AmitNHB

New member
על ההשקעה אבל לא המעטת קצת מיפן ?

מילא מתחת לבריטניה אבל מתחת להולנד

AmitNHB

New member
אני אוהב את סגנון הכתיסה שלך בכללי אבל

"זרק זין" - לא קצת בוטה מידי לאתר כמו YNET
ולמה דוג, אדגר פייבוריט קל באתרי ההימורים כרגע. נק' מעניינת לגבי שיא ההגנות ברצף ב LW. עם כל הקרבות שהיינו בטוחים שיפסיד ואלו שחשבנו שהיה צריך להספיד אולי... לא שמתי לב בכלל לזה שהוא בדרך להיסטוריה. תכלס, ניצחון היום והוא ה LW הגדול בכל הזמנים ואם הקרב מול אלדו יקרה תיהיה לו הזדמנות להפוך ללוחם מס' 1 היום P4P. אגדה בהתהוות

fatut7

New member
א׳ זה nrg לא טמקא:)

ב. יש עורך והוא חותך מה שלא נראה לו. אני בכוונה כותב פרוע כי אחרת זה לא שווה את הכסף שמשלמים. אני נהנה לכתוב ככה. תכלס זה די טור של הג׳נג׳י. לא תמיד אני באמת מאמין ב100 אחוז במה שאני כותב. ג) באמת משתמע שאדגר הוא דוג אבל לא כתבתי את זה. כתבתי שלא נותנים לו ריספקט של אלוף דומיננטי . ד) תודה:)

mbenyaacov

New member
כתוב נפלא. אדגר מדהים. אני בעד שניהם..

הלב של אדגר זה משהו שאי אפשר ללמד. בא לי שינצח, אבל גם בא לי שיפסיד. UFC 125 היה הקרב הכי טוב שראיתי עד היום. יותר מהקרב החוזר בו אדגר ניצח. ב- UFC 136 היה לו את הכוח המנטלי של "לדעת" שהוא כבר עשה את זה ב- 125. מדהים בעיני.

fatut7

New member
תודה גבר, אני שלוש משלוש במנחוסיה.

אירוע הבא זה יעמוד למבחן שאהמר על גונס..

כשהחלטתי על הסדר

לקחתי בחשבון יצוג עכשווי + תמונה כללית. לאנגליה יש המון לוחמים בUFC, יותר מפי 3 מליפנים אז אין ספק שהם מעל יפן. לגבי הולנד, להולנדים היה כבר אלוף UFC בעבר (רוטן) ועכשיו אובריים מיועד להתחרות על האליפות. אולי יפן באמת צריכה להיות מדורגת מעל הולנד בגלל כמות היצוג בארגון אבל מבחינה הישגית הולנד עקפה את יפן ועם ניצחון של אובריים היא משווה לקנדה מבחינה הישגית ועולה למקום השלישי בעולם.

AmitNHB

New member
אם הלכת עד לרוטן אני חושב שצריך לקחת בחשבון

היישגים מפריד ואולי גם משוטו, ואם כך היו ליפנים בכולל יותר היישגים משל רוטן ואוברים, לדעתי. אגב, צריך להוסיף לרשימת ההיישגים של הולנד גם את מרלוס קונן אבל ליפנים יש יותר היישגים גם ב MMA נשים, כמדומני. בכל אופו, סחטיין על ההשקעה אבל לדעתי יפן צריכה להיות במקום ה - 3

אני בהחלט מבין את הטענות שלך

קודם כל תודה על הפירגון.
יכול להיות שבאמת צריך לדרג את יפן מקום 4. מקום 3 לא בא בחשבון לדעתי כשיש את קנדה שעקפה את יפן בסיבוב כמעט בכל פרמטר. כשאני אעדכן את המאמר אני אבחן מחדש את הדירוג בתקווה שאיזה יפני סוף סוף יצליח בUFC.

למעלה