דירוג הUFC של קולורבי

THE G1

New member
לפי כל האינדקציות ולסקז יתמודד נגד מיר

ולא נגד סילבה.

THE G1

New member
הדירוג אגב מאוד מעניין...

אגב,מה דעתם של חברי הפורום על טראוויס בראון? מה הפוטנציאל שלו? בדיוק תהיתי לפני מספר ימים מי היה משתתף בטורניר שמונה הגדולים בUFC,בדומה לזה שסטרייק פורס עשו.

udi102

New member
דירוג טוב בכללי אבל יש לי כמה סייגים ....

רוי נלסון טופ 10 בUFC ,הוא לוקח את רוסריו והאנט לטעמי , חוץ מזה איך פאלהארס לפני ביספינג ? בוץ או אחרים ? בWW אני עדיין סבור שפיץ מספר 2 ואלבס צריך להיות ממוקם יותר גבוה אחרי הכל הוא ניצח את קושצאק . הקרב נגד קאמפמן זה אחד הקרבות שאני הכי מצפה להם זאת מלחמת עולם אמיתית בין 2 לוחמי עמידה מעולים . בכלל הWW מפוצצת כשרון ו80 אחוז מהלוחמים שאני אוהד באים משם בעצם אני אוהב את כולם כמעט את GSP ,פיץ ,קושצאק,אלבס ,קאמפמן ,קונדיט כולם תותחים . לגבי הLW דירוג מצוין

כמו שאמרתי, זה מאוד סובייקטיבי.

אבל לשם הדיון אני אזרום בכיף
נלסון אומנם מאוד חביב אבל הוא לא ניצח אף אחד ממי שדרגתי מעליו והפסיד ל3 מהמדורגים מעליו. אני חושב שדרגתי אותו טוב ביחס למצב שלו בקריירה ואני לא חושב שהוא יהיה פייבוריט על אף אחד שמדורג מעליו. לגבי פלהרס, הוא פשוט תותח! למה שאני לא אדרג אותו 5 במחלקה? תאמין לי שאם גם היה לו קצת מח הוא היה היום בין ה3 הראשונים אם לא האלוף. אני מתערב איתך שהוא מנצח גם את ביספינג ובטח שאת בוץ' ובלי מאמץ מיוחד. לגבי הדירוג שלו, הוא ברצף מעולה ונראה מעולה. בוץ' ברצף מעולה ונראה סביר וביספינג בכלל הפסיד אבל נראה לא רע. גם כאן אני עומד מאחורי הדירוג שלי גם בהסתכלות שנייה. בWW פיץ' לא ראה ניצחון כבר שנה וחצי! במחלקה כל כך עמוסה וכישרונית אין מצב שלוחם בלי ניצחון בשנה וחצי האחרונות ידורג מס' 2, פשוט אין מצב.. לגבי אלבס, זה שהוא ניצח את קושצ'ק זה נחמד אבל מתי זה קרה ומה קרה מאז? בתקופה האחרונה הוא פשוט לא נראה טוב ולפי התוצאות האחרונות זה שדרגתי אותו מקום 9 זה בגלל שאני מעריך אותו כלוחם בדיוק כמוך וזוכר לו חסד מהתקופה הטובה שלו בתקווה שיחזור לכושר. אם ינצח את קאמפמן אפשר לשקול מחדש את מיקומו.

fatnoam

Active member
רק הדירוג של נלסון הפריע לי

כי חוץ ממי שמדורג 1-5 אני חושב שנלסון מנצח את כל מי שדירגת מעליו. למרות שקרב שלו עם מארק האנט צפוי להיות מדהים

LORSIN

New member
הבעיה העיקרית בדירוגי MMA

בניגוד לכדורגל - שקבוצות משחקות פעם - פעמיים בשבוע, או אפילו בניגוד לטניס - ששחקן משחק כמה פעמים בחודש לוחמי MMA נלחמים פעם בחודשיים עד ארבע.. וזה אם אין פציעות. לכן נוצר התרבות של להכתיר לוחם אחרי נצחון אחד, ולהוריד לוחם לחלוטין אחרי הפסד אחד.. אין ברירה.. בדוגרי שום דבר לא רלוונטי באמת חוץ מהחגורה

צודק לגמרי

בגלל זה אפשר להסתכל על זה כהשערת מומנטום. הכוונה מי נמצא במומנטום טוב יותר מבחינת הUFC או מעמד גבוה יותר בארגון.

למעלה