E MMA

New member
שידור של UFC 142 באזטו בר

שלום לכולם, שמח לבשר על שידור, על גבי מקרן, של האירוע באזטו בר, אבן גבירול 149 בתל אביב השידור יהיה ביום ראשון הקרוב (ה-15.1) בשעה 21:30 הבעלים הביעו התעניינות בנושא, יום ראשון הקרוב יהיה "בדיקת היתכנות" אם יילך טוב ישנה אפשרות שיהיה שידור לכל אירוע בערבי יום ראשון בנוסף יהיו מבצעים מיוחדים של המקום לכבוד הערב - 1/2 גולדסטאר + צ'ייסר ב-25 כוס יין ב-25 בקבוק יין ב-83 סלסלת נאצ'וס ב-15, סלסלת נאצ'וס מוקרם ב-21 10% הנחה על כריכים בתפריט חוץ מהמבצעים המקום מציע מגוון של כריכים, טוסטים, מיצים, שתייה חמה ועוד מוזמנים להגיע

M2210

New member
אושיסקין 3(אולם הפועל לשעבר)

יש שם מועדון ? אם כן , מי המאמן ומהן שעות הפעילות? תודה

depresia

New member
יש הסעות מחיפה?

מתי תהיה תשובה סופית אם יש הסעות מחיפה או לא? אם אין הסעות מחיפה אני לא בא, אין לי איך לחזור מרעננה בתחבורה ציבורית בלילה.

depresia

New member
אני לא מבין למה לא עונים, אם אין תגיד.

אני לא מבין למה אני לא מקבל תשובה, אם אני הסעות מחיפה תודיעו כבר. זה עוד 3 ימים, מן הראוי שאני כבר אדע אם יש או אין. למה אני צריך לשבת פה על קוצים?!

IWC

New member
לא עונים כי שאלת בפוסט שלא קשור אליינו

מכיוון שסופ"ש לא יצא לי לקרוא את הפוסטים חדשים כרגע אין הסעה מחיפה מכיוון שלא היו מספיק חברה שרצו להגיע. אם אתה מחיפה צור איתי קשר ואני אסדר לך טרמפ עם חברה שנוסעים 052-8716731 יש לי בוודאות עוד כמה מקומות פנויים אצל חברה שאני מכיר

MMA SHOP

New member
משלוח חינם לחברי הקבוצה בלבד

חברים יקרים, אתר WWW,MMA-SHOP.CO.IL יוצא במבצעים מטורפים לקראת השנה החדשה , הכנסו לאתר והקישו FREESHIP וקבלו משלוח חינם מתנה!!

ranzz

New member
עם כל הפרסום חינם שנותנים לך לעשות פה

לא תזרוק פרס למשחק ההימורים?

MMA SHOP

New member
בכיף

תרשום לי במה מדובר ואני מבטיח לעזור. תרשום לי פנייה בצור קשר באתר ואני אתן חסות לתחרות!

elad547

New member
לא ראיתי באתר מכנסי mma

האם אתה מוכר כאלה? ואם כן מה המחירים?

MMA SHOP

New member
יש מכנסי MMA של חברת VENUM

שים לב יש קטגוריה נפרדת באתר רק למכנסי MMA ויש לי דגמים חדשים ביותר! שים לב אמזוניה 3 בכל הצבעים !!

elad547

New member
האמזוניה באמת יפים, תגיד...

המבצע הוא המשלוח חינם? או שיש הנחה נוספת?

MMA SHOP

New member
משלוח חינם לחברי הפורום

הקש את הקוד FREESHIP בשדה ה-"קופון הנחה" ואז יש ללחוץ "לפרוע" . המשך לדף התשום ושים לב כי אכן אין לך דמי משלוח

Haim179

New member
שלום יש לי שאלה

איפה אני יכול לצפות באירוע הקרוב חוץ מאגו טוטל שלפני שניה התנתקתי מהם

danielmo1

New member
לקראת האירוע נביא לינקים לצפייה ישירה

לא לדאוג, כמובן שהאיכות לא תהיה בשמיים אז לא לצפות יותר מידי

למעלה