אמת, שקר, פנטזיה

Adimenzer1

New member
אמת, שקר, פנטזיה

עברתי על דברים ישנים בפורום (טוב. בסדר. היה לי משעמם וקראתי את הווייק אפ קול של רותם מאוקטובר של שנה שעברה ואת כל התגובות
) ומצאתי את המשחק הזה שדווקא לא יצא לי לראות הרבה פעמים... נראה לי היה אותו פעם אחת בשנה האחרונה. למי שלא מכירה, המשחק פשוט: כל אחת כותבת על עצמה שלושה משפטים - אחד אמת, אחד שקר ואחד פנטזיה שיש לה - והבנות האחרות מנסות לנחש מה זה מה. לשתף פעולה, ויאללה לדרך

ריהותם

New member
נתחיל

אני מקווה שזה יהיה קצת קשה -אני כותבת בעיתון -צבעתי את השיער לכחול -אני יהודיה משיחית אגב,את יכולה לתת לינק לעמוד הזה?אני לא מצליחה להיכנס לארכיון מאצלי...

Adimenzer1

New member

זה כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=145758958 אמת - את יהודיה משיחית שקר - צבעת את השיער לכחול פנטזיה - את כותבת בעיתון

Lady Madrid

New member
אוקי..

אמת-צבעת את השיער לכחול שקר-את יהודיה משיחית פנטזיה-את כותבת בעיתון

ריהותם

New member
הולם אותך!

ואנחנו לא מכירות
לא את כל השיער שלי,אבל כן,צבעתי 10 סנטימטר ממנו בכחול. לא,אינני יהודיה משיחית ולא היתי מתנגדת לכתוב בעיתון

Lady Madrid

New member
אני

1. הייתי במשחק בברנבאו (האיצטדיון של ריאל) 2. יש לי אייפון לבן 3. גרתי פעם בהרצליה

Adimenzer1

New member

היית במשחק בברנבאו - פנטזיה יש לך אייפון לבן - שקר גרת פעם בהרצליה - אמת

Adimenzer1

New member
אני אנסה למצוא דברים שקרן עדיין לא

יודעת עליי
1. אני אף פעם לא לומדת למבחנים, ולמרות זאת הציונים שלי ממש גבוהים 2. בכיתה ז' כמעט ולא הייתי לובשת משהו חוץ משחור (חוץ משיעורי ספורט שחייבו חולצה לבנה) 3. אמא הבטיחה לי שבחופש נטוס לבלגיה לבקר את המשפחה

הממ.

שקר. אמת. פנטסיה. *תוהה* (כי כמו שאני - חושבת שאני - מכירה אותך, את חורשת למבחנים. אז אני מהמרת שזה אמת.
)

Adimenzer1

New member
נוגה, את אמורה לדעת יותר טוב מזה!

אני מצפה ממך להכיר אותי מעט יותר טוב בפעם הבאה

למעלה