מברשות שיניים

יעל י

New member
מברשות שיניים

במה אתן שמות/מחזיקות את מברשות השיניים במקלחת? היה לי כלי פלסטיק יםה מGOLF&CO ונשבר אבל הוא לא היה הכי יעיל אז לפני לקנות-שואלת,מבררת ומתייעצת.

אני שמה בכלי מחרס שקניתי בגולף..

זה אולי לא כ"כ בטוח עם ילדים כי יכול להישבר ולהיסדק בקלות.. תלוי במשפחה שלך.. ואתן עוד 2 המלצות: מברשת שיניים מעולה מעולה היא "פארו מדיק" שאני קונה בכללית. עולה 17 ש"ח.. והמשחה הכי מעולה שיש זו פרודונטקס - ג'ל עם פלואוריד. רופאת השיניים המליצה לבן זוגי ובהתחלה ניסיתי להשתמש והמשחה הייתה דוחה והמברשת לא הסתדרה לי.. אחרי שבוע לא האמנתי שהשתמשתי בדברים אחרים! אני כבר שנה + עם 2 ההמלצות האלה וממליצה למי שרק רוצה לשמוע! כל הדברים האחרים פשוט לא שווים אגורה ולא עושים את העבודה כמו שצריך! ואני חותמת על ההמלצות הללו!

jesie12

New member
גם לי השיננית המליצה על פרודונטקס

משחה דוחה, התחושה היא כמו לצחצח עם בוץ בעעע

רק בשבוע הראשון היא דוחה! אחרי שבוע את לא שמה

לב לטעם וכל משחה אחרת תהיה לך דוחה! נסי אותה ואת המברשת, לא תתאכזבי!

ady18

Well-known member
כוס פשוטה\ כוס שקנינו באיקאה .

לא מכירה גולף. לא מתאים איקאה להרבה מברשות אנחנו משפחה קטנה.

practical1

New member
מתקנים נאים למקלחת

יש בכל רשתות איבזור הבית. אישית קניתי בגלריה המקסיקנית גם למקלחת שלנו וגם למקלחת של הבנים סטים מעוצבים יפהפיים מחרסינה. זה באמת משהו שאפשר להחליף כל תקופה ולתת עיצוב אחר למקלחת.

dubit1234

New member
יש לי כלי חרס מגולף למברשות ולמשחות בנפרד

באמבטיה של הילדים , הם מסתדרים איתם נפלא, הם איכותיים,, הכנסתי לשטיפה במדיח והם עברו אותה בלי בעיה.

קניתי ממש השבוע ב-אנטר שלישייה כזאת

הקודמת שרדה 4 שנים כמעט והוחלפה רק כי שיעמם לי ממנה והיא לא הייתה נוחה-הייתי צריכה משהו עם מקום למברשת חשמלית. שווה לבדוק ב"אנטר".

קניתי לפני כמה שנים מברשת לשירותים + כלי

מחרס באנטר והיא נשברה לא מזמן.. אבל לא מצאתי שנית, אעשה חיפוש שוב בהמלצתך! זו כזו חנות בשבילך
היום נכנסתי להפנינג וחשבתי עליך..

אצלי מברשות השיניים נמצאים בתוך כלי

מקרמיקה מחולק ל-4. אני מניחה את הכלי בתוך סלסלה פלסטיק עם עוד אביזרים וזה בצמוד לכיור. והשבוע חשבתי להחליף וחיפשתי כילים אחרים וכשאמצא משהו שימצא חן בעיני, אחליף

למעלה