מה עובד בזירת הMMA?

מה עובד בזירת הMMA?

זאת בערך שאלת השאלות של הספורט ושל עולם אומנויות הלחימה. אני לא מתיימר לענות על השאלה הזאת. מה שכן, אני כן יכול להציג נתונים סטטיסטים שיציגו את תמונת המציאות בפנינו בצורה ברורה יותר ולתת את המסקנות שלי מהנתונים. קבלו את המאמר החדש בבלוג שלי, אשמח לתגובות
http://www.jja.co.il/173471/סטטיסטיקה-של-ה-ufc

elvis18

New member
בנוסף לסטטיסטיקה הספורה..

כל מה שהיא לTKO'S בעבער ויביא גם בעתיד רוב רובו מבוסס על לרוב BJJ\היאבקות ושליטה מהטופ גיים , הTKO לא מגיע משום מקום אלא יש לו הכנה מדוקדקת, זה חלק נרחב מאוד מאותה סטטיסטיקה שהבאת ,וזה כדי להראות עד כמה גדול עניין הקרקע בMMA !! תוסיף לזה את כל אלה שהצליחו להמלט מהגורל האכזר של הTKO זה כאלה שטובים בסקראמבל, שתופסים ונצמדים ליריב - בדרך כלל ואן לג טייקדאון ,או מכניסים אותו לגארד ,או מצמידים אותו אליהם בחצי גארד או שמרחיקים את היריב בתנועת רגליים וככה משמרים מרחק , למשחק הBJJ שכלכך עוזר בחלק זה ולהגנה מTKO'S ממשחק הגב יש תרומה אדירה שבאה לידי ביטוי בכל קרב !

moriarty

New member
מאד מעניין, ממליץ לכולם לקרוא

רק שצריך לכתוב נוקאאוט, ולא נוקאווט.

AmitNHB

New member
אחלה עבודה. מעניין מאוד. לגבי הכנעות

ובעיקר חניקות, מעניין כמה מהן מגיעות אחרי נוק דאון או סדרה של מכות שפגעו לעומת הכנעות שמגיעות גרידא מעבודה טכנית על הקרקע.

זה באמת מעניין לדעת כמה הכנעות הכיעו עם "הכנה" ראויה. מעניין גם לדעת כמה TKO הגיעו אחרי פצצה של כמעט KO וכמה מסדרת מכות רצחנית ללא "הכנה". יש הרבה סטטיסטיקות מעניינות שכנראה לעולם לא נדע..

LORSIN

New member
רוברט דריסדל אמר לפני כמה שנים

שהבריחים בMMA ימותו.. ושנראה לאט לאט רק חניקות

yair_bar

New member
מנהל
תיאוריה מעניינת. הוא הסביר למה הוא חושב ככה?

udi102

New member
סוף סוף היה לי זמן לקרוא ....

נהנתי מאוד ,אני חייב לציין RNC זאת ההכנעה שאני הכי אוהב פשוט כי היאעל החזק וזה כל היופי שבה ,למרות שאני נכון להיום מעדיף לצפות בקרב MMA שמנוהל יותר בעמידה מ הכי יעילה בקרב רחוב או לצורך העניין השימוש בא בחיי היום יום להתגוננות או לכל צורך אחר הוא הכי יעיל . אין ספק שBJJ זאת אומנות שעולה על כל אומנות לחימה אחרת לפחות מבחינתי ונותנת לחלש יתרון אשר על הקרקע אבל זה משיקולים כאלה שלרוב בקרקע לוחמים לא מחפשים הכנעה או לא לוקחים סיכונים יותר מדי לנצח בהכנעה אלא בנקודות שזה לגיטימי ביותר מכל לוחם שרוצה להתקדם . בסה"כ GSP הוא הלוחם הכי מלהיב בקרקע בשבילי ,העברת הפוזיציות שלו, הכוח המתפרץ פשוט אדיר

אני לא יודע, זכותך לאהוב כל סגנון מכל סיבה שהיא אבל הטענה של "עובד ברחוב" נשמעת לי לא קשורה כל כך וחסרת ביסוס. MMA זה MMA וזה ספורט מדהים! אני נהנה מכל טכניקה טובה וכל מהלך יפה. הסיבה שחניקה זאת הסיומת קרב האהובה עלי היא בגלל שזה ניצחון ע"י עילפון או הודעה בתבוסה כתוצאה מעדיפות טכנית ולא כתוצאה ממכה בהפתעה. זאת הסיומת הכי אלגנטית עם מינימום נזק ליריב ומקסימום גאוות ניצחון.

udi102

New member
תראה RNC יעילה מאוד מחוץ לזירה

ואני אומר את זה מניסיון חוץ מזה שאני מסכים שזאת סיומת אלגנטית ביותר וההכנעה שאני הכי אוהב ביחד עם חניקת משולש .

למעלה