תקשיבי, זה מאפה קל להכנה וטעים מאד!
הבצק הוא בצק עלים - אני מכינה את המילוי - חותכת תפוחי גרנד לקוביות, מבושלת עם סוכר (או תחליף) וקינמון וממש מעט מים וכמה טיפות לימון (לא חובה) מבשלת עד שמתקבל מרקם יותר סמיך. המילוי הזה מתאים גם לפאי תפוחים (ניסיתי ויצא מעולה!) אני חותכת את בצק העלים לריבועים, מעט מרדדת אותו, שמה את המילוי במרכז - ופשוט סוגרת כמו מעטפה. גיליתי שהכי טעים זה כשהמאפה יחסית גדול, כשניסיתי לעשות קטנים, לאירוח, יצא פחות מוצלח. הכי שוס? יש גרסא לעצלנים! בצק עלים שכבר חתוך לריבועים, מיוחד למאפים מתוקים. ומילוי קנוי מוכן של מותג בשם 'מימון' אם אינני טועה, כל האריזות לבנות כאלו... מצאתי במגה ומשם אגב, לקחתי את הרעיון בפעם הראשונה

בקיצור - אין מה לדעת בגרסא המקוצרת