פורום יקר
שקט פה בזמן האחרון שאולי זה דווקא טוב כי כולם בסדר? ואולי כולם ישנים שנת חורף? ( שגם זה בסדר חחח). אז החלטתי להרים את הכפפה- ספרו מה עובר עליכם בימים אלה? איך אתם מעסיקים את עצמכם בקור הזה? איך הגוך והפרקים בעיקר מסתדרים עם הטמפרטורות שממשיכות לצנוח? מה חדש? מה ישן? ( איזה חופרת אני אימלה
). אז אני אתחיל- זה לא סוד שאני
שונאת את החורף ( לא חושבת שהייתה הודעה לאחרונה שלא הזכרתי עובדה זו
) ושהפרקים שלי שונאים עוד יותר את מזג האוויר הזה. לא נעים אבל מחממים את הבית כל הזמן ( מזל שבעלי עובד חברת חשמל אחרת הייתי אבודה או נאלצת לנדוד כמו הציפורים לארצות החום
). אני יוצאת מהבית לסידורים לדברים הכרחיים אבל את הבילויים מעדיפה להשאיר מתחת לשמיכה ( או למזגן
) עם קפה וסיגרייה ( פויה לי
) ועם פינוקיים ביתיים. לאחרונה הבאתי הביתה גור פאג סיני שזה סוג הכלבים שאני הכי אוהבת ב-ע-ו-ל-ם!!!!!!!! לכלב קוראים סימבה והוא עוד מעט בן 3 חודשים. הוא מקסים ואני מאוהבת בו קשות והוא נקשר אלי כמו לחבל תבור והחתים אותי כאמא שלו. הוא בהחלט מספק לי תעסוקה ואני מחכה לרגע שישלים את חיסון המשושה ואוכל להתחיל להוריד אותו למטה. בנתיים למדתי אותו לעשות את צרכיו רק בחדר שלו בפינה מסוימת ואכן הוא למד מהר ( מי חכמי של אמא?
). אני נהנת מכל רגע ואין ספק שזה יהיה חכם להכניס כלב לחיי כרגע. מבחינת "so called " חברנו הזאב, אז אין הרבה שינויו. חזרתי לזריקות המתתרוקסט ( אחרי הפסקה די ארוכה) וקשה לי מאוד עם תופעות הלוואי. אפילו שזה בזריקות אני חווה 3 ימים של בחילות וחולשה נוראית, כאבי בטן והרגשה כללית זוועתית. נראה לי שאצור קשר עם הראומטולוגית לגבי החלפת טיפול שוב פעם ( למרות שאני לא בטוחה שנשאר משהו אחר בשבילי). כאבי הראש בזמן האחרון חזרו להיות איומים עם טישטושי ראייה בהתקפים וראייה כפולה. מחר יש לי תור לנויראופטימולוגית בנוגע ללחץ התוך גולגלתי המוגבר שיש לי אז אני מחכה לשמוע אם יש לה פיתרון נוסף עבורי כי זה די משבש את איכות החיים ואני ממש מנסה להמנע ממשככי כאבים. יש לי כאבי גב שמסתבר שהם בגלל בלט דיסק עם פריצה של עצבים החוצה שלוחצים אז האורטופד החליט על ארקוקסיה בשילוב עם פיזיוטרפייה כשלב ראשוני ומשם נתקדם. מקווה שלא נצטרך להתקדם וששם זה יעצר! חוץ מזה התחלתי סוף סוף לאפות וקצת לבשל ( הדרי לא נראה לי שאני עדיין יכולה להתחרות בפיצות ובאורז שלך
) . קניתי את הספר החדש של קרין גורן ואני בשלב של הדברים הקלים אבל הם די מצליחים והביקורות משבחות כך שאני מרוצה! חוץ מזה הכל כרגיל ונראה לי שבשלב זה אני אפסיק את המגילה ואחכה לתגובות שלכם.....
ערב מקסים לכולם