פיולה וקינמון יקירותיי...
נראה לי שאתן מפספסות כאן את העניין! אתן מגיבות על הכתבה עצמה ומה שיוצא או לא יוצא ממנה לדעתכן. אז ראשית, בחייאת בנות, זהו אינו סרט דוקומנטרי שמתיימר להביא את הסיפור על כל גווניו ורבדיו...בסה"כ כתבה קצרה של מס' דק' בתוכנית חדשות בערוצים המקומיים ואני משבח אותם על כך שבחרו לעסוק בכך ולהעלות כתבה בנושא שערוצי החדשות החזקים והמצליחים מעלים פעם במיליון שנה אם בכלל. שנית המטרה העיקרית שלי בהעלאת הכתבה הוא כמובן הבובות שאני באופן אישי מצאתי אותן מקסימות ורציתי שגם אתם תיראו אותן והרעיון של בובות וגמילה מסמים באופן כללי אם על הדרך נוצר דיון פרטני ( דבר שלצערי הרב לא קורה לאחרונה בפורום בשום נושא ) על העבודה והיכולות של בובות ככלי טיפולי, במקרה זה סמים, מה טוב, הרווחנו. אני דווקא יותר מחכה תמיד לדיון בעקבות קטעים שאני מעלה מתוך הצגות כמו דג הזהב שהעלתי לאחרונה ומקווה שיהיו תגובות ( עוד דבר שלצערי בקושי קורה כאן לאחרונה ) שיפתחו דיון על ההצגה, המחזה, הבובות, התפאורה, ההפעלה וכ'ו... חמוטל - מסכים איתך לגבי המדיום ה
ותיאטרון, גם בעיניי יש בזה תמיד משהו מת דווקא לגבי הצגת בובות חושב שעם ההתאמה הנכונה זה יכול בהחלט לעבור נפלא...ראי הבובות שחדרו לחיינו דרך "הצריף של תמרי", "רחוב סומסום"...אפילו "פרפר נחמד" ו"המחסן של כאילו" ועד ל "חרצופים" ובימים אלה ההצלחה הענקית "בובה של לילה" בערוץ הספורט שיהיה לכן שבוע נפלא