עדכוניישן

תמונות חדשות מהסרט

הן סרוקות ממגזין שיצא מוקדש רק ל HG מניחה שבקרוב יצאו עוד מחר אני כל היום חורשת למבחן אז שמישהי חרוצה תעלה לכאן!

N o R i K o

New member
OMG זה פסיכייייייייי

לא בהכנות, אבל במשחקים עצמם. פאאאאק זה מטורף!!!11 @___@ המאפרים האלה כל כך מוכשרים, אני כמעט בוכה.

אבל התמונה הזאת זה לא מהזירה

הוא לא לבוש בבגדים האלה בזירה, ובטח שאין לו שולחן כזה מצוייד... אז זה תוספת שלהם לספר? ואת יכולה להזכיר לי מתי זה קרה בזירה? טנקס

N o R i K o

New member
נו זהו, כמו שאמרתי

זה לא קרה בהכנות
זו בטח תוספת שלהם, הוא מצייר על עצמו וקטניס שואלת אותו איך הוא למד לצייר ככה והוא אמר לה שהוא מזגג על עוגות, ואז היא תגיד לו שחבל שאי אפשר לזגג למוות
וכשקטניס קוראת לפיטה אחרי שמודיעים להם שזוגות מאותו מחוז יכולים לנצח יחד, היא הולכת לאורך האגם ואז היא בטעות דורכת עליו
הוא אמנם לא מצייר על עצמו בכזה כישרון, אבל הוא כן משתמש בכישרון שלו כדי להסוות את עצמו בתוך המים.

חחחח לא סתרתי את מה שאמרת

אמרת שזה היה במשחקים עצמם ולא בהכנות אז אמרתי שהתמונה לא נראית מהמשחקים עצמם (כלומר מהזירה) ולכן הם כנראה עשו איזו תוספת כזו בהכנות טוב קיצר אנחנו חושבות אותו הדבר סתם בלבול חח.. קיצר מגניב ממש ומקווה שהמשפט החשוב והקורע הזה אכן יהיה בסרט!!

N o R i K o

New member
חסר להם שלא! אני אקום ואצא!!!1

וואו, אני כל הזמן מאיימת את זה, אבל זה מה זה לא יקרה

N o R i K o

New member
האמת שלא תמונה הולמת שלו

הוא גם... גדול מדי בכדי להיות גייל! תמיד דמיינתי את גייל ממש רזה, על אף שריריו הידועים לשמצה... ועוד ליאם עשה דיאטה בשביל התפקיד
אבל בפוזה ובהבעת הפנים? הכי גייל. 27 יום יותר מדייייי ;_; תודה על הכל דנה!

למעלה