מכר ותוכלו לפתח משולשי האהבה מרתקים- למשל הארי, ג'ייקוב וקטניס או גייל, הרמיוני ואדוארד או רון, בלה ופיטה, יש מגוון קומבינות אפשריות ואז ישאלו השאלות הבאמת חשובות- מי ינצח המטאטאים והשרביטים או שיני הערפדים שיצמיחו המיועדים במשחקים? אלה רק דוגמאות אינסופיות למגוון האפשרויות היצירתיות... אני אמשיך לקרוא ולהנות מהצללים

nhpiano

New member
אני לא חושב שזה יעבוד

(קופץ לביקור מפורום HP, לראות איך הולך לכם כאן
) דמדומים נחשב משהו שרוב פורום HP יעדיף להתרחק ממנו

הייתי מסכימה איתך, אבל יש הוכחות שזה לא נכון

עובדה שבעשרת הפורומים הכי אהובים על חבריי הפורום דמדומים מופיע במקומות הראשונים מהשנייה שנפתח הפורום הזה..

N o R i K o

New member
אני אגיד לכולכם מה הבעיה

בניגוד להארי פוטר והמשחקים, בהם האינדיווידואל מנסה להתמודד עם בעיה פוליטית כלשהי וגורל כלשהו שנגזר עליו, בדמדומים העיקר הוא לא בלה כעצמאית אלא מערכות היחסים שלה וכל מה שנגזר מכך, כל הבעיות של בלה עם הערפדים מסביב והזאבים והלא-יודעת-מה מתחילות בכך שהיא יצאה עם אדוארד והעיקר הוא מערכות היחסים, בעוד שבהארי פוטר מערכות היחסים של הארי הן לרוב חברויות שנוצרות במטרה להפוך לגוף שמתגבש כנגד האנטיגוניסט והרומן של הארי וג'יני כל כך שולי שהוא בקושי מורגש, ובמשחקים כבר אמרתי לא פעם שכל עניין משולש האהבה נכנס לדעתי בשביל למשוך קוראים והמטרה האמיתית של הסיפור מתקיימת יופי גם בלעדיו, כשקטניס מתמודדת עם הבעיות באיזשהו מקום לבדה. בקיצור, קצת חפרתי, אבל הרבה יותר קשה לשים את הדמויות של הארי פוטר או של המשחקים בדמדומים כי סה"כ העולם שם יכול להמשיך להתקיים כרגיל, כל עוד קטניס לא יוצאת עם ערפד, וקטניס לא מספיק רומנטיקנית בשביל לצאת עם ערפד
אז יהיה קצת משעמם. כמובן זה מהמעט מאוד שאני זוכרת מהספר הראשון של דמדומים וממה שהצלחתי לקלוט מהסרטים בעודי שתויה קלות.
אבל... פיטה\בלה יכול להיות אחלה. אהבה ללא תנאים ושיט

Miss Lavet

New member

מרי סו+ גרי סו= אהבה סו= אהבה מושלןמת, קיטשית, פוצי ומוצי, "אני ימות אם תיפרד ממני/תמות/תבגוד/וואטאבר"

Sexy Darren

New member
מממ... אני מתלבטת בין פאנפיק ולפאנארט

אבל כבר מובטח לכם פאנפיק מקביל על דמויות ה"פ למינהן, על אחרויותי

pennylane11

New member
MJ

בגלל שאני לא חופרת מקסים כמו נוי (או בקיאה כמוה בHP, בכל זאת קראתי את הסדרה בפעם האחרונה במלואה כשהשביעי יצא באנגלית אז...) אני אבחר דמות אחת ואתמקד בה, והדמות שלי היא פיניק
. פיניק שלנו הוא בוצמד (אוח, הדוגמה המושלמת ללמה אסור לתרגם) כלומר אימא שלו מוגלגית ואבא קוסם. יש לו שלושה אחים גדולים ואחת קטנה, כולם ג'ינג'ים ומושלמים כמוהו, וכמובן שגם תלמידי הוגוורטס. האח הבכור במשפחה מת לאחר שהשתתף בטורניר הקוסמים המשולש. פיניק לא התגבר על מות אחיו ונשבע (למרות שאימו הכריחה אותו להבטיח שלא ישתתף) שינקום את דמו בכך שינסה לנצח בטורניר בעצמו. ברגע שהגיע להוגוורטס לא היה ספק- הוא נשלח לגריפינדור|סגדש|, מצויד בשרביט הארוך במיוחד, גמיש יחסית ובעל שערה של חד קרן, שקנו לו הוריו. למרות שהשרביט שלו נאמן לו מאוד, פיניק נודע מהר מאוד כאחד שעושה צרות. כשמלאו לו 17 עלה שמו בגביע האש והוא נשלח לטורניר הקוסמים המשולש, שם ניצח מתמודד אחד קשוח במיוחד מדורמשטנג ומתמודדת שביקשה להפסיד לפיניק בגלל שהתאהבה בו במהלך המשחק. לאחר סיום לימודיו בהוגוורטס, בחר פיניק להחליף את פיליוס בתור ראש בית רייבנקלו והמורה ללימוד לחשים, דבר שפיניק טוב בו במיוחד. פיניק מת כי שתה מיץ דלעת מורעל אותו נתנה לו אחת התלמידות שלימד, מבית סלית'רין, שהתאהבה בו והתאכזבה לדעת שהוא למד את הלקח שלו והוא נזהר מהשפעה של שיקויי אהבה. THE END

N o R i K o

New member
איפה הספויילר פה?

קודם כל, בוצדם- Mudblood - אבל למה לקלל? אפשר לומר בן מוגלגים XD והוא לא כזה אם אבא שלו קוסם, הוא חצוי דם!
אבל מה, לפיניק הכי מתאים להיות טהור-דם מושי כזה, שכל המשפחה שלו בסלית'רין והופ, מה הקשר, גריפינדור? באמת? די, אמרתי שאני אחפור מחר ואני לא מפסיקהההההה ;_; זה חזק ממני.

pennylane11

New member
כן, אני לא ממש זוכרת את כל המונחים

ובכללי אני עייפה וסתומה, התכוונתי לחצוי-דם... חשבתי לשים אותו בסלית'רין אבל לא רציתי ומהשלושה הנותרים גריפינדור הכי מתאים ניראלי... ולדעתי ממש להפך, לא חושבת שהוא צריך להיות טהור-דם ונראה לי אבסורד לעשות אותו סתם בן מוגלגים. טוב, לא יודעת

למעלה