יום המשפחה בפורום

The Blue Fairy

New member
יום המשפחה בפורום

זה המקום לספר על המשפחה שלכן :) כמה אתם במשפחה? מה יש אצלכם מיוחד שאין בשום משפחה אחרת? ספרו ספרו

nettus

New member
את באמת רוצה שאני יתחיל לספר על המשפחה שלי?

זה מתחלק ככה, במשפחה הביולוגית שלי יש הרבה ילדים שנשלחו לאימוץ במשפחה המאמצת שלי יש הרבה מאומצים. ועם להרחיב, יש לי 10 אחים ואחיות, שמתוכם חמישה ילדים מתוך שישה של האמא הביולוגית נשלחו לאימוץ, מתוכם (אני אחת) יצרתי קשר כבר עם כולם, מלבד אחת. לגבי האחים מהצד של האבא הביולוגי שלי, הם חמישה, (למי שלא עקב שנים של האמא, חמישה של האבא, וארבעה משותפים, שאני גדולה ביניהם) ל4 אחים מהצד של האבא הביולוגי יש שני ילדים לכל אחת, לאחות מהצד של האמא יש ילד, לאחותי הקטנה(שנולדנו לאותם הורים, וגרלנו אצל אותם הורים) יש ילדה. הפער הגילים נא בין הגדולה שחגגה עכשיו 46 לבין הקטנה הוא 30 שנה הקטנה בת 16. יש לי 10 אחיינים כפי שאמרתי שהגדול ביניהם בן 23 שהתחתן לפני מספר שבועות, והקטנה בת 10 חודשים. ואפשר עוד בהחלט להרחיב עוד יותר על המשפחה שלי. מספיק מיוחד?

The Blue Fairy

New member
המשפחה שלי מתחלקת ל2

החלק הקרוב - הצד של אבא. אנחנו משפחה קטנה ומאד מאד מאד קרובה, מדברים כמה פעמים בשבוע, משתדלים לראות אחד את השני כמה שיותר ובכלליות - מאד צמודים. החלק הרחוק - הצד של אמא, גרים שעתיים נסיעה מאיתנו ואותם אני רואה פעמיים-3 בשנה, אבל מאז פרוץ הפייסבוק הקשר הרבה יותר קרוב ושומרים יותר על קשר

למעלה